Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Γιατι σας πληρωνουμε καθε μηνα??? μπορει καποιος απο εσας να μου δωσει μια απαντηση?? πηγα σημερα σε 3 παρακαλω γιατρους στο ΙΚΑ και κανεις δεν εκανε τον κοπο να με εξεταση ολοι εβγαζαν την διαγνωση απο την καρεκλα και με μια μουρη λες και μου εκαναν χαρη :twisted::twisted: γιατι πρεπει να δωσω 50 ευρω σε εξωτερικο γιατρο???? εσας βρε κοπ......λα γιατι σας πληρωνουμε αν δεν θελετε να πατε σπιτια σας :twisted: ειμαι εξαλη πραγματικα ενας δε απο αυτους ειχε την εξυπνη ιδεα χωρις να εξεταση τον μικρο να μου πει οτι θελει εγχειρηση :twisted::twisted: ειπα λοιπον και εγω μακαρι να μην εχω να φαω εκει δεν ξαναπαω παρα μονο για εξετασεις βρε ουστ απο εδω !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ !

ΓΙΑΝΝΗΣ 28/08/2004

ΧΡΙΣΤΙΝΑ 16/09/2006

Διαφημίσεις

Και εγω με την σειρά μου θέλω να καταγγείλω το όποιο σύστημα ειναι υπευθυνο για το συστημα υγείας.

Δυστυχως αναγκάστηκα να πάω στα Παίδων 2 φορές τους τελευταίους 2 μήνες και εξοργίστηκα.

Εχτες ειδικά στο χειρουργικό ηταν 1 γιατρός στην εφημερία. Δεν μπορω να σας περιγράψω τί γινόταν απο περιστατικά.Ολοι οι γονείς - και δικαιολογημενα- ηθελαν προτεραιότητα,και δεν υπηρχε ένας αρμόδιος για να εκτιμησει τα περιστατικά και να θεσει προτεραιότητες, με αποτέλεσμα να τσακώθούν οι γονεις μεταξύ τους και αφου έγινε σκηνικό, τότε παρουσιάστηκε μια νοσηλεύτρια - μάλλον- που καθάριζε τα τραύματα που ηταν για ράμματα,έβαζε ξυλοκαινη και μετά με τον ωρλ έκαναν τα ράμματα.

Στην συνέχεια ξαναπεριμέναμε στο χειρουργικό για να μας δει η χειρουργός και να πει αν χρειάζεται άλλη εξέταση.

Ειλικρινά, αν ξαναχρειαστεί να πάω - φτου φτου- θα βρω το τηλεφωνο του Σκαι και θα τραβηξω βιντεο με το κινητό μου την κατασταση που επικρατεί.Απορω πως δεν εχει γινει θεμα ακομα...

Για το προσωπικο δεν μπορώ να πω κουβέντα. Ολοι προσπαθουσαν να κανουν το καλυτερο για τα παιδάκια, ετρεχαν και δεν έφταναν.Και δεν εφταναν γιατι ηταν λίγοι.

Τι θα γινει τελικά βρε παιδιά? Τι πρέπει να κάνουμε για να βελτιωθεί η κατάσταση?

Και εγώ μαζί σας βρε παιδιά. Έχω πραγματικά απελπιστεί. ΙΚΑ? 3 γιατρούς έχει εδώ μόνο (παιδίατρους). Εξυπηρέτηση? Τι είναι αυτό? Τον μικρό μου τον πάω εκεί μόνο για τα εμβόλια. Κάθε φορά θα πάω και 3 φορές μέχρι να του το κάνουν, όλο κρυωμένο τον βρίσκουν και μου δίνουν αντιβίωση που δεν την παίρνουμε ξαναπάμε και τελικά στο τέλος μας το κάνουν αφού χάσω εγώ 3 τουλάχιστον μεροκάματα. Αίσχος και πάλι Αίσχος. Πάω να μου γράψουν φάρμακα που μου έχει γράψει αλλεργιολόγος (το ΙΚΑ δεν έχει) και μου λένε ότι δεν κάνουν τη δουλειά του γραμματέα!!!!! Αναλύσεις??? Θέλω να κάνω υπέρηχο στον Σπυράκη μου (3 χρ) τέλος Ιουλίου μου είπαν στο νοσοκ. στα Γιάννενα να το κάνω, μου το γράφει η παιδίατρος αρχές Ιουλίου και ραντεβού έχει μέσα Σεπτεμβρίου. Για να κάνει τελικά το εμβόλιο μας στέλνει να κάνουμε στρεπ το μικροβιολογικό έχει άδεια όλο!!! πάμε έξω πληρώνουμε 11? και πέρνουμε πίσω 4,5?. Για να πάρω τα 4,5? χάνω πάλι μεροκάματο!!!!! Δεν γράφω άλλα η κατάσταση είναι απελπιστική απελπιστική απελπιστική.......

