Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ 5 ΜΗΝΩΝ Κ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΓΚΑΛΙΑ Κ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΖΕΥΕΙ!ΤΗΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΡΙΛΑΞ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ Κ ΚΑΤΙ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑ!!!Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ Μ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ!!!ΕΧΩ ΝΑ ΦΑΩ Κ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ ΑΠ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ!!!ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΟ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΑΡΑΧΝΕΣ!!!ΠΕΙΤΕ ΒΡΕ ΕΜΠΕΙΡΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ!!!ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ???ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥΛΑ!!!!ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Ευχαριστήσου το τώρα, γιατί σε λιγο θα μπουσουλάει και μετά θα περπατάει και θα τρέχεις εσύ πίσω της!!Πέρα από την πλάκα, καταλαβαίνω οτι είναι δύσκολο, ίσως θα πρέπει να την αφήνεις και λίγο στο πάρκο...Ή να της πάρεις κανένα κρεμμαστό παιχνιδάκι να απασχολείται

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ 5 ΜΗΝΩΝ Κ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΓΚΑΛΙΑ Κ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΖΕΥΕΙ!ΤΗΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΡΙΛΑΞ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ Κ ΚΑΤΙ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑ!!!Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ Μ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ!!!ΕΧΩ ΝΑ ΦΑΩ Κ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ ΑΠ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ!!!ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΟ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΑΡΑΧΝΕΣ!!!ΠΕΙΤΕ ΒΡΕ ΕΜΠΕΙΡΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ!!!ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ???ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥΛΑ!!!!ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!

τα ίδια πέρασα με το γιο μου. μόλις τολμούσα να τον αφήσω κάτω έκλαιγε του σκοτωμού. ηρέμησε μόλις περπάτησε (9.5 μηνών). τότε δεν ήθελε αγκαλιά αλλά πήγαινα συνέχεια από πίσω του. η μέση μου πάντως δεν ξανάφτιαξε... υπομονή, φάση είναι και θα περάσει.

Ευχαριστήσου το τώρα, γιατί σε λιγο θα μπουσουλάει και μετά θα περπατάει και θα τρέχεις εσύ πίσω της!!Πέρα από την πλάκα, καταλαβαίνω οτι είναι δύσκολο, ίσως θα πρέπει να την αφήνεις και λίγο στο πάρκο...Ή να της πάρεις κανένα κρεμμαστό παιχνιδάκι να απασχολείται

ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑ Κ ΟΡΘΙΕΣ!!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑ Κ ΟΡΘΙΕΣ!!!!

Εχουμε κι εμείς το ίδιο πρόβλημα! Δεν είναι ότι θέλει αγκαλιά, αλλά θέλει να είμαι όρθια και να πηγαίνουμε συνέχεια γύρω γύρω το σπίτι. Υποθέτω ότι είναι φάση και θα περάσει, όπως είπαν και οι άλλες μανούλες πιο πάνω. Υπομονή!!!

Ο πιτσιρίκος μας είναι:

iZMwp2.png

Ηρθες για να με τρελάνεις!!! 19/10/2011

Διαφημίσεις

ξερω πως εχεις βαρεθει ν'ακους τη λεξη υπομονη...ειναι ομως η μονη λυση!!!

εγω και το γαλα της το εφτιαχνα μεσ'το αγχος γιατι η μικρη ουρλιαζε που την αφηνα...απο εξι μηνων βρηκα για λιγο ανακουφιση στην περπατουρα....ξερω πως πλεον δεν την χρησιμοποιουν πολλοι ομως η μικρη μου την λατρευε και την εβαζα το πολυ για ενα 20 λεπτο....κι εκανα κι εγω κατι με την ησυχια μου!!!η δικια μου δεν καθοταν πουθενα αλλου,ουτε ριλαξ ουτε παρκο....

Οντως το συνεχεια αγκαλια ειναι πολυ κουραστικο.Οταν την βαζεις στο ριλαξ δεν εισαι και εσυ διπλα της για να μη νιωθει μονη? Σε οποιο δωματιο εισαι να την παιρνεις μαζι σου.Αλλιως μαρσιπο για να σωσεις λιγο τη μεση σου και να μπορεις να κανεις καμια δουλιτσα.

v0Zqp3.png 34ef5a11df.png

εγω και το γαλα της το εφτιαχνα μεσ'το αγχος γιατι η μικρη ουρλιαζε που την αφηνα...απο εξι μηνων βρηκα για λιγο ανακουφιση στην περπατουρα....ξερω πως πλεον δεν την χρησιμοποιουν πολλοι ομως η μικρη μου την λατρευε και την εβαζα το πολυ για ενα 20 λεπτο....κι εκανα κι εγω κατι με την ησυχια μου!!!

