Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ο ΑΦΑΛΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΕΞΩ!

Recommended Posts

Κορίτσια ο αφαλός μου έχει πεταχτεί εντελώς έξω! Νομίζω οτι θα ανοίξει σε λίγο και με ενοχλεί λιγάκι. Έιχατε παρόμοιο πρόβλημα;

Μια φίλη μου που γεννάει σε λίγο ειναι μέσα κανονικά!

Διαφημίσεις

yogini μου εμενα ισα ισα που βγηκε προς τα εξω αλλα εγω ειχα λιγη κοιλιτσα πριν μεινω εγκυος, της κουνιαδας μου πχ ηταν εντελως εξω, πιο εξω δεν γινοταν... ηταν πλακα η κοιλιτσα της πριν γεννησει.

Ειναι απολυτα φυσιολογικο!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΣΥΓΝΩΜΗ YOGINI ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ.ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΑΦΑΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 5 ΜΗΝΑ.ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ Ο ΑΦΑΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΗΝΩ ΕΓΚΥΟΣ.ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΦΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΣΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΝΕΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. :D

Yogini μου εμενα ειχε πεταχτει ΤΟΣΟ εξω που διαγραφοταν και μεσα απο τις μπλουζες!!! Εβλεπες μια τεραστια κοιλια (ακομη μετανιωνω που δε μετρησα περιμετρο να τη στειλω στα Γκινες,σοβαρα) κι ενα πραγμα σαν κουμπι να προεξεχει. Εμοιαζα κυριολεκτικα με μπαλονι.

Το θεμα ειναι οτι ακομη και τωρα που εχουν περασει 6 μηνες απο τη γεννα,ο αφαλος μου ειναι μανταρα,ντρεπομαι να τον δειχνω!!! Εχει παραμεινει εξω και σε συνδυασμο με τη χαλαρωμενη-ζαρωμενη κοιλια καταλαβαινεις οτι δεν ειναι και το ωραιοτερο θεαμα!!! :o

Η μανα μου λεει οτι εχω παθει ομφαλοκηλη κι οτι θελει επεμβαση,ενταξει,δεν ειναι κατι που συμβαινει σε ολες,απλα ηταν τοσο μεγαλη η κοιλια μου που τι να κανει κι ο αφαλος,κοντευε να εκτοξευτει.

KI EMENA EIXE ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΕΞΩ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΚΤΟ ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ.

QnFwm8.png

VyFvm8.png

κι εμένα είχε πεταχτεί έξω κανονικά και πολύ κιόλας παρόλο που δεν είχα μεγάλη κοιλιά...

τώρα συμμαζεύτηκε πάλι :lol:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

Εμένα ο αφαλός μου έχει πεταχτεί έξω από πολύ νωρίς.Φυσικά διαγράφεται απίστευτα κάτω από τα ρούχα σε σημείο που ο άντρας μου όταν παίζει με άλλα παιδάκια (τα ανηψια μας) τους λέει "Κοιτάχτε εδώ ένααα μεγάλοοοο κουμπάκιιι...πάτήστε το για να δούμε τι θα συμβείιιι" (τσατάλια τα νεύρα μου) :?

Και εκτός του ότι είναι απίστευτα πεταγμένος, έχει πάνω και μια μικρή ελίτσα και είναι ακόμη πιο γελοίος :lol:

Ευχομαι μετά την γέννα να ξανασυνέλθει γιατί βλέπω να τρώω την καζούρα από τον άντρα μου :?:lol:

αν και ειχα μεγαλη κοιλια ( μαλλον τεραστια :D ) ο αφαλοσ μου πεταχτηκε στον 6με 7 μηνα αλλα μην ανυσηχης μετα αμεσος ερχετε στη θεση του Το μονο που αργει λιγο να επανελθει ειναι η γραμμη που ξεκιναει απο εκει

Ενα απ'τα ιδια ο οφαλος μου εχει πεταχτει και διαγραφεται απο τα μπλουζακια μου απο τον 5ο μηνα εχω και μεγααααλη κοιλια,και εχω και μια μαυρη γραμμη που ξεκιναει λιγο πιο κατω απο το στηθος και κατεβαινει μεχρι κατω...Απ'οτι ακουσα και τα δυο φευγουν μετα τη γεννα,ελπιζω δηλ. γιατι η γραμμη δεν μου αρεσει καθολου να μεινει μονιμα. :?

6Qyip2.pngKvUzp2.png

Διαφημίσεις

Τί θυμήθηκα... Είχε πεταχτεί ο αφαλός μου αλλά μου άρεσε απίστευτα.. κι όλο το έλεγα "καπελάκι" έτσι όπως πεταγόταν :lol::lol: Επανήλθε βέβαια αργότερα.. γραμμή δεν είχα κάνει καθόλου... αλλά είχα γίνει ανάγλυφη από τις ραγάδες (άλλο κι αυτό..)!!

Μην ανησυχείς καθόλου πάντως!!!

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Και ο δικός μου αφαλός είχε βγει όλος έξω και έπαθα σοκ όταν μπήκε κατευθείαν μέσα με το που γέννησα. Δεν το περίμενα. Όσο για την μαύρη γραμμή είχα τέτοια χαρά μόλις βγήκε! Τωρα...αναρωτιέμαι πότε θα φύγει. Ακόμα είναι πάρα πολύ έντονη και δεν λέει να σβήσει :?

DoUwp3.png

καλά και μένα ο αφαλός είχε πεταχτεί απίστευτα όμως!!!!δεν ήταν και ότι καλύτερο...........αλλα με το που γέννησα επανήλθε και όλα οκ!

η μάυρη γραμμούλα μας έμεινε λίγο καιρό παραπάνω αλλά τελικά μας αποχαιρέτησε και αυτή!!!!!

ευτυχώς δεν έκανα ραγάδες!

Τυχερηηη!!! Εγω ειμαι οπως γραφει και η Νικη αναγλυφη απο τις ραγαδες.Μεχρι και στον πωπο εχω ρε παιδια.Βεβαια υπηρξα ηλιθια και δεν εβαλα ποτε μου κρεμες,κι ας μου λεγανε ολοι "Βρε βαλε λιγη βαζελινη,βαλε καμμια κρεμουλα,θα κανεις ραγαδες." Στον κοσμο μου εγω.Να δουμε τωρα αν θα περασουν ή αν θα μεινω σε ολη μου τη ζωη ριγε σαν ζεβρα.

όντως πολύ τυχερή στο θέμα ραγάδες!

νομίζω όμως ότι είναι και στο δέρμα καμιά φορά.

Μια φίλη μου που γεννήσαμε μαζί έβαζε συστηματικά κρέμες και όλα οκ μέχρι τον 8ο και ξανικά στον ένατο έγινε το μπαμ!η κοιλιά της γέμισε ραγάδες!

τι να πεις.........δεν βαριέσαι μωρέ....ολα θα στρώσουν

Μια φίλη μου που γεννήσαμε μαζί έβαζε συστηματικά κρέμες και όλα οκ μέχρι τον 8ο και ξανικά στον ένατο έγινε το μπαμ!η κοιλιά της γέμισε ραγάδες!

:shock::shock::shock:

Τωρα τρομαξα για τα καλα! Μεχρι τωρα δεν εχω κανει καμια ραγαδα και νομιζα οτι θα την γλητωσω, λες να κανω και εγω στον τελευταιο μηνα? :cry:

Δεν ξερω αν παιζει ρολο η κρεμα παντως βαζω 2 φορες την ημερα την prevenstria της Frezyderm την οποια σκεφτομαι να συνεχισω και για 3 μηνες μετα την γεννα, καλη φαινεται... τι να πω θα δουμε...

Οσο για τον αφαλο μου, ηταν πολυ μεσα και τωρα ακομα δεν εχει βγει εξω ακομα παροτι εχω μεγαλουτσικη κοιλια αλλα σιγουρα εχει αλλαξει και τεντωθει. Μου φαινεται ο τελευταιος μηνας θα ειναι ολο εκπληξεις! Ελπιζω μονο καλες :lol:

binvp2.png ZVLBp2.png

δεν έχει σημασία αν είναι μέσα ή έξω ο αφαλός!

με το καλό κοριτσιααααααααααα!

(μετά τη γέννα να δείτε τι γίνεται από ραγάδες!)

if you want to make the world a better place, take a look at yourself and make that change!!!570057guwilak9ki.gif

Θα σου σβησει με τον καιρο,ειναι νωρις ακομη arma. Γυρω στον τεταρτο μηνα σ' εμενα αρχισε να εξαφανιζεται και τωρα δεν εχω καθολου.

Αχ, αλήθεια? Μακάρι. Νόμιζα ότι έπρεπε ήδη να έχει φύγει :D

DoUwp3.png

Εμενα ο αφαλος μου δεν ειναι ουτε χωμενος μεσα οπως προ εγκυμοσυνης, ουτε φορα παρτιδα εξω...........βεβαια οσο περναει ο καιρος τοσο ερχεται προς τα εξω, αλλα δε με ενοχλει καθολου...........

Και φυσικα εδω και καιρο εχουμε αυτη τη φοβερη γραμμη η οποια δεν με τρελαινει καθολου και ανυπομονω μετα τον τοκετο να ερθει η στιγμη που θα φυγει.......

Fagm.jpg

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...