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

• 6 months later...

Α! Που να πατε στο ΙΚΑ Ευόσμου στον πρωινό γυναικολόγο. Είναι απίστευτος. Εχω ακούσει οτι τον έχει δέιρει ένας απελπισμένος σύζυγος. Εγω είχα ραντεβού στις 07:50 για να πάρω παραπεμπτικό για υπέρηχο Β Επιπέδου - για να πάρω τα λευτα απο το ΙΚΑ μετά. Εκτός που εμφανίστικε στις 08:30 δεν ήθελε να που το δωσει γιατι λεει δεν είχε διαπιστωσει την εγκυμοσύνη αυτός. Με τα πολλά του είπα οτι με εστειλε η προσιταμένη απο πάνω και αφου στραβομουτσούνιασε μου το έδωσε. Εχω ραντευού στις 28/03 για να μου δωσει το χαρτι για την ΠΗΤ για να πάρω τα επιδόματα και απο τώρα αγχόνομαι.

Διαφημίσεις

σιγά μην αγχωθω κιόλας! Θα πάω και θα του θυμίσω οτι ειναι υπαλληλος δικος μου, αφου απο εμένα πληρώνεται, και δεν εχει δικαιωμα να μη με εξυπηρετησει. Μήπως εχει το ΙΚΑ ολες τις δυνατοτητες να μας εξεταζει οπως οι ιδιωτικοι; Αν ειχε, να το συζητουσα,αλλα παει καιρο απο το μεσαιωνα που οι γιατροι βλεπαν τις εγκυους οταν πηγαιναν να γεννησουν!

σιγά μην αγχωθω κιόλας! Θα πάω και θα του θυμίσω οτι ειναι υπαλληλος δικος μου, αφου απο εμένα πληρώνεται, και δεν εχει δικαιωμα να μη με εξυπηρετησει. Μήπως εχει το ΙΚΑ ολες τις δυνατοτητες να μας εξεταζει οπως οι ιδιωτικοι; Αν ειχε, να το συζητουσα,αλλα παει καιρο απο το μεσαιωνα που οι γιατροι βλεπαν τις εγκυους οταν πηγαιναν να γεννησουν!

ΝΑΙ κ αφου του το πεις αυτος θα συγκινηθει!!!

ασε βρε ειρηνη!! αυτοι ξυλο θελουν! αλλα θελουν τονους ξυλο! στο ικα γιατι στα νοσοκομεια ειχα πολυ καλυτερη αντιμετωπιση.

Εδω στην τριτοκοσμικη Περαια παιδιατρο το ΙΚΑ εχει μονο το πρωι απο τις 9:00 μεχρι τις 13:00.Αν δηλαδη εχει το παιδι ενα ψιλοσυναχι δεν προλαβαινεις το γιατρο, πρεπει να κανει αυτο κοπανα απο το σχολειο και η μαμα απο τη δουλεια!Επισης απο το σχολειο ζητουσαν γνωματευση οφθαλμιατρου, ο οποιος ομως δεν υπαρχει ουτε στην Περαια ουτε τριγυρω (Μπαχτσε, Αγ. Τριαδα, Μηχανιωνα,Καρδια, Τριλοφο, Πλαγιαρι).Αυτα ακριβως τραβουσαμε και εμεις και φυσικα οταν μπηκαμε στο ΤΕΒΕ καναμε πανηγυρια! Δεν κρατησε ομως πολυ η χαρα μας!