αχ!!!ετσι!!!!το ρυζαλευρο θελει 2 λεπτα να ετοιμαστει κ μιση ωρα κλαιμε γιατι την αφησα κατω αυτα τα 2 λεπτα!!!!νερομπουρμπουλο το τρωμε!!!στρατα ε???κ μενα ο παιδιατρος δεν τη συνιστα αλλα για 20 λεπτα...το σκεφτεσαι!!!!

Οταν την βαζεις στο ριλαξ δεν εισαι και εσυ διπλα της για να μη νιωθει μονη? Σε οποιο δωματιο εισαι να την παιρνεις μαζι σου.Αλλιως μαρσιπο για να σωσεις λιγο τη μεση σου και να μπορεις να κανεις καμια δουλιτσα

ναι εννοειται οτι καθομαστε (οσο καθομαστε) στο ριλαξ παρεα κ παμε παρεα σε καθε δωματιο!!!ποση ωρα το ειχες στο μαρσιπο???

λοιπον η δικη μας περιπτωση ειναι καπως ετσι χανομαι απο το οπτικο του πεδιο κλαιει και ουρλιαζει.ειναι μολις 7 μιση μηνων!ειδα και αποειδα εφερα το καροτσι μεσα στο σπιτι ευτυχως ειναι ευρυχωρο και τον εχω εκει μεσα και οπου παω τον σερνω μαζι μου..ειναι η μοναδικη λυση!αυτο το λεγομενο ανχος αποχωρισμου ειναι σκετη τρελα...διαρκει λεει μεχρι 18 μηνων!κλαψψψψψψψψψψ!

2gq862lerlo78vgo.png

Διαφημίσεις

λοιπον η δικη μας περιπτωση ειναι καπως ετσι χανομαι απο το οπτικο του πεδιο κλαιει και ουρλιαζει.ειναι μολις 7 μιση μηνων!ειδα και αποειδα εφερα το καροτσι μεσα στο σπιτι ευτυχως ειναι ευρυχωρο και τον εχω εκει μεσα και οπου παω τον σερνω μαζι μου..ειναι η μοναδικη λυση!αυτο το λεγομενο ανχος αποχωρισμου ειναι σκετη τρελα...διαρκει λεει μεχρι 18 μηνων!κλαψψψψψψψψψψ!

ΚΑΛΑ Κ ΕΓΩ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΤΗ ΒΑΖΩ!!!!ΟΡΓΩΜΕΝΑ ΧΑΛΙΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ?

ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ!!!

Πολύ καλύτερα!Ακόμα και η παιδίατρος που είδε τον μάρσιπο μου είπε τα καλύτερα;)!Και ο δικός μου έτσι ήταν και τώρα θέλει να κάθομαι μαζί του και τρώει και τις φλασιές του και θέλει να τον έχουμε αγκαλιά:roll:.Πόσο να αντέξει αυτή η μέση;Η δικιά μου πάντως κλάταρε:(...

Ηρεμησε!Δεν ειναι παντα τοσο εντονο!Ο πρωτος μου μπουσουλησε(ενω βαριοτανε) για να με βρει γιατι ειχα βγει λιγο απο το δωματιο!!!! Παντως δεν κραταει και τους 18 μηνες!!!!!

s-age.pngs-age.png

Διαφημίσεις

Πολύ καλύτερα!Ακόμα και η παιδίατρος που είδε τον μάρσιπο μου είπε τα καλύτερα;)!Και ο δικός μου έτσι ήταν και τώρα θέλει να κάθομαι μαζί του και τρώει και τις φλασιές του και θέλει να τον έχουμε αγκαλιά:roll:.Πόσο να αντέξει αυτή η μέση;Η δικιά μου πάντως κλάταρε:(...

ΜΕ ΠΕΙΣΑΤΕ!!!ΤΑ ΕΙΔΑ Κ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑ MEI TΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ.ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΩ Κ ΕΓΩ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΟΥ!!!

Ηρεμησε!Δεν ειναι παντα τοσο εντονο!Ο πρωτος μου μπουσουλησε(ενω βαριοτανε) για να με βρει γιατι ειχα βγει λιγο απο το δωματιο!!!! Παντως δεν κραταει και τους 18 μηνες!!!!!

Αχ μακάρι γιατι κοντεύω να πάρω τα βουνά!

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Καρότσι μέσα στο σπίτι, τραγούδια στο ραδιόφωνο και εγώ να μιλάω στα μωρά σαν την τρελή συνέχεια. Αυτά με έσωσαν και μπορούσα να ασχοληθώ με τα μεγαλύτερα ή να πλένω κανένα πιάτο. Στις καλές μέρες αυτά, στις δύσκολες έκανα τον καφέ μου και στρωνόμουν στο πάτωμα μαζί με το μωρό. Δουλειές μόνο όταν κοιμόταν ..

