Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ερχομός 2ου παιδιόύ

Recommended Posts

Γέννησα πριν 2 μήνες το δεύτερο παιδάκι μου. Η μεγάλη μου είναι 4 ετών και θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με την συμπεριφορά μου απεναντί της. Ενώ πριν είχα σχεδόν όλο τον ελεύθερο χρόνο αφιερωμένο σε εκείνη τώρα ο χρόνος περιορίζεται σε 1-2 ώρες την ημέρα. Είναι αρκετό?Η δουλεία του άντρα μου είναι τέτοια που λείπει όλη την ημέρα κάθε μέρα. Οι γονείς μου έρχονται και με βοηθάνε σχεδόν κάθε μέρα αλλά είναι καλό να συνηθίζει τόσο την παρουσία των παππούδων?Σκέφτηκα να τους πως να μην έρχονται για να συνηθίσουμε την συμβίωση η τρεις μας. Καλά θα κάνω λέτε?Τέλος υπάρχει καποιο βιβλίο ψυχολογίας που θα μπορούσε να με βοηθήσει?

Διαφημίσεις

Η μικρή σου το θέλει το μωρό;Είναι σε μια ηλικία που μπορείς να συνεννοηθείς μαζί της.Τα ΣαββατοΚύριακα δουλεύει ο σύζυγος;Αν όχι θα μπορούσες να αφήνεις για 1ωρούλα το μωρο μαζί του και να βγαίνεις με την κόρη σου βολτούλα και να κάνετε κάτι οι δυό σας;).Υπήρξα τετράχρονη με αδερφάκη και είχα τον μπαμπά που ασχολιόταν μαζί μου?,

Η μικρή σου το θέλει το μωρό;Είναι σε μια ηλικία που μπορείς να συνεννοηθείς μαζί της.Τα ΣαββατοΚύριακα δουλεύει ο σύζυγος;Αν όχι θα μπορούσες να αφήνεις για 1ωρούλα το μωρο μαζί του και να βγαίνεις με την κόρη σου βολτούλα και να κάνετε κάτι οι δυό σας;).Υπήρξα τετράχρονη με αδερφάκη και είχα τον μπαμπά που ασχολιόταν μαζί μου?,

Η μικρή μου το θέλει το μώρο.Όσον αφορά τον άντρα μου, δυστυχώς δουλεύει και ΣΚ από το πρωι μέχρι το βραδυ.Έχω κανονίσει να πηγαίνουμε συχνά πυκνά κανένα θέατρο που της αρέσει

αρκετο ειναι οτι κανεις μαζι της.αν και οτι και να κανουμε για το μεγαλο μας παιδι,δεν του φτανει,αν κρινω απο τη δικια μου.εγω οταν γεννησα,η μεγαλη ηταν 4 και κατι.βεβαια ειχα το σχολειο της και απασχολουταν.φροντιζα οταν ηταν σπιτι,με το που θα κοιμοταν το μωρο να παιζουμε.βεβαια της ζητουσα παντα να με βοηθαει ανθελει,χωρις να την πιεσω.εγω δεν συμφωνω με τους παππουδες στο σπιτι ολη τη μερα. καλη ειναι η βοηθεια αλλα πρεπει να βρειτε τις ισοροπιες μονες.σας.εγω προτιμουσα να την παρει η γιαγια για λιγο στις κουνιες και οχι να ειανι στο σπιτι ολη τη μερα. επισης εγραψα τη μεγαλη μπαλετο για να εχει κατι δικο της .βεβαια εβγαλε αντιδραση και δεν ηθελε να ληγαινει αλλα τωρα ειναι τελεια.υπομονη και να σου ζησοιυν.