Πηγα χθες τη μεγαλη μου κορη με ραντεβου σε μια παιδιατρο του ΤΕΒΕ.Μετα απο μια "ξεπετα" των 5 λεπτων εβγαλε διαγνωση "αμυγδαλιτιδα και βρογχιολιτιδα" μας εγραψε και τα φαρμακα και ετοιμαστηκε να μας στειλει στο καλο.Τολμησα τοτε και ζητησα να εξετασει και τη μικρη μου κορη επειδη εβηχε λιγακι μηπως κολλησε απο τη μεγαλη και τοτε ακουσα το απιστευτο " εχω πολυ κοσμο εξω που περιμενει, εχω να παω και σε σπιτια μετα, να αρρωστησει καλα καλα το παιδι πρωτα και μετα μου τη φερνετε.Αν ερθετε σε ωρα εκτος ωραριου ΤΕΒΕ θα χρεωθειτε την επισκεψη" :shock:

Γ.....ω τα ταμεια μου!!!

Η πλακα ειναι οτι το μικρακι μου το ιδιο βραδυ εκανε πυρετο 38,5 και βηχει συνεχως.Φυσικα πηγα σε εξωτερικο γιατρο.

Και φυσικα θα παω στο ΤΕΒΕ να κανω τα παραπονα μου για την "παιδιατρο" τους.

Κουφάθηκα!!! :shock::shock::shock::shock::shock:

Δεν πάει καλά ο κόσμος!

Δόξα τω Θεώ δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις ακόμα!

Για μένα να πάει στο καλό, αλλά για το παιδί μου τέτοια πράγματα δε δέχομαι να ακούσω ούτε για πλάκα!!! Ακους εκεί να αρρωστήσει καλά... Ρε δεν πάμε καλά! :evil::evil::evil::evil::evil::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Να σε ξυπνάει ότι ονειρεύεσαι...

8pvzp2.png

Αυτα ακριβως τραβουσαμε και εμεις και φυσικα οταν μπηκαμε στο ΤΕΒΕ καναμε πανηγυρια! Δεν κρατησε ομως πολυ η χαρα μας!

Πηγα χθες τη μεγαλη μου κορη με ραντεβου σε μια παιδιατρο του ΤΕΒΕ.Μετα απο μια "ξεπετα" των 5 λεπτων εβγαλε διαγνωση "αμυγδαλιτιδα και βρογχιολιτιδα" μας εγραψε και τα φαρμακα και ετοιμαστηκε να μας στειλει στο καλο.Τολμησα τοτε και ζητησα να εξετασει και τη μικρη μου κορη επειδη εβηχε λιγακι μηπως κολλησε απο τη μεγαλη και τοτε ακουσα το απιστευτο " εχω πολυ κοσμο εξω που περιμενει, εχω να παω και σε σπιτια μετα, να αρρωστησει καλα καλα το παιδι πρωτα και μετα μου τη φερνετε.Αν ερθετε σε ωρα εκτος ωραριου ΤΕΒΕ θα χρεωθειτε την επισκεψη" :shock:

Γ.....ω τα ταμεια μου!!!

Η πλακα ειναι οτι το μικρακι μου το ιδιο βραδυ εκανε πυρετο 38,5 και βηχει συνεχως.Φυσικα πηγα σε εξωτερικο γιατρο.

Και φυσικα θα παω στο ΤΕΒΕ να κανω τα παραπονα μου για την "παιδιατρο" τους.

Μπορείς πολύ απλά να αλάξεις παιδιάτρο. Φαντάζομαι ότι στην ευρύτερη περιοχή θα έχει αρκετούς παιδιάτρους συμβεβλημένους με το ΤΕΒΕ.

Διαφημίσεις

εγώ δεν έχω να καταγγείλω ακριβώς συμπεριφορά γιατρου αλλά...