Εμένα ευτυχώς μπουσουλαει και περπατάει οπότε με ακολουθεί συνέχεια αλλα με μια γκρίνια και μια μιρλα... Όλη μέρα παίζουμε στα πατωματα! Το δύσκολο ειναι ότι τρώει μόνο αγκαλια μου τις τελευταίες μέρες... :rolleyes:

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

ΜΕ ΠΕΙΣΑΤΕ!!!ΤΑ ΕΙΔΑ Κ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑ MEI TΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ.ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΩ Κ ΕΓΩ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΟΥ!!!

Θα σου προτεινα ringsling.Αλλα ρωτα και τη Στελλα θα σου προτεινει την καλυτερη λυση.Μπες και εδω αν εχεις face : https://www.facebook.com/#!/groups/asterakislings/

v0Zqp3.png 34ef5a11df.png

Αχ και εγω τα ιδια! Το καροτσι εχει γινει προεκταση του χεριου μου. Ουτε τουαλετα δεν μπορω να παω μετα συγχωρησεως ακομη και εκει μαζι μου την εχω!:oops: Τι να κανουμε οι δολιες μανες;;:lol:

as1cJTh0g410000MTA3MzUzZHwwMDczMDVkfHRvIG5lcmFpZGFraSBtb3UgZWluYWk.gif

Το θέμα της αγκαλιάς τελικά είναι περίπλοκο. Κι εμάς η μπεμπούλα είναι 4.5 μηνών και είναι πολύ της αγκαλιάς. Και θέλει συνέχεια όρθια να τριγυρνάμε σε όλο το σπίτι. Το γυμναστηριάκι το βαριέται, και στο ρηλάξ κάθεται αλλά πρέπει να είμαι στο οπτικό της πεδίο αλλιώς δεν κάθεται. Έχω προσέξει ότι ακόμα και όταν υποτίθεται συγκεντρώνεται στα ζωάκια του ριλάξ και τους μιλάει έτσι και αλλάξω θέση μέσα στην κουζίνα ή το σαλόνι γυρίζει και με κοιτάει ( κι εγώ νόμιζα ότι είναι απορροφημένη στο παιχνίδι της). Ούτε εγώ μπορώ να κάνω μπάνιο ούτε και δουλειές όταν είναι ξύπνια. Για να μιλήσω στο τηλέφωνο την βάζω στο μάρσιπο και κόβουμε βόλτες μέσα στο σπίτι.

κοριτσια κ εμεις που ειμαστε 10μηνων ακομα αγκαλια ειμαστε εαν κ μπουσουλαμε κ σηκωνομαστε μολις την αφησω στο δωματιο της κ παω να φυγω να παω στην κουζινα ερχεται απο πισω μου κ κρατιεται απο το παντελονι μου για να σκαρφαλωσει οποτε για να μην χτυπησει την παιρνω αγκαλια κ μαγηρευμε δεν την παλευω αλλο με την μεση μου..ευτυχως εαν ειμαι διπλα της καθεται παντου βεβαια μονο μαζι μου γιατι κ με τον πατερα της να ειναι με ψαχνει..οποτε χρονος για μενα 0!!βεβαια για λιγο καθεται κ στο καρεκλακι του φαγητου δηλαδη μπανιο κανουμε μαζι εκεινη στο καρεκλακι κ παιζει το βρισκει κ αστειο...τι να κανουμε υπομονη!!

κοριτσια κ εμεις που ειμαστε 10μηνων ακομα αγκαλια ειμαστε εαν κ μπουσουλαμε κ σηκωνομαστε μολις την αφησω στο δωματιο της κ παω να φυγω να παω στην κουζινα ερχεται απο πισω μου κ κρατιεται απο το παντελονι μου για να σκαρφαλωσει οποτε για να μην χτυπησει την παιρνω αγκαλια κ μαγηρευμε δεν την παλευω αλλο με την μεση μου..ευτυχως εαν ειμαι διπλα της καθεται παντου βεβαια μονο μαζι μου γιατι κ με τον πατερα της να ειναι με ψαχνει..οποτε χρονος για μενα 0!!βεβαια για λιγο καθεται κ στο καρεκλακι του φαγητου δηλαδη μπανιο κανουμε μαζι εκεινη στο καρεκλακι κ παιζει το βρισκει κ αστειο...τι να κανουμε υπομονη!!

Χαχα! Καλε λες και γράφω εγω! Τα ίδια ακριβώς!!!!!!

Franz Kafka