Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

SOS!Νέες προτάσεις για τραπέζι στην Αρτέμιδα

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

υπάρχουν νέες προτάσεις για τραπέζι μετά απο βάπτιση στην Αρτέμιδα και στις γύρω περιοχές?

Στο kwaba (Μαρκόπουλο)έχει κάνει κανείς βάπτιση στη πλευρά του παιδότοπου?

Ομορφα ταβερνάκια με καλό φαγητό είναι αυτά που με ενδιαφέρουν κυρίως.Τα κτήματα τα αποφεύγω λόγο τιμών.

Σημείωση! Θα έχω πολλά παιδάκια.

Ευχαριστω εκ των προτέρων.:D

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλους,

υπάρχουν νέες προτάσεις για τραπέζι μετά απο βάπτιση στην Αρτέμιδα και στις γύρω περιοχές?

Στο kwaba (Μαρκόπουλο)έχει κάνει κανείς βάπτιση στη πλευρά του παιδότοπου?

Ομορφα ταβερνάκια με καλό φαγητό είναι αυτά που με ενδιαφέρουν κυρίως.Τα κτήματα τα αποφεύγω λόγο τιμών.

Σημείωση! Θα έχω πολλά παιδάκια.

Ευχαριστω εκ των προτέρων.:D

Ραφήνα, "η καλή καρδιά του Νικόλα" ..... για δέστο, κυρίως για τον χώρο του.... γιατί απο φαγητό ειναι πολύ καλό, γνωστό στη Ραφήνα και οχι μόνο...

• 4 weeks later...

Καλημέρα κορίτσια!

Είμαι ένα βήμα πριν κλείσω την βάπτιση της κόρης μου στον πολυχώρο

kwaba στον Μαρκόπουλο και θα ήθελα αν έχει βρεθεί κανείς εκεί σε ανάλογη περίπτωση να μου πει αν έχει καλές εντυπώσεις απο εξυπηρέτηση

και απ το φαγητό.

Please αν μπορείτε βοηθήστε, δεν είναι καιρός για να πετάξουμε χρήματα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

goldflower, καλημερα.

Ενδιαφερομαι κ εγω για το kwaba για την βαφτιση του μικρουλη μου. Απο τιμες τι σας εχουν δωσει???

Λεμε η βαφτιση να γινει στον Αγ.Σπυριδωνα στο Πορτο-Ραφτη στις 7 Ιουλιου.

Εχουμε παρει καποιες προσφορες απο ταβερνες-μεζεδοπωλεια της περιοχης, αλλα για 100 ατομα καλεσμενους, το κοστος παει πολυ ψηλα.

Διαφημίσεις

Πριν κλεισεις θα μπορούσες να τους ζητήσεις να πας η ίδια σε ενα event, να δεις πώς θα ειναι ο χωρος, ο στολισμός και τα τραπεζια και να δοκιμάσεις και το φαγητό.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

10 ευρώ το άτομο (μικροί-μεγάλοι) αλλά αφορά παιδικό παρτυ κι όχι καθιερωμένη δεξίωση βάπτισης,εκεί μπορεί να διαφέρει η τιμή.Στην τιμή είναι 2 σερβιτόροι για 70 άτομα,η είσοδος των παιδιών στον παιδότοπο σχεδόν σε όλες τις δραστηριότητες( όπως φουσκωτά,τραμπολίνο,γήπεδα ποδοσφαίρου και τέννις baby park),ποικιλίες κρεατικών για τους μεγάλους

και ποικιλίες με πιτσακια,τυροπιτάκια,κοτομπουκιες και λουκανοπιτάκια για τα παιδιά.Η αλήθεια είναι όταν πήγαμε εκεί έβγαλε κανονικά τον τιμοκατάλογο των φαγητών και τα υπολόγισε ναι μεν γύρω στα 10 ευρώ όπως έλεγε το διαφημιστικό φυλλάδιό τους αλλά η ποσότητα για τους μεγάλους ήταν μικρή καθως η ποικιλία είναι για 4 άτομα και αυτός μας έβαζε 5 ποικιλίες για 50 μεγάλους.Λίγα δεν είναι?Θα μου πεις όμως οτι είναι για πάρτυ και στα πάρτυ δεν ταίζουμε τον κόσμο όπως στις δεξιώσεις,είναι απλά ένας μεζές για να περνάει η ώρα.Αν παραγγείλεις περισσότερα θα βγει σίγουρα παραπάνω απο 10 ευρώ. Το λάθος μου είναι οτι δεν ρώτησα αν στην τιμή ειναι μέσα και το φπα,γιατί αν δεν είναι τότε μάλλον είναι ίδιο με ταβέρνα.

Τελικά είναι μέσα και το φπα.Επίσης στην τιμή είναι και η σαλάτα και τα ποτά.Μάλλον είναι καλή επιλογή καθώς εκείνη την μέρα είναι και τα γενέθλια της μικρής οπότε αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παίξουν τα παιδάκια που θα είναι και αρκετά.Πάντως αν έχετε άποψη για το χώρο θα ήθελα να την μάθω.

Νομιζω οτι η τιμη που σου δινουν για αυτα που προσφερουν ειναι καλη, λαμβανοντασ υποψιν και την περιοχη.

Εμεις που ρωτησαμε σε ταβερνες-μεζεδοπωλεια της περιοχης η μιρκοτερη τιμη που πηραμε ειναι 18? για σερβιριστο φαγητο εννοειται, χωρις να συμπεριλαμβανονται τα ποτα. Μιλαμε για 3.5? η μπυρα, 2.0? το νερο, 2.5? τα αναψυκτικα.

Εχουν τρελαθει εντελως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και λενε οτι εχουν κατεβασει τις τιμες. Ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν βλεπουν τι γινεται εξω στον κοσμο?????????

Εμεις για να σου πω την αληθεια εχουμε αρχισει να κοιταμε για αλλου.

Καπου εντελως οικονομικα.

Παντως εαν μαθεις περισσοτερες πληροφοριες για το kwaba, εαν καποιος εχει παει και εχει μεινει ευχαριστημενος, please tell me.