πήγαμε εχτες στο ωρλ του ικα για το μικρο. Συγνωμη εκεινο το εργαλειο με το φακο μπροστα που εχουν ολοι οι παιδιατροι δεν το ξερουν στο ΙΚα; Η καημενη η γιατρος φορεσε ενα φως στο κεφαλι σαν αυτο που φορουσαν οι γιατροι 800 χρονια πριν και εβαλε στο αυτακι το χωνι που ηταν ινοξ σκετο. Δεν ειχε ουτε καν κατι να το κρατησει. Ο μικρος παραπονεθηκε οτι ποναει. Ελεος δηλαδη.

Και για να πω κατι και για τη συμπεριφορα... Οταν γυρισα και τη ρωτησα για το συζυγο που ροχαλιζει μου ειπε, ευγενικα μεν, να κλεισω ραντεβου για το συζυγο για να τα πουμε αυτα. Γιατι θα της επεφτε ο .......; :twisted:

• 2 months later...

Σήμερα μου συνέβει κάτι αναπάντεχο.

Τον Ιανουάριο μου είχε γράψει ο δερματολόγος στο ΙΚΑ κάποιες εξετάσεις αίματος. Μου έκλεισαν ραντεβού και πήγα για αιμοληψία στις 18/02 και ΣΗΜΕΡΑ 12/05 ήταν η καταπληκτική απίστευτη μέρα που πήρα στα χέρια μου τις εξετάσεις.

Είμαι τόσο συγκινημένη που δεν περιγράφω άλλο, την απίστευτη εμπειρία μου

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

εγώ δεν έχω να καταγγείλω ακριβώς συμπεριφορά γιατρου αλλά...

πήγαμε εχτες στο ωρλ του ικα για το μικρο. Συγνωμη εκεινο το εργαλειο με το φακο μπροστα που εχουν ολοι οι παιδιατροι δεν το ξερουν στο ΙΚα; Η καημενη η γιατρος φορεσε ενα φως στο κεφαλι σαν αυτο που φορουσαν οι γιατροι 800 χρονια πριν και εβαλε στο αυτακι το χωνι που ηταν ινοξ σκετο. Δεν ειχε ουτε καν κατι να το κρατησει. Ο μικρος παραπονεθηκε οτι ποναει. Ελεος δηλαδη.

Και για να πω κατι και για τη συμπεριφορα... Οταν γυρισα και τη ρωτησα για το συζυγο που ροχαλιζει μου ειπε, ευγενικα μεν, να κλεισω ραντεβου για το συζυγο για να τα πουμε αυτα. Γιατι θα της επεφτε ο .......; :twisted:

εγω δεν παω στο ΙΚΑ την μικρη την εχω στο συζυγο (ΤΣΜΕΔΕ )και ενιοτε βολευομαι και γω με το δικο του βιβλιαριο.

Θελω ομως να απαντησω εδω οτι ΔΥΣΤΥΧΩΣ τα ραντεβου που κλεινονται απο το ΙΚΑ ειναι δεκαλεπτα.Γι αυτο και δεν σου απαντησε Αν ρωταει ο καθενας απο κατι τι θα γινει;;Τι ωρα θα μπει το τελευταιο ραντεβου;;;Ασε που το ροχαλητο ειναι ενα μεγαλο θεμα ,πρεπει να τον δει να τον εξετασει κλπ...Αν σου ελεγε στα γρηγορα μια απαντηση η σου εγραφε μια οτι ναναι συνταγη τι θα ελεγες μετα;Α με ξεπεταξε στα γρηγορα και κοιτα τωρα τι παθαμε...

QJZup3.png

bxuCp3.png

Την ημερα που γραφτηκα στο ΙΚΑ (χρονια πριν) εκανα ταυτοχρονα ιδιωτικη ασφαλεια για εξωνοσοκομεια περιθαλψη.. Μου δωσαν μια καρτα και ενα τηλεφωνο.. Οποτε ειχα βηχα , σιναχι η οτιδηποτε αλλο, τους επερνα τηλεφωνο και μου εδιναν στοιχεια του πλησιεστερου συμβεβλημενου γιατρου στην περιοχη μου. Και μια φορα που πηγα σε εναν ΩΡΛ ο οποιος φανηκε οτι ηθελε να τα "παρει' τους ξαναπηρα και με εστειλαν σε αλλο, οχι μεν τοσο κοντα αλλα κορυφη. Ο ανθρωπος με μια απλη εξεταση διενωσε το προβλημα που με ενοχλουσε χρονια και κανεις δεν το ειχε βρει και σε 3-4 μηνες ημουν μια χαρα.

