Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Πάνω απο ένα μήνα τώρα,διαβάζω με ενδιαφέρον όλες τις πληροφορίες που κατά καιρούς όλες οι μανούλες έχουν μοιραστεί μαζί μας σχετικά με την Βάπτιση και με την σειρά μου τα μοιράζομουν με την νύφη μου η οποία θα γίνει νονά.

Μετά απο αρκετό ψάξιμο κατέληξε στο ELXIS διότι βρήκε αυτό που ήθελε σε πολύ καλή τιμή.

Τα πράγματα θα ήταν έτοιμα απο την περασμένη εβδομάδα και η νύφη μου κανόνισε να τα πάρει δύο μέρες πρίν την βάπτηση.

Ολα καλά μέχρι εδώ, και για την ακρίβεια, όλα καλά μέχρι και πριν απο δύο μέρες, γιατί εχτές που τηλεφώνησε η νύφη μου στο μαγαζί για να πάει να πάρει τα πράγματα που είχε παραγγείλει, ενημερώθηκε - στο χαλαρό - ότι θα πρέπει να πάει να τα πάρει σημερα το μεσημέρι γιατί δεν τα είχαν!!!

Η βάπτιση είναι σήμερα το απόγευμα, κάτι που γνώριζε ο υπέυθυνος του καταστήματος, αλλά όπως φάνηκε, το ξέχασε :?:

Λίγο πρίν πάθει εγγεφαλικό η νύφη μου, του θύμησε ότι η βάπτιση είναι σήμερα και ότι δουλεύει το πρωί και δεν μπορεί να τρέχει τελευταία ώρα και για τα πράγματα.

Ο υπεύθυνος έμεινε άφωνος για λίγο, και αφού συνηδητοποίησε τι έχει γίνει, λέει στην Βάσω :θα σε πάρω σε λίγο.

Για να μην τα πολυλογώ της είπε ότι θα πάρει τα πράγματα αυρίο το πρωί (σημερα δλδ) και θα της τα πάει ο ίδιος, κάτι σήμερα προσπάθησε να αποφύγει, θέλοντας να στείλει τα πράγματα με ταξί ασυνόδευτα και αρκετή ώρα αργότερα απο ότι της εόχε υποσχεθεί.

Τελικά -αφού αναγκάστηκε να του μιλήσει ο αδελφός μου και να τον στολίσει ολίγον - τα πήγε με ταξί πρίν απο τρία τέταρτα.

Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα είναι πολύ καλά απο δουλειά. αλλά δεν ξέρω τελικά αν αξιζε όλο αυτό το άγχος για μια πιο καλή τιμή.

Να διευκρινησω οτι για το παρον ειναι ενήμερος ο υπεύθυνος του μαγαζιού.

Τελειώνοντας θα σας συμβούλευα όποιος καταλήξει σε αυτό το μαγαζί, να φροντίσει να πάρει τα πράγματα τουλάχιστον μια εβδομαδα πριν.

Διαφημίσεις

Πώπω, φαντάζομαι αγωνία... Και ποιος δεν θα πάθαινε απανωτά εγκεφαλικά!Καλά έκανες και το ανέφερες... :?

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

έχω ακούσει και από άλλη κοπέλα παράπονα και τι να πω...

εγώ μάλλον είχα σταθεί τυχερή γιατί τη μέρα που μου είπαν θα μου τα φέρουν, μου τα έφεραν κανονικά και μια χαρά... :?

καλά έκανες και το είπες πάντως!

Διαφημίσεις

Μόλις γυρίσαμε απο την βάπτηση. ηταν όλα πάρα πολύ όμορφα.

Δεν ξερουμε στα σιγουρα τι παίχτηκε ,πιθανολογούμε ότι το ξέχασε. Το χειρότερο όμως ήταν ότι δεν το λέει στα ίσα για να μπορείς να νοιώσεις σιγουριά όταν σου λέει μετα,: φευγω και σου τα φερνω'. Οταν σου λέει τελευταία στιγμή " ναι ναι θα τα εχεις αυριο ,ναι ναι...." μονο αυτο ελεγε και η νυφη μου σκεφτοταν : αν τα φερει μεχρι τις 10 το πρωι και δεν ειναι αυτα που παραγγείλαμε, θα κοιτάξω μεχρι τις τρεις να βρω κατι,κάπου αλλου. Αν ομως τα φερει στις 2,00?" και τελικα τα πήγε στις 1,00! Ευτυχως ήταν αυτα που είχαν παραγγείλει και ηταν πολύ όμορφα.

Δεν λέω, άνθρωποι είμαστε , μπορεί να μας συμβεί το οτιδήποτε, αναπάσα στιγμή.Απο την στιγμή όμως που είσαι επαγγελματίας,οφείλεις να εμπνέεις και σιγουριά.

Αν έλεγε στην ψύχρα ότι το ξέχασε και ότι θα τα έχουν την επόμενηη μέρα, δεν θα ένοιωθαν ανασφάλεια τα παιδια.

Τέλος πάντων. Τέλος καλό , όλα καλά.

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και τις ευχές σας. :)