Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΦΥΛΟΥ ΜΩΡΟΥ

Recommended Posts

ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ !

Κολιτα τι μπορεί να μάθεις σε μία αίθουσα αναμονής γιατρού. Εκεί που περίμενα το γιατρό μου πριν από εμένα ήταν μία κοπέλα με τη μητέρα της που περίμεναν , τη ρώτησα και μου είπε ότι είναι στη 24η εβδομαδα. Η επόμενη ερώτησή μου αφού πιάσαμε κουβέντα για τον καιρό κλπ ήταν τι μωράκι έχει.Και εκεί άρχισαν τα αποκαλυπτήρια... Μου είπε λοιπόν ότι μετά από παρατράγουδα το έμαθε τη 18η εβδομάδα και είναι κοριτσάκι σίγουρα. Φυσικά τη ρώτησα τι εννοεί όταν λέει παρατράγουδα . Είχε δει στο ιντερνετ στη σελίδα γυναικολόγου (όχι μαιευτήριο ) -δεν θα αποκαλύψω ποιος - ότι βρίσκειτο φύλο του παιδιού από την 7η εβδομάδα με μία απλή εξέταση αίματος. Μάλιστα τη βάφτισε κι όλας από μόνος του τη συγκεκριμένη εξέταση .Ούτε αυτό θα το αποκαλύψω πως τη βάφτισανγιατί αυτά μου τα είπαν και δεν είναι προσωπική η εμπειρία. Τελικά πήγε και την έκανε αφού προπλήρωσε αδρά. Στο ιντερνετ γράφουν - και το τσεκάρισα αυτό όντως- για 95% ακρίβεια . Το 5% είναι περιθώριο λάθουν από ΄δίδυμα που δεν έχουν φανεί ακόμα ή προηγούμενη παλλίνδρομη 3 μηνές πριν.

Μόλις έφευγε της είπαν : "απλά να σας ενημερώσουμε ότι αυτό το τεστ είναι σε δοκιμές και δεν είναι αξιόπιστο" !!!!!:!:

Η κοπέλα φυσικά τους έβρισε και ζήτησε πίσω τα λεφτά της -πάνω από 200? χωρίς απόδειξη βέβαια-αλλά και το δείγμα αίματος που της πήραν . Τίποτα δεν της έδωσαν και της είπαν οι "υπέυθυνοι" ότι η κοπέλα που της το είπε αυτό δεν είχε καταλάβει ποια εξέταση θα κάνει και αυτή είναι καινούργια και μπουρδες . Την πήραν τηλ. για τα αποτελέσματα μετά από 1 εβδομάδα και της είπαν αγόρι. Όπως σας ανέφερα στην αρχή ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ!!!!

ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ????

ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ????

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΉΣΕΙ????

Η ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????

:mad:

Όλα είναι μια ιδέα...

Διαφημίσεις

Τι να πω...

βεβαια οτα υπαρχει ανθρωπος που δινει σημερα 200ε για να μαθει το φυλο απο την 7η εβδομαδα κιολας...ε ο γιατρος βρισκει κ τα κανει.!!

ετσι...φαινεται της περισσευαν της κοπελιας και δεν ειχε αλλα να σκεφτει...πχ.την υγεια του εμβρυου,τη δικη της κτ.λ. το φυλο την εμεινε να μαθει.Ε, αμα δεν κοβει καλα κανουν και τους μαδανε...

ysjfp2.png

Παντα θα υπαρχουν καποιοι που κοιτανε να σε παραπλανησουν...Το θεμα ειναι εμεις τι κανουμε....η κοπελα προφανως βιαστηκε πολυ...και πιαστηκε κοτσος...εμμμμ...αυτα παθαινεις αμα δεν σκεφτεσαι...

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Συμφωνω με τα 2αγορακια.Ποιο το νοημα να μαθεις το φυλο του μωρου τοσο νωρις???Εγω εκανα χθες β επιπεδου και ετρεμα μην μου πει για πιθανο προβλημα του μωρου,το τελευταιο που με ενοιαζε ηταν το φυλο.μονη σου παντως τα εγραψες

ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ???? θα φτασουν μεχρι εκει που τους αφηνουμε εμεις ;)

ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ???? ποτε?

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΉΣΕΙ???? κανεις,δεν ειμαστε στην καταλληλη χωρα :rolleyes:

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

ό

Τι να πω...

βεβαια οτα υπαρχει ανθρωπος που δινει σημερα 200ε για να μαθει το φυλο απο την 7η εβδομαδα κιολας...ε ο γιατρος βρισκει κ τα κανει.!!

Καλά ναι αυτό που το πάς ...

Βεβαια αυτό δεν σημαίνει ότι οι γιατροί πρέπει να εκμεταλλεύονται έτσι την αφέλεια ή της ανυπομονησία των ανθρώπων...

Αλλά και πάλι εμένα αυτό δεν με καλύπτει...θέλω να πω αυτό ειναι το θέμα μας? Ποιός δίνει τα 200? ? ξαναλέω για να μην παρεξηγηθώ ..οχι ότι δεν παίζει ρόλο και αυτό αλλά ....αλλού είναι το θέμα...

Δεν υπάρχει καταρχάς Ιατρικός σύλλογος???

Όλα είναι μια ιδέα...

Συμφωνω με τα 2αγορακια.Ποιο το νοημα να μαθεις το φυλο του μωρου τοσο νωρις???Εγω εκανα χθες β επιπεδου και ετρεμα μην μου πει για πιθανο προβλημα του μωρου,το τελευταιο που με ενοιαζε ηταν το φυλο.

Εχεις απόλυτο δίκιο. Τώρα έτσι που τα λέτε δίκιο έχετε απλά εγώ νευριάσα τόσο με αυτά που άκουσα που η αλήθεια είναι ότι δεν πρόλαβα να το σκεφτώ έτσι. Βιάστηκα να ερθω σπίτι να το τσεκάρω και εγώ αυτό που μου είπε στο ιντερνετ.

Όλα είναι μια ιδέα...

Παντα θα υπαρχουν καποιοι που κοιτανε να σε παραπλανησουν...Το θεμα ειναι εμεις τι κανουμε....η κοπελα προφανως βιαστηκε πολυ...και πιαστηκε κοτσος...εμμμμ...αυτα παθαινεις αμα δεν σκεφτεσαι...

Ξέρεις τι φοβάμαι. Σε πόσα άλλα μας πιάνουν κότσους οι ιατροί και δεν παίρνουμε χαμπάρι??....:confused:

Όλα είναι μια ιδέα...

Δεν νευριασα καθολου με τον γιατρο αλλα με την κοπελα (γερη να ειναι και να φερει ενα γερο μωρακι στον κοσμο).

Αλλωστε την ενημερωσαν νομιζω οτι ειναι σε πειραματικο σταδιο...

Και να πω και κατι? καλα καλα στην 7η εβδομαδα δεν ξερουμε αν θα προχωρησει η κυηση, το φυλο μας νοιαζει?

ό

Καλά ναι αυτό που το πάς ...

Δεν υπάρχει καταρχάς Ιατρικός σύλλογος???

Eδω δεν επεμβαινει σε σοβαρα ιατρικα λαθη, θα ασχοληθει με τα παραπλανητικα τεστ?

Παντως καλα εκανες κ το εγραψες γιατι καμια φορα απο την λαχταρα που εχουμε για ενα παιδι κανουμε επιπολαιοτητες.

Ας πηγαινε σε χαρτοριχτρα, ποιο φθηνα θα της ερχοτανε:D:D

tyazp2.png

C9SDp2.png

Και το κοριτσακι μας ηρθε στις 10/10/11.

Διαφημίσεις

Τι να πω...

