Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Έχετε ξεκινήσει αγορές για τα μωράκια σας?

Recommended Posts

Ανοίγω αυτό το θέμα διότι σιγά σιγά έρχεται η ώρα να ξεκινήσουμε αγορές για τα μωράκια μας. Προσωπικά σε 2-3 πολυκαταστημα που επισκευθηκα για να παρω ιδέες και φυσικά να κανω προυπολογισμο μου φάνηκαν οι τιμές οχι απλά υπερβολικές , θα τις χαρακτηριζα τερατώδης:shock:. Μου φαίνεται ανήκουστο για παραδειγμα στην εποχη που ζούμε καρότσι -όχι πολυκαρότσι- 400-500 ευρώ:!:. Επισης σκεφτηκα οτι καλο ειναι να ξεκινήσω απο τωρα (σχεδόν 5ος μηνας) για να μην κανω αργοτερα βιαστηκες κινήσεις και με πιασουν κότσο:wink:...

Μηπως στα συνοικιακα ειναι φθηνοτερα και αντιστοιχη ποιοτητα?Ειναι θεμα πολυκαταστηματων δηλαδη ή παντου παιζουν οι ιδιες τιμες?

Όλα είναι μια ιδέα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 66
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα matilda εγω ειμαι στην 26η εβδομαδα και τωρα ξεκιναω σιγα-σιγα τα πρωτα του ψωνια.Για τα καροτσια εχεις δικιο ειναι υπερβολικες οι τιμες σε καποια!!!Κι εγω προχτες ειδα ενα πολυ ωραιο καροτσι της per perego 490 ευρω σιγα μην τους δωσω τοσα πολλα για ενα απλο καροτσι,ουτε καν πολυκαροτσι.Τελικα βρηκα ενα ωραιοτατο αλλης εταιρειας και με την εκπτωση το πηρα 185 ευρω.Εμενα ειναι το πρωτο μου παιδακι.Εσενα δεν ξερω αλλα γνωμη μου ειναι στην αρχη να παρεις τα απαραιτητα και να δωσεις προσοχη σε μερικα απο αυτα για παραδειγμα στο στρωμα της κουνιας.Υπαρχει αντιστοιχo θεμα στο forum (τα πρωτα βρεφικα ρουχα και εξοπλισμος) μπες κι εκει να δεις θα σε βοηθησει.

Καλησπερα matilda εγω ειμαι στην 26η εβδομαδα και τωρα ξεκιναω σιγα-σιγα τα πρωτα του ψωνια.Για τα καροτσια εχεις δικιο ειναι υπερβολικες οι τιμες σε καποια!!!Κι εγω προχτες ειδα ενα πολυ ωραιο καροτσι της per perego 490 ευρω σιγα μην τους δωσω τοσα πολλα για ενα απλο καροτσι,ουτε καν πολυκαροτσι.Τελικα βρηκα ενα ωραιοτατο αλλης εταιρειας και με την εκπτωση το πηρα 185 ευρω.Εμενα ειναι το πρωτο μου παιδακι.Εσενα δεν ξερω αλλα γνωμη μου ειναι στην αρχη να παρεις τα απαραιτητα και να δωσεις προσοχη σε μερικα απο αυτα για παραδειγμα στο στρωμα της κουνιας.Υπαρχει αντιστοιχo θεμα στο forum (τα πρωτα βρεφικα ρουχα και εξοπλισμος) μπες κι εκει να δεις θα σε βοηθησει.

Θα παρω πληροφοριες και απο εκει . Σε ευχαριστω.:)

Όλα είναι μια ιδέα...

καλησπερα κι απο μενα! εγω ξεκινησα απο αρχες φλεβαρη(αν και νωρις), μπας και πετυχω καμια καλη εκπτωση στα πιο βασικα(κουνια-αλλαξιερα, καροτσι, καθισμα αυτ/του) και οντως, καταφερα ενα 20% σε ολα.

αυτο που καταλαβα, ειναι οτι ειναι ολοι γδαρτες και δε χαριζουν τιποτα,εκμεταλλευομενοι το γεγονος οτι απο καπου θα τα παρεις,δε γινεται!

οι τιμες στα μεγαλα καταστηματα( γι αυτα που εψαχνα) δεν μπορω να πω οτι ηταν φθηνοτερες απο τα συνοικιακα,εκτος απο καποιες μεμονομενες περιπτωσεις(πχ το λητω εχει ολο το χρονο εκπτωση 20% στην perego), αντιθετως! κουνια απο συνοικιακη βιοτεχνια, την πουλουσε το πρατηριο της πχ στα 290e και το λητω στα 380!!!:shock:

μη βιαστεις, χαζεψε στα sites των καταστηματων,ωστε να πηγαινεις ενημερωμενη, ετσι σιγα σιγα θα μαθεις τις μαρκες για ολα, θα αρχισεις να συγκρινεις και στο τελος θα κανεις και παζαρια σ' αυτα που θα χεις καταληξει, ωστε να πετυχεις τιμες! εγω ετσι εκανα,αφου βρηκα τιμες για ολα, πηγα σε ενα συνοικιακο που ειχε την καλυτερη τιμη της κουνιας που ηθελα και τους ειπα: εχω βρει τα ταδε προιοντα(καροτσι,προικα,καθισμα) στις ταδε τιμες. καντε τις κι εσεις και κατι παραπανω για να τα κλεισω ολα απο σας!!!;)

AtQqp2.png

Διαφημίσεις

εγω κοριτσια μετα απο πολυ ψαξιμο ( η χαρη μου εφτασε απο Μενιδι μεχρι Περιστερι κ γυρω περιοχες ) κουνια πηρα απο την Ν Ιωνια,την ιδια που εχει κ το Λητω σ τιμη πολυ πιο χαμηλη.Μαρκα Αστεριας

καροτσι πηρα απο Σουηδια κομπλε μ πορτ μπεμπε,καθισμα αυτοκινητου τσαντα αλλαγης ,κουκουλα βροχης κ με τα μεταφορικα μεσα μου πηγε πιο φθηνα απο τ μου ζηταγαν για ενα παρομοιο Ελλαδα μονο μ τ καθισμα το κλασικο του καροτσιου

ρουχα σχεδον ολα απο εδω μεσα τ πηρα και σεντονακια ,σελτεδακια

παντα μου χαρισε μια κοπελα απο εδω κ μου εφτιαξε κ η πεθερα μου κατι υπεροχες ,πιο ωραιες απο τις εμποριου

καλησπερα κι απο μενα! εγω ξεκινησα απο αρχες φλεβαρη(αν και νωρις), μπας και πετυχω καμια καλη εκπτωση στα πιο βασικα(κουνια-αλλαξιερα, καροτσι, καθισμα αυτ/του) και οντως, καταφερα ενα 20% σε ολα.

αυτο που καταλαβα, ειναι οτι ειναι ολοι γδαρτες και δε χαριζουν τιποτα,εκμεταλλευομενοι το γεγονος οτι απο καπου θα τα παρεις,δε γινεται!

οι τιμες στα μεγαλα καταστηματα( γι αυτα που εψαχνα) δεν μπορω να πω οτι ηταν φθηνοτερες απο τα συνοικιακα,εκτος απο καποιες μεμονομενες περιπτωσεις(πχ το λητω εχει ολο το χρονο εκπτωση 20% στην perego), αντιθετως! κουνια απο συνοικιακη βιοτεχνια, την πουλουσε το πρατηριο της πχ στα 290e και το λητω στα 380!!!:shock:

μη βιαστεις, χαζεψε στα sites των καταστηματων,ωστε να πηγαινεις ενημερωμενη, ετσι σιγα σιγα θα μαθεις τις μαρκες για ολα, θα αρχισεις να συγκρινεις και στο τελος θα κανεις και παζαρια σ' αυτα που θα χεις καταληξει, ωστε να πετυχεις τιμες! εγω ετσι εκανα,αφου βρηκα τιμες για ολα, πηγα σε ενα συνοικιακο που ειχε την καλυτερη τιμη της κουνιας που ηθελα και τους ειπα: εχω βρει τα ταδε προιοντα(καροτσι,προικα,καθισμα) στις ταδε τιμες. καντε τις κι εσεις και κατι παραπανω για να τα κλεισω ολα απο σας!!!;)

Πολύ σωστή σε βρίσκω. Και εγώ έτσι το σκέφτομαι όταν έρθει η ώρα. Εκμετάλλευση είναι και αυτά όπως με τα του γάμου , των βαπτίσιων κ.τ.λ. Οπότε εάν δεν ψάξει κανείς και δεν κάνει παζάρια, δουλειά δε γίνεται!:?

Η ζωή είναι σκληρή:mad:, αλλά εγώ σκληρότερη;)!

Ναι αλλα τα πολυκαταστήματα δεχονται παζάρια?

μμμ, δε θα το ελεγα, αλλα μπορεις να εκμεταλλευτεις τις τιμες των πολυκαταστηματων για τα συνοικιακα!

δλδ, αυτο με την perego που ειπα για το λητω, μου λεει το συνοικιακο: 'εχει βγαλει το λητω αυτην την προσφορα αλλα εμεις οι μικροτεροι δεν κανουμε πολλες παραγγελιες για να την πετυχουμε και δε μας συμφερει να την κανουμε και στους πελατες! ειναι μεγαλη η εκπτωση:shock:!(20%)' και της λεω: 'το καροτσι με την συγκεκριμενη εκπτωση το βρηκα και σε αλλο συνοικιακο,οποτε θα μπορουσατε κι εσεις!', και οντως ισχυε, ειχα back up plan,αν δε μου την εκανε!

επισης, αλλο πολυκαταστημα, διαπιστωσα, οτι ειχε φουσκωσει την αρχικη τιμη ενος καθισματος auto που με ενδιεφερε(σε σχεση με την τιμη προ εκπτωσεων) και το φουσκωμενο υπολοιπο το εδινε πισω με δωροεπιταγη!:evil:(αρχ τιμη: 230e και δωρ/γη 23e, και στις εκπτωσεις αρχ.τιμη 259e και δωρ/γη 26e)

και καποια συνοικιακα τα εχουν λιγο πιο ακριβα και τη διαφορα στη δινουν πισω με δωροεπιταγη,αλλα το θεμα ειναι οτι αυτα τα λεφτα παλι μενουν σ' αυτους και οχι στην τσεπη σου!

αυτο που δε γλιτωνεις στα μεγαλα καταστηματα,αλλα ουτως ή αλλως δεν εχει αλλου μεγαλη ποικιλια, ειναι τα φορμακια, πετσετουλες, πιπιλες,κτλ

καλο ψαξιμο!!!!!!;):mrgreen:

AtQqp2.png

εγω ακομα δεν εχω αρχισει να ψαχνω τιποτα, επειδη δεν ξερω τι φυλο ειναι το μικρο μου...ενταξει ειναι κ σχετικά νωρίς-18η εβδομαδα ειμαι-αλλά ήλπιζα να επαιρνα κάτι στις εκπτώσεις-αν κ στα μωρουδιακα δεν ειδα εκπτωσεις.....αλλά περιμένω πως κ πως να αρχίσω να παίρνω πραγματάκια-αν κ στο καρότσι θα φρικάρω γιατι δεν ξερω τι να παρω, εχω δει στο ιντερνετ τοοοοσα πολλα αλλά το καθένα έχει κάτι διαφορετικό...ουφ.....

ntRCp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα matilda. Εγώ έφερα στη ζωή το αγγελούδι μου τον νοέμβρη κ ψαχνόμουν από τον αύγουστο που θα καταλήξω για τα... υπάρχοντα του!!! Μετά από αρκετά χιλιόμετρα, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι τα πολυκαταστήματα γενικώς... γδέρνουν! Προσωπικά, τα πράγματα του μικρού μου τα πήρα από μια βιοτεχνία στο Μενίδι και ευτυχώς είμαι πολύ ευχαριστημένη! Αν θέλεις πες μου να σου στείλω την διεύθυνση. Σου εύχομαι καλές αγορές και με το καλό το μικρούλι σου!!!

Καλησπέρα matilda. Εγώ έφερα στη ζωή το αγγελούδι μου τον νοέμβρη κ ψαχνόμουν από τον αύγουστο που θα καταλήξω για τα... υπάρχοντα του!!! Μετά από αρκετά χιλιόμετρα, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι τα πολυκαταστήματα γενικώς... γδέρνουν! Προσωπικά, τα πράγματα του μικρού μου τα πήρα από μια βιοτεχνία στο Μενίδι και ευτυχώς είμαι πολύ ευχαριστημένη! Αν θέλεις πες μου να σου στείλω την διεύθυνση. Σου εύχομαι καλές αγορές και με το καλό το μικρούλι σου!!!

καλυτερα γραψε εδω την βιοτεχνια για ν το δουν κ αλλες κοπελες που μπορει ν ενδιαφερονται

Ναι γραψε εδω τη βιοτεχνια να παω . Βεβαια τελικα μαλλον θα το καθυστερησω λιγο διοτι πριν λιγο γυρισα απο το γιατρο και ενω και τις 2 προηγουμενες φορες μου ειχε πει αγορι και ελεγα ο μπεμπης και ο μπεμπης σημερα μας ειπε ΜΠΕΜΠΑ!:-) Οπότε θα περιμένω την β επιπεδου να σιγουρεψω φυλο και μετά μαλλον θα παω. αν και ολοι μου λενε ουτως η αλλως να τα παρω ολα unisex για το επομενο παιδακι. Να μην τα πεταξω μετα. Τι λέτε?

