Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Υπνος στο παρκοκρεβατο?

psixi

Recommended Posts

Καλημερα

Εχω διδυμα 4,5 μηνων.Προβλημα στον υπνο εχω με τον γιο ,που η αληθεια τον εχω κακομαθει μια και ειναι λιγο γκρινιαρουλης και στην αρχη τον κοιμιζα στην καλαθουνα του καροτσιου με κουνημα μπρος πισω.Μετα τον εβαζα στο κρεβατακι,μεσα στον υπνο δεν καταλαβαινε και αποκοιμιοταν.Η μπεμπα μου κοιμαται ευκολα και δεν εχω προβλημα.Τωρα ομως το μικρο μου το αντρακι μεγαλωσε και δεν χωραει στην καλαθουνα του.Το αλλο εξαρτημα του καροτσιου δεν κανει για υπνο καθως εχει κλιση,δεν ειναι τελειως οριζοντιο και δεν θελω να τον βαζω να κοιμαται ετσι.Σκεφτηκαμε λοιπον το παρκοκρεβατο!Βρηκα ενα που στο κατω μερος εχει δυο ποδια που επιτρεπουν την κινηση περα δωθε,σαν αιωρα.Ειναι σταθερο και δεν υπαρχει περιπτωση να παθει κατι το μωρο.Με απασχολουν ομως δυο θεματα.Το ενα ειναι οτι θα ειναι χαμηλα στο δαπεδο και οσο να πεις οσο πιο χαμηλα τοσο πιο κρυο το περιβαλλον.Αντε αυτο το ρυθμιζω με κουβερτουλα.Το αλλο ειναι το υποστρωμα του παρκοκρεβατου.Το στρωματακι ειναι σταθερο αλλα πολυ λεπτο και δεν ξερω κατα ποσο ειναι αναπαυτικο και οκ για το κορμακι ενος μωρου.Σκεφτηκα να παραγγειλω ενα στρωματακι στις διαστασεις του παρκου αλλα ειναι βαρυ και το παρκο υποτιθεται οτι ειναι ασφαλες για συγκεκριμενο βαρος.Υπαρχει στρωμα πιο λεπτο απο το συνηθισμενο παχος?Που μπορω να βρω?Αφηνετε τα μωρα σας να κοιμουνται στο παρκο?Μηπως να τον αφησω να κλαιει (τον λυπαμαι τον δολιο και εκτος αυτου ξυπναει και την διδυμουλα του) ωσοτου συνηθισει να κοιμαται στην κουνια χωρις κουνημα?

ysjfp2.png

Διαφημίσεις

Εγω έχω πάρει απο το Λητω στρώμα για ύπνο στο παρκοκρεβατο για ταξίδια κτλ.

Επίσης υπάρχει και πάνω όροφος για παρκοκρεβατο. Δεν θυμάμαι τιμή όμως.

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Αυτο το στρωμα πωλειται και μονο ή μαζι με το παρκο?Εχω δυο παρκα απο δωρα φιλων και δεν θελω και να αγορασω και αλλο.Εξαλλου τα περισσοτερα δεν κουνιουνται οπως αυτο που εχω.Μονο το στρωμα με νοιαζει.Αραγε εκει που φτιαχνουν στρωματα μπορουν να κανουν και κατι τετοιο πιο λεπτο?...Δεν μπορω και να βγω να ψαξω με τα διδυμα και με τον παλιοκαιρο που κανει...

ysjfp2.png

Εγώ πήρα στώμα κοκοφοίνικα, σπαστό για τα ταξίδια από το premaman. Το πάρκο το είχα πάρει από το ίδιο κατάστημα. Το στρώμα είναι της GRECO STROM οπότε αν απευθυνθείς σε κάποια εταιρεία που κατασκευάζει στρώματα, φανταζομαι ότι θα μπορούν να σου φτιάξουν ένα στις διαστάσεις που το θες.

Κι εγώ στο παρκοκρέββατο τον κοιμίζω εδώ και 1 βδομάδα γιατί η κούνια δεν χωράει στο δωμάτιό μου. Είναι 3,5 μηνών τώρα.

Μέτρα τις διαστάσεις και πάρε τηλέφωνο στο Λητω. Εγω το πήρα ξεχωριστά. Ταιριάζει όμως και στο δεύτερο παρκοκρεβατο που έχω. Το παρκοκρεβατο σου έχει τις κλασικές διαστάσεις που έχουν και τα υπόλοιπα;

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Διαφημίσεις

Εγώ πήρα στώμα κοκοφοίνικα, σπαστό για τα ταξίδια από το premaman. Το πάρκο το είχα πάρει από το ίδιο κατάστημα. Το στρώμα είναι της GRECO STROM οπότε αν απευθυνθείς σε κάποια εταιρεία που κατασκευάζει στρώματα, φανταζομαι ότι θα μπορούν να σου φτιάξουν ένα στις διαστάσεις που το θες.

Κι εγώ στο παρκοκρέββατο τον κοιμίζω εδώ και 1 βδομάδα γιατί η κούνια δεν χωράει στο δωμάτιό μου. Είναι 3,5 μηνών τώρα.

Το ίδιο έχω κι εγω.

Franz Kafka

TO idio kai egv..

• 4 weeks later...