Συμφωνω απολυτα!!! Απατεωνες υπηρχαν, υπαρχουν και θα υπαρχουν!!! Στο χερι μας ειναι να μην περναει το δικο τους! Τωρα οσον αφορα την γνωση για το φυλο του παιδιου σε τοσο πρωιμο σταδιο...δεν νομιζω πως πρεπει να ειναι η προτεραιοτητα καμιας κοπελας εγκυμονουσας...ισως μονο στη σπανια περιπτωση κληρονομικης ασθενειας σοβαρης που να επηρεαζεται απο το φυλο , αλλα και παλι ο γιατρος της θα επρεπε να την κατευθυνει και οχι ο καθε κομπογιαννιτης!!!

Δεν νευριασα καθολου με τον γιατρο αλλα με την κοπελα (γερη να ειναι και να φερει ενα γερο μωρακι στον κοσμο).

Αλλωστε την ενημερωσαν νομιζω οτι ειναι σε πειραματικο σταδιο...

Και να πω και κατι? καλα καλα στην 7η εβδομαδα δεν ξερουμε αν θα προχωρησει η κυηση, το φυλο μας νοιαζει?

Όχι οχι ξαναδιάβασε τι έγραψα. Της είπαν αφού πλήρωσε και έκανε την εξεταση ότι είναι σε πειραματικό στάδιο. Καλά με την κοπέλα νιευρίασα και εγώ και ο άντρας μου που τα άκουγε όλα αυτά περισσότερο βέβαια με τη μάνα της γιατί αυτή την έστειλε..αλλά με το γιατρο πως και δεν νευριάζεις...? Το ότι απλά την έπιασε κότσο αυτό τον κάνει αθώο?

Και δεν είπα ότι την έκανε την 7η , από την 7η έλεγε ο γιατρος . Πριν λίγο καιρό την έκανε (δεν ξέρω εβδομάδα)επειδή δεν φαινόταν στον υπέρηχο. Ίσως δεν το διευκρίνισα αυτό.

Όλα είναι μια ιδέα...

Eδω δεν επεμβαινει σε σοβαρα ιατρικα λαθη, θα ασχοληθει με τα παραπλανητικα τεστ?

Παντως καλα εκανες κ το εγραψες γιατι καμια φορα απο την λαχταρα που εχουμε για ενα παιδι κανουμε επιπολαιοτητες.

χαχαχαχα πολύ πετυχημένο αυτό!!!

Όλα είναι μια ιδέα...

Ξέρεις τι φοβάμαι. Σε πόσα άλλα μας πιάνουν κότσους οι ιατροί και δεν παίρνουμε χαμπάρι??....:confused:

Μεχρι εκει που αφηνουμε οι ιδιοι το περιθωριο τα βασικα ξερουμε ποια ειναι και ποια πρεπει να κανουμε....κοτσοι πιανομαστε και μονοι μας οταν παμε καθε τρεις και λιγο για υπερυχο γιατι ανησυχουμε αν ειναι καλα τ μωρο μας ναι πιανομαστε μονοι μας κοτσοι.. δυστυχως...

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Όχι οχι ξαναδιάβασε τι έγραψα. Της είπαν αφού πλήρωσε και έκανε την εξεταση ότι είναι σε πειραματικό στάδιο. Καλά με την κοπέλα νιευρίασα και εγώ και ο άντρας μου που τα άκουγε όλα αυτά περισσότερο βέβαια με τη μάνα της γιατί αυτή την έστειλε..αλλά με το γιατρο πως και δεν νευριάζεις...? Το ότι απλά την έπιασε κότσο αυτό τον κάνει αθώο?

Και δεν είπα ότι την έκανε την 7η , από την 7η έλεγε ο γιατρος . Πριν λίγο καιρό την έκανε (δεν ξέρω εβδομάδα)επειδή δεν φαινόταν στον υπέρηχο. Ίσως δεν το διευκρίνισα αυτό.

Τη 18η εβδομάδα μου είπε νομίζω γιατί δεν το έβλεπε καθαρά ο γιατρός στον υπέρηχο. Γιατί όλοι καταλάβατε ότι πήγε την 7η?

Όλα είναι μια ιδέα...

Διαφημίσεις

Τη 18η εβδομάδα μου είπε νομίζω γιατί δεν το έβλεπε καθαρά ο γιατρός στον υπέρηχο. Γιατί όλοι καταλάβατε ότι πήγε την 7η?

