Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟ

Recommended Posts

Ρωτησα την γιατρο μου για τον τρισδιαστατο υπερηχο και μου ειπε οτι θα τον κανουμε στο doppler.Μου ειπε ομως οτι να μην περιμενω να δω το μωρακι ακριβως οπως θα ειναι οταν γεννηθει,γιατι ειναι αρκετα διαφορετικα τα χαρακτηριστικα του σε σχεση με την πραγματικοτητα..Μου ειπε συγκεκριμενα οτι οταν το ειχε κανει στην εγκυμοσυνη της κορης της ειχε τρομαξει λιγακι(και η κορουλα της που την εχω δει σε φωτο ειναι μια κουκλα)..Ποια ειναι η δικια σας εμπειρια?Οντως ειναι διαφορετικα τα μωρακια οταν γεννιουνται σε σχεση με τον τρισδιατατο υπερηχο?

Διαφημίσεις

Εντελως διαφορετικα ομως. Καπου το ξανασυζητησαμε κ ειπα πως αν δεν ηταν κατι που το εκαναν ετσι κ αλλιως εδω στις 12 κ 22 εβδομαδες δεν θα πληρωνα εξτρα για να το κανω! Καμια σχεση με την πραγματικοτητα...

Ας μην ξεχναμε οτι ειναι ενα απλο προγραμμα που προσπαθει να παρουσιασει το πως ειναι τα μωρακια μας -με μεγαλη αποτυχια ομως-

Αποτυχια ε? :( Η αληθεια ειναι οτι πριν λιγες μερες εκανα τον β επιπεδου(απλο,οχι τρισδιαστατο)και για λιγο ειδα την φατσουλα του μωρου τρισδιαστατη..Ηταν λιγο στραπατσαρισμενη(παρολ αυτα σαν γνησια χαζομαμα μετα στο σπιτι το χαζευα το μωρουλι μου στο dvd που μου εδωσαν)δεν βγαζω ακρη ομως με τα χαρακτηριστικα,να δω τι εχει παρει απο ποιον.. :( Η γιατρος μου ειπε οτι μαλλον προς σ εμενα φερνει το παιδι(τοσους υπερηχους εχει δει,κατι θα ξερει).. :)

Παιδιά,

εμένα ο τρισδιάστατος υπέρηχος έδειξε το πρόσωπο του μωρού σχεδόν όπως ήταν όταν βγήκε! (τουλάχιστον το μισό, από τη μύτη και κάτω, γιατί είχε το χέρι του μπροστά στα μάτια του και κοιμόταν :) )

Το πιο βασικό είναι αν η στάση του μωρού εκείνη την ώρα θα βολεύει για να φανούν τα χαρακτηριστικά του.

m3uIp2.png

Εμας το μικρο μας δεν ειχε χερακια στο μουτρακι του,ηταν σε καλη θεση,αλλα π.χ στην περιοχη των ματιων φαινονται μονο κατι σαν μεγαλα βαθουλωματα,λιγο εξωγηινη κατασταση θα ελεγα,και κρεμονται κατι υγρα σαν βλενες..Γενικα λιγο πιεσμενα τα χαρακτηριστικα του θα ελεγα,φαινονται και κατι περιεργα διπλα απο τα μαγουλακια του,τωρα τα τοιχωματα ειναι?,δεν μπορεσα να καταλαβω...Μπορει βεβαια να εχει να κανει και με την εβδομαδα κυησης(εγινε στις 22 εβδομαδες)..Στο 3ο τριμηνο μπορει να ειναι λιγο διαφορετικα τα πραγματα..Δεν ξερω κιολας,υποθεσεις κανω..

Διαφημίσεις

Εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε τον 4D με το doppler πριν λίγες μέρες. Δυστυχώς όμως η θέση της μπέμπας δεν βοήθησε καθόλου. Είχε γύρίσει προς τα κάτω, προς τα έξω ήταν η πλάτη της και είχε τα χέρια μπροστά στο πρόσωπο. Όσο και αν την πίεσε ο γιατρός η μικρή δεν μας έκανε τη χάρη... :cry:

Μπορει βεβαια να εχει να κανει και με την εβδομαδα κυησης(εγινε στις 22 εβδομαδες)..Στο 3ο τριμηνο μπορει να ειναι λιγο διαφορετικα τα πραγματα..

Πολύ πιθανό! Εγώ έκανα στον 7ο μήνα.

m3uIp2.png

Όταν κάναμε το 4 διάστατο υπέρηχο δεν είχα ιδέα τί επρόκειτο να αντικρύσω.

Είδα το προσωπάκι του γιού μου και είχε και το χεράκι του στο μάγουλο.

Δεν μπορώ να σας περιγράψω πως ένοιωσα. Δάκρυα άρχισαν να τρέχουν από τα μάτια μου ασυναίσθητα.

Ήταν ή πρωτη φορά που είδα τον γιό μου πρίν καλά καλά γεννηθεί!!!

