Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κορίτσια, προσεξτε τον εαυτό σας!!

Recommended Posts

Αυτή τη φορά δεν θέλω να ρωτήσω κάτι,αλλά θέλω να σας πω...να προσέχετε τον εαυτό σας.τους τελευταίους σχεδόν 2 μήνες...το παιδί είχε αρκετές ιώσεις...κολλούσα και γω...της πέρναγα στο πόδι...αρρώστησε και ο άνδρας μου..και γενικώς έτρεχα και δεν έφτανα. δεν πρόσεχα τον εαυτό μου...δεν έτρωγα παρά μόνο ελάχιστα..έχασα και γω δεν ξέρω πόσα κιλά..να μην πολυλογώ..το τελευταίο δεκαήμερο...είμαι χάλια...δεν είχα δύναμη ούτε να μιλήσω...εξαντλήθηκα..μου έπεσε αιματοκρίτης , σίδηρο, όλα. ζαλιζόμουν και πονούσε το κεφάλι μου όλη την ώρα.σαν κοτόπουλο ήμουν. δεν ξέρω πως επέτρεψα στον εαυτό μου να το πάθει αυτό...κατάλαβα ότι πρέπει να φροντίζω περισσότερο την υγεία μου..τα παιδιά...αναρρώνουν γρήγορα...επανακτούν τις δυνάμεις τους..εμείς όμως αν πέσουμε....είναι δύσκολο για όλους...δεν θα ντραπώ πλέον να ζητήσω βοήθεια...αν νιώσω κούραση θα το πω..δεν θα σκάω για το αν είναι όλα στην εντέλεια...θα κάνω όσα μπορώ...και θα ξεκινήσω σιγά σιγά να κόβω το θηλασμό...με κουράζει πλέον..σήμερα είμαι καλύτερα..δόξα το θεό!κλαίω τις ημερες άδειας που έχασα..και είναι μόλις Μάρτιος!!να παίρνετε και βιταμίνες κορίτσια δεν κάνει κακό. και να μην κουράζεστε πολύ.όσο μπορείτε.δεν είμαστε θεές....άνθρωποι είμαστε ..και αν ζορίσεις πολύ το μοτέρ κλατάρει....

Διαφημίσεις

Έτσι είναι, αλλά δεν το σκεφτόμαστε μέχρι να μας τύχει. Πέρσι κόλλησα ίωση από το μικρό, δεν κάθησα καθόλου στο κρεβάτι αλλά ούτε και στο σπίτι. Μάλιστα ήταν πριν τα Χριστούγεννα, έκανα γενική στο σπίτι, έπλυνα μπαλκόνια και άλλες παρόμοιες κουταμάρες. Με γύρισε τελικά ακροαστικά με 39 - 40 πυρετό, αντιβιώσεις, να μην μπορώ να σταθώ από τη ζαλάδα και την εξάντληση.

natassa + tasos = 15 years together

" Να θυμάσαι ότι κάθε άνθρωπος που συναντάς, κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει"