Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΠΟΥ????????


Recommended Posts

καλησπέρα μανούλες.Αρχισα δειλά δειλά να ψάχνομαι για τη βάπτιση της κορούλας μου που θα γίνει τον Ιούλιο.

Θέλω να ρωτήσω όσες ξέρετε.Λοιπόν μετά τη βάφτιση δεν θα κάνω γλέντι λόγο πένθους αλλά και οικονομικής στενότητας.

Επειδή όμως χαρά θα έχουμε ρε παιδιά και οι κουμπάρες αν μη τι άλλο δικαιούνται να τις ευχαριστήσουμε, θέλω να βρώ έναν ωραίο χώρο με μουσική οπού θα πάμε γύρω στα 20-25 άτομα να φάμε να πιούμε καινα χορέψουμε να γλεντήσουμε.Δεν θα αναφέρω καν οτι είμαστε απο βάφτιση μιας και θα γίνει Σάββατο βράδυ οπου κάλλιστα θα μπορούσαμε να έχουμε μια παρέα και να πάμε για διασκέδαση.Απλά θα κλείσω τραπέζι μια εβδομάδα πριν και θα πληρώσουμε απλά αυτά που θα πάρουμε.Μήπως ξέρετε κάπου καλά να μου προτείνετε? κι αν ναι κάποιο τηλ? Θα προτιμουσα περιοχές Δυτικα ή Βόρεια ή και κέντρο.

Ευχαριστώ και καλές μας ετοιμασίες!!!!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


μπορεις ομως να εχεις προεπιλεξει μια γκαμα φαγητων εσυ,αναλογα με το βαλαντιο σου,αλλα και γιατι,θα ειναι και σχετικα ψιλοετοιμα οταν θα φτασετε στο τραπεζι...το να παραγγειλει ο καθενας οτι θελει,ενεχει τον κινδυνο να ξεφυγετε οικονομικως, ενεχει τον κινδυνο να υπαρχει μεγαλη αναμονη λογω του σαββατου,θα εχετε και μια κουραση λογω της ημερας γενικοτερα...εμεις που πηγαμε να φαμε μετα την βαπτιση του γιου μου περιπου τοσα ατομα,ειχαμε προεπιλεξει το μενου,δεν ταλαιπωρηθηκαμε καθολου, τους ειχαμε πει οτι θα ειμαστε απο βαπτιση,οι τιμες δεν ειχαν αλλαγη αν αυτο φοβασαι και πραγματικα ειχαμε και τοση κουραση,που δεν ξερω ποσο θα αντεχα αν ειχα και την αναμονη της επιλογης του καθενος τι θα φαει κτλ...με το καλο να βαπτισετε το μωρο σας

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

Link to comment
Share on other sites

Κάποια συγκεκριμένη πρόταση δεν έχω να σου κάνω, γιατι μένω Νότια αλλά συμφωνώ με την magdoulini! Συνήθως οι ταβερνούλες έχουν πολύ καλά πακέτα για γάμους /χορούς/ βαφτίσεις όπου σε πολλές περιπτώσεις περιλαμβάνουν και δωρεάν κατανάλωση αναψυκτικών, τσέκαρέ το! Δεν θα περιμένετε, θα σας βάλουν κοντα στην πίστα και θα μπορέσεις να βάλεις και κάτι να στολίσεις λίγο τα τραπέζια με ελάχιστο κόστος, πχ βαζάκια με καραμελίτσες και γλυφιτζούρια!

Link to comment
Share on other sites

Οντώς κορίτσια το κόστος φοβόμουνα οτι θα αλλάξει.Οτι μετά θα παέι το κεφάλι...Ευχαριστώ για τη συμβουλή.Αν κάποια κοπέλα μου προτίνει κάπου που να έχει και site θα μπω να κοιτάξω τιμές.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 εβδομάδες μετά...

Ακριβώς αυτό σκέφτομαι και εγώ και τη βάφτιση του γιού μας που θα γίνει μάλλον Ιούνιο...μόνο που εμείς μένουμε Χαλάνδρι. Λόγω οικονομικής στενότητας θα μαζευτούμε μόνο οι φίλοι και θα βγούμε έξω. Άρα εάν έχετε και καμιά πρόταση προς τα μέρη μας...για πείτε!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...