Μας το εκτυπώσανε και ακόμα και τώρα όταν το βλέπω συγκινούμε.

698927w3uri2g9kq.gif + 698925jp6q6xl5uz.gif

Δεν θα πληρωνα εξτρα για να το κανω. Το αποτελεσμα ειναι απογοητευτικο

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Εγω ειδα την μικρη στο β' επιπεδου (22 εβδ.) πρωτη φορα και χαζεψα, το κοιτουσα σπιτι ολη την ωρα σε σημειο που με κοροιδευανε :lol:

Αυριο εχω ραντεβου αυτη την φορα μονο για 3d, βεβαια θελω να δω και πως παει γενικοτερα το μωρο γιατι εχω να την δω πανω απο 2 μηνες, και ανυπομονω να την ξαναδω τωρα ειδικα που θα εχει μεγαλωσει αρκετα! Αν δεν εχει κρυφτει και μας κανει την χαρη να την δουμε αλλιως μετα στο doppler :lol:

binvp2.png ZVLBp2.png

Διαφημίσεις

Όταν γίνεται νωρίς, όλα τα μωρά είναι τα ίδια στον τρισδιάστατο. Τα δικα μου παιδιά ήταν εντελώς ίδια. Νομίζω η διαφορά φαίνεται μετά τον 7ο μήνα. Στον πρώτο μου γιο φαινόταν καθαρά το πρόσωπο και τα χαρακτηριστικά. Στον δεύτερο δεν ΄ξέρω ακόμα. Σημασία πάντως είναι ότι με τους τρισδιάστατους γίνεται καλύτερα ο έλεγχος του παιδιού. Έτσι τουλάχιστον λένε όσοι τους υποστηρίζουν, και μου φαίνεται και λογικό.

εμενα παντως κοριστια ο μικρος μου ειναι ιδιος οπως ηταν και στον υπερηχο και κοιματε ακριβως στην ιδια σταση που ειχε μεσα στη κοιλια!!!(ΕΤΣΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΣΤΟΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ)!!

QnFwm8.png

VyFvm8.png

Εκανα τρισδιαστατο υπερηχο γυρω στον εβδομο μηνα σε ενα ιατρειο στη Μιχαλακοπουλου με δικη μου πρωτοβουλια επηρεασμενη απο μια διαφημιση ενος περιοδικου. Ο υπευθυνος εκει αν θυμαμαι καλα ηταν Ρωσος γυναικολογος και μουσικοσυνθετης. Μαζι με τη φατσουλα του μικρου μου που ομολογουμενως ηταν ιδιος μας εδωσε βιντεο και κατι μουσικα cd με χαλαρωτικη μουσικη.

Δεν το μετανιωσα. Το κοστος ηταν 100 ευρω αλλα ειναι κατι το οποιο μου εχει μεινει και μου εχει δωσει χαρα.

Εκανα 3d υπερηχο χθες και με την ευκαιρια κοιταξαμε και ολα τα υπολοιπα γιατι ενα αγχος το ειχα αλλα ολα καλα :D

Το γραψαμε και σε dvd και τωρα μπορω να την χαζευω μεχρι να βγει και να την δω απο κοντα :P

Ειναι 1600 γρ. και εχει κανει ωραια και στρουμπουλα μαγουλακια και την πιασαμε να πιπιλαει το δαχτυλο της! :D

binvp2.png ZVLBp2.png

• 3 months later...

geia se olous exo mpei polles fores sto site auto kai exo diavasei gia tin egkumosuni kai apofasisa na summetexo stin parea sas!me lene marina kai eimai 25 xronon eimai stin 20 evdomada kai tha pao na kano tin b epipedou se 2 evdomades.tin proti exetasi tin ekana me kostos 200 euro se ena iatreio xoris na einai trisdiastati.tin b epipedou apofasisa na tin kano allou me 3d kai ligotera lefta(130 euro).den xero akoma an einai agoraki i koritsaki kai exo megali periergeia...

T6hL.jpgkhLap2.png

Διαφημίσεις

Κορινάκι συμφωνώ με τη γιατρό σου ...

Προσωπικά ο γιατρός μου, μου έκανε 3d υπέρηχο σε κάθε επίσκεψη, είχε τη δυνατότητα του αυτη το μηχάνημα του ... δεν μπορώ να πω οτι εντυπωσιάστηκα σε καμιά φάση ... Νομίζω οτι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και μάλλον είναι λίγο "εξωγήινη" η εικόνα που δείχνει κατά τη γνώμη μου ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

δεν ξερω αν ειναι οντως αληθινο, αλλα δειτε ομοιοτητα στο 3d και μετα αφου γεννηθηκε το μωρο.... εγω κολλησα!

http://panacea.med.uoa.gr/extra/1543.jpg

θα ηθελα να κανω κι εγω αλλα επειδη οι αποψεις ακομα ειναι αρκετα αμφιλεγομενες για το αν ενοχλει ή οχι το μωρο βολευομαι με την 2d!

me and my men...