Όλα είναι μια ιδέα...

Ναι γραψε εδω τη βιοτεχνια να παω . Βεβαια τελικα μαλλον θα το καθυστερησω λιγο διοτι πριν λιγο γυρισα απο το γιατρο και ενω και τις 2 προηγουμενες φορες μου ειχε πει αγορι και ελεγα ο μπεμπης και ο μπεμπης σημερα μας ειπε ΜΠΕΜΠΑ!:-) Οπότε θα περιμένω την β επιπεδου να σιγουρεψω φυλο και μετά μαλλον θα παω. αν και ολοι μου λενε ουτως η αλλως να τα παρω ολα unisex για το επομενο παιδακι. Να μην τα πεταξω μετα. Τι λέτε?

Τα unisex ειναι η καλυτερη επιλογη αλλα ενταξει εγω θα επαιρνα και κατι συγκεκριμενα για αγορι η κοριτσι αναλογος δηλ. τι θα ηταν.Ετσι τουλαχιστον θα κανω εγω ,βεβαια μεχρι τωρα αυτα που εχω παρει ειναι καθαρα για αγορακι(ειμαστε σιγουροι εμεις γιατι ειμαστε 26+1), αλλα απο δω και περα θα παρω και καποια unisex.Eιναι νωρις ομως ακομα για σενα δεν χρειαζεται να βιαστεις.

Εγώ έχω ξεκινήσει εδώ και καιρό τις αγορές...τώρα είμαι 23 εβδομάδα, αλλά παίρνω σιγά σιγά μικροπράγματα και κυρίως προσφορές απο το amazon. Τα χοντρά (καροτσι, κούνια κλπ) πιο μετά, όμως ψάχνω συνέχεια απ το ίντερνετ, για να ενημερώνομαι για τιμές και μοντέλα

Διαφημίσεις

Εγω ειμαι στη 18 εβδομαδα δλδ στον 5ο μηνα...και 3εκινησα να κανω ερευνα αγορας.Σκεφτομαι για ευκολη λυση το Λητω να παρω δλδ απο 'κει ολα τα επιπλα...μεχρι τον 7ο μηνα να εχω ολοκληρωσει το δωματιακι του!Πηγα κ απο τα jumbo καλες τιμες αλλα για ψιλοπραγματα..επιπλα κ τετειου ειδους σκεφτομαι απο καλο καταστημα...ε το πρωτο μου ειναι σκεφτομαι να τα χαρω ολα του! Την βιοτεχνια 8α η8ελα να την μα8ω κ εγω να περασω κ απο 'κει να δω.Κ στο τελος 8α καταλη3ουμε.Με το καλο ολες τα μωρακια σας κ με ενα πονο!

καλημερα.... θελω και εγω να αρχισω αγορες αλλα δεν με αφηνουν, ειναι γρουσουζια μου λενε, τα βασικα και πιο ακριβα τα εχω γιατι ειναι το δευτερο αλλα εχω τρελαθει γιατι ο μεγαλος μου ειναι αγορακι και περιμενω μπεμπα και οτι ροζ και φουξια βλεπω τρελαινομαιιιιιι..... ειμαι 23 βδομαδες, τι προτεινετε να τους ακουσω η να ψωνησω??? απο μαρσιπο σκευτομαι να αρχισω!

κ εμενα μου τ ειπαν οτι ειναι γρουσουζια αλλα δεν ακουσα κανενα

αρχισα απο νωρις τ ψωνια

ολα τα εχω παρει ομως σ λαχανι,πορτοκαλι ,ασπρα γενικα ολα περα απο 2-3 ρουχαλακια που ειναι σ απαλο μπλε κ ειναι τ ρουχα που θ τον βγαλω απο το μαιευτηριο κ μολις δεν του κανουν θ τ κορνιζαρω!!!!