Ακομα μεγαλυτερη η βλακεια της λοιπον αν εκανε λιγο υπομονη σε 4 εβδομαδες θα πηγαινε για β επιπεδου....ααα ρε μυαλαααα....

bUfnp3.pngCxrzp3.png

Παραπάνω από βλακέια θα έλεγα.... Τέλος πάντων . Εγώ θεώρησα πάντως ότι έπρεπε να το γράψω για να μην διαβάζουμε ανακρίβιες στο διαδίκτυο και για να μην πέσει καμία από εμάς σε τέτοια απάτη. Τώρα αν έκανε καλά ή δεν έκανε λίγο με νοιάζει. Πρόβλημα της .Και η γνώμη μου? ναι βλακεία της σαφώς.

Όλα είναι μια ιδέα...

Η εστω το κινεζικο ημερολογιο προβλεψης φυλου μωρου βρε αδερφε! :lol::lol:

Εμενα και στα 2 μου παιδια επεσε μεσα :D

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Η εστω το κινεζικο ημερολογιο προβλεψης φυλου μωρου βρε αδερφε! :lol::lol:

Εμενα και στα 2 μου παιδια επεσε μεσα :D

χαχαχαχα

να ναι γερά τα παιδάκια μας και ας κατουράνε και όρθια...

Όλα είναι μια ιδέα...

Και κάπου εδώ να αναφέρω ότι ακόμα και σήμερα βλέπεις μέλλουσες μανούλες , νέες και μορφωμένες κοπέλες να αγωνιούν για το φύλο του παιδιού σε βαθμό που ο κάθε κομπογιαννίτης μπορεί να τις εξαπατήσει. Από όταν έμαθα ότι έχω αγοράκι συνεργάτισσες από την δουλειά και φίλες μου έχουν πει τα αίσχη όπως ... α ρε τυχερούλα ξεμπέρδεψες .... αχ εγώ να δω πότε θα έρθει ο γιος, είχα κάνει έκτρωση μικρή και με τιμωρεί ο Θεός (!!!!!) και το κορυφαίο όλων από μεγαλύτερη γυναίκα φυσικά γνωστή της μαμάς μου .... μπράβο κορίτσι μου μην βγάλεις χαζογόνικα ...δεν υπάρχουν λόγια απλά ντροπή….

ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ !

Κολιτα τι μπορεί να μάθεις σε μία αίθουσα αναμονής γιατρού. Εκεί που περίμενα το γιατρό μου πριν από εμένα ήταν μία κοπέλα με τη μητέρα της που περίμεναν , τη ρώτησα και μου είπε ότι είναι στη 24η εβδομαδα. Η επόμενη ερώτησή μου αφού πιάσαμε κουβέντα για τον καιρό κλπ ήταν τι μωράκι έχει.Και εκεί άρχισαν τα αποκαλυπτήρια... Μου είπε λοιπόν ότι μετά από παρατράγουδα το έμαθε τη 18η εβδομάδα και είναι κοριτσάκι σίγουρα. Φυσικά τη ρώτησα τι εννοεί όταν λέει παρατράγουδα . Είχε δει στο ιντερνετ στη σελίδα γυναικολόγου (όχι μαιευτήριο ) -δεν θα αποκαλύψω ποιος - ότι βρίσκειτο φύλο του παιδιού από την 7η εβδομάδα με μία απλή εξέταση αίματος. Μάλιστα τη βάφτισε κι όλας από μόνος του τη συγκεκριμένη εξέταση .Ούτε αυτό θα το αποκαλύψω πως τη βάφτισανγιατί αυτά μου τα είπαν και δεν είναι προσωπική η εμπειρία. Τελικά πήγε και την έκανε αφού προπλήρωσε αδρά. Στο ιντερνετ γράφουν - και το τσεκάρισα αυτό όντως- για 95% ακρίβεια . Το 5% είναι περιθώριο λάθουν από ΄δίδυμα που δεν έχουν φανεί ακόμα ή προηγούμενη παλλίνδρομη 3 μηνές πριν.