Νομιζω οτι το ΙΚΑ ειναι το χειροτερο ταμειο και χαιρομαι που πλεον δεν εχω αυτο. οσο γι ατο ΤΕΒΕ, μπορεις να την αλλαξεις την παιδιατρο και να βαλεις αλλη συμβεβλημενη. Προτιμησε γιατρο που δεχεται με ραντεβου και οχι αυτους που πας και περιμενεις με τις ωρες.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Σήμερα μου συνέβει κάτι αναπάντεχο.

Τον Ιανουάριο μου είχε γράψει ο δερματολόγος στο ΙΚΑ κάποιες εξετάσεις αίματος. Μου έκλεισαν ραντεβού και πήγα για αιμοληψία στις 18/02 και ΣΗΜΕΡΑ 12/05 ήταν η καταπληκτική απίστευτη μέρα που πήρα στα χέρια μου τις εξετάσεις.

Είμαι τόσο συγκινημένη που δεν περιγράφω άλλο, την απίστευτη εμπειρία μου

Αφου σου εδωσαν και αποτελεσματα μην μιλας καθολου.. Εγω πριν 2-3 χρονια ειχα κανει κατι αιματολογικες και μου τις εχασαν, δεν μου τις εδωσαν ποτε! :evil:

Διαφημίσεις

Α! Που να πατε στο ΙΚΑ Ευόσμου στον πρωινό γυναικολόγο. Είναι απίστευτος. Εχω ακούσει οτι τον έχει δέιρει ένας απελπισμένος σύζυγος. Εγω είχα ραντεβού στις 07:50 για να πάρω παραπεμπτικό για υπέρηχο Β Επιπέδου - για να πάρω τα λευτα απο το ΙΚΑ μετά. Εκτός που εμφανίστικε στις 08:30 δεν ήθελε να που το δωσει γιατι λεει δεν είχε διαπιστωσει την εγκυμοσύνη αυτός. Με τα πολλά του είπα οτι με εστειλε η προσιταμένη απο πάνω και αφου στραβομουτσούνιασε μου το έδωσε. Εχω ραντευού στις 28/03 για να μου δωσει το χαρτι για την ΠΗΤ για να πάρω τα επιδόματα και απο τώρα αγχόνομαι.

Στον συγκεκριμένο είχα πάει και εγώ... Ευτυχώς εγώ είπα το όνομα ενός άλλου γιατρού από άλλο ΙΚΑ και έτσι μου έδωσε το χαρτί για την άδεια τοκετού τότε... άλλες κοπέλες πραγματικά βγαίνανε κλαίγοντας από αυτό το γαϊδούρι... με την κοιλιά τούρλα και να λέει ότι δεν υπολόγισε αυτός τις ημέρες όποτε πως να βεβαιώσει την άδεια κύησης!!!! Γαϊδούρι πραγματικό... Για πολύ ξύλο.

Το κοριτσάκι μου είναι όλη μου η ζωή

Στον συγκεκριμένο είχα πάει και εγώ... Ευτυχώς εγώ είπα το όνομα ενός άλλου γιατρού από άλλο ΙΚΑ και έτσι μου έδωσε το χαρτί για την άδεια τοκετού τότε... άλλες κοπέλες πραγματικά βγαίνανε κλαίγοντας από αυτό το γαϊδούρι... με την κοιλιά τούρλα και να λέει ότι δεν υπολόγισε αυτός τις ημέρες όποτε πως να βεβαιώσει την άδεια κύησης!!!! Γαϊδούρι πραγματικό... Για πολύ ξύλο.

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: