Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βάφτισα κι εγώ τη μπουμπού μου!

Recommended Posts

Και τα έφτιαξα τόσο όμορφα τελικά που ούτε εγώ το περίμενα! Το θέμα μας αν θυμάστε ήταν πεταλούδα.Ξεκίνησα με την πρόσκληση με φωτογραφία της μπουμπούς με φτερά πεταλούδας και το κειμενάκι από τη marcy (αν κάνω λάθος (χίλια συγγνώμη).Την έβαλα μέσα σε λαχανί πουγγί με ζελεδάκια κλεισμένη με κίτρινο κορδόνι με καρτελάκι με το όνομα.Στην εκκλησία δεν είχα ιδιαίτερο στολισμό εκτός από την κολυμπήθρα που ήταν ένα μεγάλο κομμάτι τούλι τυλιγμένο ρολό με πεταλουδίτσες, φιόγκους και στρογγυλά μπαλάκια από σατέν κλωστή και το σπιτάκι που είχε μέσα τα βαφτιστικά φτιαγμένο από ύφασμα με σατέν κορδέλες.Η λαμπάδα ήταν στο χρώμα του πάγου με κρυσταλλάκια και κορδέλες με ίδιο στολισμό όπως στην κολυμπήθρα.Η μικρή πλάνταξε στο κλάμα (δεν είχε κλάψει ποτέ έτσι) και το όνομα αυτής Βασιλική-Αικατερίνη και θα τη φωνάζουμε Βάλια.Οι μπομπονιέρες που μοίρασα ήταν κουτιά με διάφορα ζωάκια γυάλινα σε πορτοκαλί σκούρο χρώμα και σκιάσεις σε άλλα χρώματα (δεν περιγράφονται εν ολίγοις αν μπορέσω θα βάλω φωτό) για τους μεγάλους και για τα πιτσιρίκια μαράκες μέσα σε πουγγί από δίχτυ.Γλυκό δεν έδωσα στην εκκλησία.Πήγαμε όλοι μαζί στο μαγαζί που θα γινόταν το τραπέζι και έμειναν όλοι άναυδοι.Ένας τεράστιος κήπος που κατέβαινες από πέτρινα σκαλοπάτια με ξύλινα κάγκελα στα οποία είχα καρφώσει χάρτινα λουλούδια σε διάφορα χρώματα.Κατεβαίνοντας στον κήπο το τραπέζι των ευχών κάτω από δύο ομπρέλες που είχα τυλίξει στα κοντάρια τους πορτοκαλί οργάντζα και είχα κρεμάσει χάρτινες πεταλούδες.Πάνω στο τραπέζι το βιβλίο ευχών, ένα πορτοκαλί καλαθάκι με χωνάκια με ζαχαρωτά και μπρελόκ-ζωάκια για τα πιτσιρίκια, ένα γυάλινο μπωλ με χρωματιστά κουφέτα με χωνάκια και κίτρινα πουγκάκια και ένα τσίγκινο κοριτσάκι χρωματιστό με φτερά πεταλούδας πάνω στα οποία ήταν στηριγμένη η καρτέλα με το γράψε μια ευχή.Τα τραπέζια ήταν στρωμένα κάτω από τα δέντρα με άσπρα τραπεζομάντηλα και λαχανί τούλινα ράνερ και σαν διακοσμητικό ένα ψηλό ποτήρι με λαχανί νερό και ένα γυάλινο λουλούδι.Από τα δέντρα κρεμόταν πεταλούδες σε διάφορα χρώματα και στους κορμούς καρφωμένα λουλουδάκια.Είχα επίσης βεντάλιες-πεταλούδα για όσους ζεσταίνονταν.Στη μέση της πίστας μια ξύλινη σκάλα με γλάστρες και χάρτινα λουλούδια.Το φαγητό ήταν υπέροχο και στο τέλος πρόσφερα βαζάκι με γλυκό κεράσι με πορτοκαλί τούλι και λαχανί κορδέλα από την οποία κρεμόταν το ευχαριστήριο "ένα γλυκό φιλάκι και χίλια ευχαριστώ" (από εδώ μέσα το έκλεψα κι αυτό!).Όλα ήταν υπέροχα και το μόνο ντεφό ήταν ότι ξέμεινα από μπομπονιέρες γιατί δεν είχα υπολογίσει ότι η βάφτιση γινόταν σε χωριό και όλο και κάποια πιτσιρίκια από εκεί θα ερχόντουσαν.Συγγνώμη για το τεράστιο θέμα αλλά ήθελα τόσο πολύ να σας το γράψω και μου είχε χαλάσει ο Η/Υ τόσο καιρό που κόντεψα να σκάσω!

Διαφημίσεις

Να σας ζησει η νεοφωτιστη Βάλια σας :) παντα γερη και ευτυχισμενη να ειναι :) Ολα ακουγοντε υπεροχα!!!!!!!!! Μπραβο σου χρυσοχερα μαμα :):):):)

HAmI.jpgHAmIp3.png

Μαρικακι 12/1/2007

Λενιώ 26/5/2009

Συγχαρητήρια Διανώρα να σας ζήσει η μικρούλα Βάλια... τέλεια η βάφτιση σας και έτσι πρέπει να είσαι περήφανη και χαρούμενη... καλά η σκάλα με τα λουλούδια μου άρεσε πολύ σαν ιδέα... Μπράβο σου!!!!!

Διαφημίσεις

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τέλεια μου ακούγονται.Φαντάζομαι πόσο πιο όμορφα θα ήταν και απο κοντά.Μπράβο να σας ζήσει και νυφούλα....

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

με την πρώτη ευκαιρία να μας βάλεις και φωτογραφίες!

να σας ζήσει η Βάλια σας! :D

Να σας ζήσει και να είναι η κάθε μέρα σας γεμάτη χρώματα και συναισθήματα σαν την ημέρα της βάπτισής της.

20iyp2.png mI5Hp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πάρα πολύ!Σας ευχαριστώ επίσης και για τις υπέροχες ιδέες σας.Μπορεί να μην καταφέρνω να γράφω συχνά αλλά σας διαβάζω πάντα.Πολλά φιλιά σε όλες σας και στα μωρουλίνια σας!