Μόλις έφευγε της είπαν : "απλά να σας ενημερώσουμε ότι αυτό το τεστ είναι σε δοκιμές και δεν είναι αξιόπιστο" !!!!!:!:

Η κοπέλα φυσικά τους έβρισε και ζήτησε πίσω τα λεφτά της -πάνω από 200? χωρίς απόδειξη βέβαια-αλλά και το δείγμα αίματος που της πήραν . Τίποτα δεν της έδωσαν και της είπαν οι "υπέυθυνοι" ότι η κοπέλα που της το είπε αυτό δεν είχε καταλάβει ποια εξέταση θα κάνει και αυτή είναι καινούργια και μπουρδες . Την πήραν τηλ. για τα αποτελέσματα μετά από 1 εβδομάδα και της είπαν αγόρι. Όπως σας ανέφερα στην αρχή ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ!!!!

ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ????

ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ????

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΉΣΕΙ????

Η ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????

:mad:

σωστα τα λες!!!!!! ποιος ακουει ομως;;; βασικα οπως ειπες...ας ειμαστε οσο μπορουμε με τα ματια μας ανοιχτα!!

Τελικά τα γενικά συμπεράσματα είναι:

1) Προσοχή στους απατεώνες.

2) Προσοχή στις απόψεις/γνώμες τρίτων.

3) Η εγκυμοσύνη είναι μία περίοδος προσμονής και ΥΠΟΜΟΝΗΣ .

Ας περιμένουμε υπομονετικά και ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ... γιατί απλά έτσι πρέπει.

4) Τα υπόλοιπα ας τα προσθέσετε οι υπόλοιπες και ίσως πιο έμπειρες από εμένα...

Όλα είναι μια ιδέα...

Πάντως ο γιατρός που έχει δώσει όρκο στον Ιπποκράτη είναι επιεικώς απαράδεκτος. Πραγματικά αναρωτιέμαι πόσες φορές με έχουν δουλέψει κι εμένα κι απλώς δεν το πήρα είδηση.... :-(

ssttaa

Αν μιλάς για αυτό http://www.ivf-embryo.gr/gynaikologia/progenetikos-elegchos/test-prosdiorismoy-fyloy

ισχυριζονται ότι σου επιστρέφουν τα χρήματα αν πέσουν έξω....

πάντως όντως πολύ.... πώς να το πω...βλάστημο να καίγεσαι τόσο να μάθεις το φύλο από την 7η εβδομάδα, αντί να εύχεσαι να μην αποβάλλεις.

tMJnp2.png

W2cQp3.png

Αν μιλάς για αυτό http://www.ivf-embryo.gr/gynaikologia/progenetikos-elegchos/test-prosdiorismoy-fyloy

ισχυριζονται ότι σου επιστρέφουν τα χρήματα αν πέσουν έξω....

πάντως όντως πολύ.... πώς να το πω...βλάστημο να καίγεσαι τόσο να μάθεις το φύλο από την 7η εβδομάδα, αντί να εύχεσαι να μην αποβάλλεις.

Ξαναλέω τα εξής. Δεν αποκαλύπτω ποιο κέντρο μου ανέφερε διότι δεν είναι προσωπική μου εμπειρία , ούτε φίλη μου η κοπέλα που μου το είπε είναι. Μου το είπε μια άγνωστη έγκυος στο γυναικολογικό ιατρείο. θεώρησα παρόλα αυτά ότι πρεπει να αναφέρω την περίπτωση είτε αληθεύει εν μέρει ή εξ ολοκλήρου είτε όχι. Σκέφτηκα να φυλάμε τα ρούχα μας για να έχουμε τα μισά. οπότε δεν μπορώ να κατονομάσω ποιος και τι...νομίζω λογικό είναι.

Ναι βλακεία έκανε συμφωνώ ή όπως αλλιώς το θέτει η καθεμία μας αλλά το έκανε στην 18η και όχι στην 7η ! Άλλο 7η άλλο 18η ! Φυσικά και πάντα προέχει η υγεία του παιδιού!

Όλα είναι μια ιδέα...