κ η κουνια κ τ παιδικο κ ολα ειναι ουδετερα

το καροτσι μας ειναι αυτο http://www.barnpavag.se/en/products/group-1154761/baby-world/v-cross/v-cross-red.html κομπλε μ ολα μεσα,δεν ηθελα ουτε σιελ ουτε αν ηταν κοριτσακι ροζ

Καλημέρα κορίτσια! Όντως είναι προτιμότερο να πάρετε unisex πραγματάκια, τουλάχιστον τα βαριά (κούνια, αλλαξιέρα...). Τώρα για τα υπόλοιπα, ναι συμφωνώ... να ταιριάζουν με το φύλο του.

Η βιοτεχνία βρίσκεται στο Μενίδι. Έχουν και σελίδα στο internet.

http://www.babybeds.gr/

Καλό ψάξιμο!!!!

καλημερα.... θελω και εγω να αρχισω αγορες αλλα δεν με αφηνουν, ειναι γρουσουζια μου λενε, τα βασικα και πιο ακριβα τα εχω γιατι ειναι το δευτερο αλλα εχω τρελαθει γιατι ο μεγαλος μου ειναι αγορακι και περιμενω μπεμπα και οτι ροζ και φουξια βλεπω τρελαινομαιιιιιι..... ειμαι 23 βδομαδες, τι προτεινετε να τους ακουσω η να ψωνησω??? απο μαρσιπο σκευτομαι να αρχισω!

nelly28 και εμένα έτσι μου λέγανε αλλά δεν άκουσα κανέναν. Προτιμούσα να τα έχω όλα έτοιμα παρά να τρέχω τελευταία στιγμή. Δεν είπαμε να αγοράσεις ένα φορτηγό πράγματα, αλλά τα απαραίτητα.

Αχ! Μπράβο κοριτσάκια μου! Διάβασα το θέμα σας και θυμήθηκα τα δικά μου! Είχα γυρίσει ολόκληρο το λεκανοπέδιο μέχρι να βρω τα απαραίτητα για τον μικρό μας!!! Έκανα έρευνα από το internet, με βοήθησαν και οι άλλες μαμάδες του φόρουμ και τελικά έκανα αγορές που άξιζαν τα λεφτά τους! Οι μεγάλες εταιρίες είναι γδάρτες! Εγώ δεν ψώνισα τίποτα από τα μεγάλα καταστήματα γιατί τα θεώρησα πεταμένα λεφτά...

Άντε καλές αγορές και με το καλό να χαρείτε τα μωράκια σας!

στο baby beds δεν θυμαμαι καθολου αν πηγα.λογικα θ πηγα γιατι θυμαμαι ειδα ενα στην Χασιας πανω

εμεις πηγαμε κ σ αυτο http://www.bebe-asterias.gr/index.php?lang=0 ,δινει κ στο Λητω αλλα τελικα πηραμε δικια του κουνια απο εδω http://babynap.com.gr/offers πιο φθηνη κ απο τον κατασκευαστη κ απο το Λητω

και βεβαια να ψωνισεις καλη μου! αυτο πρωτη φορα το ακουω! ακου γρουσουζια τα πραγματακια του μωρου...:shock:

Όλα είναι μια ιδέα...

Καλημέρα κορίτσια! Όντως είναι προτιμότερο να πάρετε unisex πραγματάκια, τουλάχιστον τα βαριά (κούνια, αλλαξιέρα...). Τώρα για τα υπόλοιπα, ναι συμφωνώ... να ταιριάζουν με το φύλο του.

Η βιοτεχνία βρίσκεται στο Μενίδι. Έχουν και σελίδα στο internet.

http://www.babybeds.gr/

Καλό ψάξιμο!!!!

εριξα μια ματιια δειχνουν ωραια αν και λιγα εχουν ανεβασμενα.φανταζομαι αν παω απο εκει θα δω περισσοτερα. Απο τιμες? πχ την κουνια ποσο την πηρες?

Όλα είναι μια ιδέα...

στο baby beds δεν θυμαμαι καθολου αν πηγα.λογικα θ πηγα γιατι θυμαμαι ειδα ενα στην Χασιας πανω

εμεις πηγαμε κ σ αυτο http://www.bebe-asterias.gr/index.php?lang=0 ,δινει κ στο Λητω αλλα τελικα πηραμε δικια του κουνια απο εδω http://babynap.com.gr/offers πιο φθηνη κ απο τον κατασκευαστη κ απο το Λητω

καλα τι φοβερα πραγματα εχει αυτο το μαγαζι αστεριασ:!: ξετρελαθηκα. Θα παω αυριο να δω δεν γινεται. απο τιμες τι λεει Αναστασία?

Όλα είναι μια ιδέα...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...