Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τσιμπιματα στην κοιλια την 8η εβδομαδα

Recommended Posts

κοριτσια καλημερα,ειμαι στην 8η εβδομαδα (βασικα την δευτερα μπαινω)κ εδω κ 2 μερες εχω σουβλιες χαμηλα στη κοιλια...δεξια ,αριστερα κ στο κεντρο αλλα αρκετα χαμηλα!!ειμαι εγκυος σε διδυμα κ εχω αγχωθει παρα πολυ μη συμβει τπτ!!δε μπορω να εξηγησω ακριβως την ενοχληση ειναι σαν τσιμπιμα σαν σουβλια σαν τραβηγμα να το πω ?δε ξερω !

η γιατρος μου πε οτι συμβαινει συχνα αλλα δεν ειναι αυτο που θελουμε ...αντε βγαλε ακρη ...να τονισω οτι δεν κουραζομαι καθολου κ γενικα ειμαι προσεκτικη !!οποια γνωριζει κατι ας μου πει γτ θα σκασω απο την αγωνια!

• Like 1

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα,ειμαι στην 8η εβδομαδα (βασικα την δευτερα μπαινω)κ εδω κ 2 μερες εχω σουβλιες χαμηλα στη κοιλια...δεξια ,αριστερα κ στο κεντρο αλλα αρκετα χαμηλα!!ειμαι εγκυος σε διδυμα κ εχω αγχωθει παρα πολυ μη συμβει τπτ!!δε μπορω να εξηγησω ακριβως την ενοχληση ειναι σαν τσιμπιμα σαν σουβλια σαν τραβηγμα να το πω ?δε ξερω !

η γιατρος μου πε οτι συμβαινει συχνα αλλα δεν ειναι αυτο που θελουμε ...αντε βγαλε ακρη ...να τονισω οτι δεν κουραζομαι καθολου κ γενικα ειμαι προσεκτικη !!οποια γνωριζει κατι ας μου πει γτ θα σκασω απο την αγωνια!

ακριβως τα ιδι αειχα και εγω και μαλιστα στην 8-9 εβδομαδα . το ειχα γραψει και εγω. Ειχα φοβηθει τοσο που πηγαινα μερα παρα μερα να το δω! Φυσικα ηταν και ειναι ολα μια χαρα. Μεγαλώνει η μητρα μεγαλωνει το μωρακι (τα μωρακια στη δικη σου περιπτωση) και τεντωνουν οι συνδεσμοι. Να φανταστεις οτι οι σουβλιες εμενα ηταν τοσο εντονες που ειχα βγαλει και κανα δυπο κραυγες. Μαγνησιο παιρνεις? Ρωταω γοατι εμενα μου τοαυξη σε τοτε και μου περασαν σε κανα δυο μερες..:wink: Μη φοβασαι παντως.

Όλα είναι μια ιδέα...

έτσι κι εγώ,μην ανησυχείς...είναι σαν να σου τραβάνε τη μήτρα να μεγαλώσει...

πονάει αρκετά,αλλά θα σταματήσει σε 1-2 εβδομάδες...

κι εγώ έπαιρνα τότε μαγνήσιο,σίδηρο,ασβέστιο...και τις πρώτες εβδομάδες μου είχε δώσει ο γιατρός κάποιο άλλο χάπι που σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ...

pPyfp1.png

IxVpp1.png

αχ σας ευχαριστω που με καθησυχαζεται!!δεν μου χει γραψει απολυτως τπτ περα απο το φυλλικο οξυ κ την προγεστερονη που βαζω κολπικα!

αντι βρε κοριτσια να μου πει δεν ειναι τπτ μεγαλωνει η μητρα ,μου λεει δεν θελουμε να χεις ενοχλησεις κ δε μπορουμε να κανουμε τπτ?αν ειναι δυνατον!!αφηστε που ηθελα να τα δω να ηρεμισω αλλα ντρεπομουνα να της το πω!:oops::oops: εχω ραντεβου την παρασκευη !!τι μαρτυριο Θεε μου!κ ελεγα οτι το αγχος μου θα ναι αν θα πετυχει η εξωσωματικη κ αν θα μεινω εγκυος. που να ξερα οτι αυτο δεν ηταν τπτ !!!!

έτσι κι εγώ,μην ανησυχείς...είναι σαν να σου τραβάνε τη μήτρα να μεγαλώσει...

πονάει αρκετά,αλλά θα σταματήσει σε 1-2 εβδομάδες...

κι εγώ έπαιρνα τότε μαγνήσιο,σίδηρο,ασβέστιο...και τις πρώτες εβδομάδες μου είχε δώσει ο γιατρός κάποιο άλλο χάπι που σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ...

μηπως το utrogestan ? γιατι και εγω το επαιρνα 6η με 10η εβδομαδα περιπου λογω μικροσυσπασεων νομιζω...

Όλα είναι μια ιδέα...

Διαφημίσεις

αχ σας ευχαριστω που με καθησυχαζεται!!δεν μου χει γραψει απολυτως τπτ περα απο το φυλλικο οξυ κ την προγεστερονη που βαζω κολπικα!

αντι βρε κοριτσια να μου πει δεν ειναι τπτ μεγαλωνει η μητρα ,μου λεει δεν θελουμε να χεις ενοχλησεις κ δε μπορουμε να κανουμε τπτ?αν ειναι δυνατον!!αφηστε που ηθελα να τα δω να ηρεμισω αλλα ντρεπομουνα να της το πω!:oops::oops: εχω ραντεβου την παρασκευη !!τι μαρτυριο Θεε μου!κ ελεγα οτι το αγχος μου θα ναι αν θα πετυχει η εξωσωματικη κ αν θα μεινω εγκυος. που να ξερα οτι αυτο δεν ηταν τπτ !!!!

συνηθως απο οσο γνωριζω το πρωτο που δινουν οταν εχουμε τετοιου ειδους πονακια ειναι μαγνησιο και προγεστερονη που ηδη παιρνεις...Ρωτα την για μαγνησιο. αλλα επειδη δεν σε ακουω και πολυ ενθουσιασμενη με τη γιατρο σου μηπως να παρεις και άλλη γνωμη? γιατι η απαντηση της "δεν θελουμε να πονας" εμενα προσωπικα δεν θα με καλυπτε..δηλαδη τι σημαινει αυτο? υπαρχει δηλαδη το αντιθετο? θελουμε να πονας? ξερω γω..εκτος αν δεν καταλαβα εγω καλα... και μην ντρεπεσαι να κανεις καμια ερωτηση ειναι υποχρεωμενη να σου λυσει ολες σου τις αποριες!

Όλα είναι μια ιδέα...

προσπάθησε να μην έχεις άγχος,είναι χειρότερα...

αν κάτι δεν πηγαίνει καλά θα το καταλάβεις...

κι ο δικός μου ο γιατρός δεν έλεγε τίποτα...και είναι εκνευριστικό,να΄ναι καλά το ίντερνετ...

θυμάμαι μόνο που μου είχε πει,αφού ήμουν χάλια από εμετούς...ότι τότε πάει καλά η εγκυμοσύνη...ναι μόνο που κι άλλες κοπέλες δεν είχαν εμετούς και μια χαρά εγκυμοσύνες είχαν...τυχερά είναι αυτά...

matilda38 μπορεί να ήταν κι αυτό,αν και δεν είχα συσπάσεις,ούτε την ημέρα που πήγα να γεννήσω...μπορεί να το έδωσε προληπτικά.

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Ειχα κι εγω τετοια τσιμπιματα και στις δυο πλευρες απο την 5η εβδομαδα περιπου και ο γιατρος μου εδωσε utrogestan γιατι μου ειπε οτι ηταν συσπασεις.Δεν ξερω αν ηταν το μονο που ξερω ειναι οτι τωρα ειμαι στην 27η εβδομαδα και περιμενω τον πριγκιπα μου.Σου ευχομαι μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη.