Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει

Recommended Posts

θέλω τη βοήθεια σας ο μικρός ταλαιπωρήθηκε τον τελευταίο καιρό κι εξακολουθεί να ταλαιπωρείται (ακόμα πέρνει τη μάσκα με αερολίν λόγω βρογχιολίτιδας), ο γιατρός πρίν λίγες μέρες μου είπε πως βγάζει εκτός των τραπεζιτών και τους κυνόδοντες (είναι 16 μηνών). επίσης είδε λίγο ερεθισμένο τον λαιμό του, αλλά δε συνέστησε να πάρουμε κάτι. έχει πολλή γκρίνια στα καλά καθούμενα εκεί που κάθεται, αρχίζει να κλαίει, να ξαπλώνεται στο πάτωμα, να στριφογυρίζει στο κρεββάτι, ζητάει να τον πάρω αγκαλιά και μόλις τον πάρω, με σπρώχνει να φύγει, κάνει το κεφάλι του πίσω και το σώμα σαν τόξο και κοντεύει να μου πέσει από τα χέρια. τον ξαναφήνω, πάλι κλάμματα και υστερίες. είναι τα δόντια όλο αυτό?? με προβληματίζει γιατί εκεί που είναι καλά ξαφνικά αρχίζει τα κλάμματα κι επίσης αυτό που κάνει, να με σπρώχνει και να χτυπιέται να φύγει όταν τον πάρω αγκαλιά. καμιά γνώμη??? βοηθήστε γιατί δε μπορώ να καταλάβω!!

Διαφημίσεις

γεια σου κοπελα μου...μηπως τον ποναει και το αυτακι του....το εχουμε παθει και εμεισ αυτο και οταν πηγαινα να την παρω αγκαλια εκανε πισω γιατι καθε φορα που ακουμπουσα το κεφαλακι της στον ωμο μου της πονουσε το αυτακι της....περαστικα στο μπεμπακι!!!!

η βρογχιολίτιδα από μόνη της φτάνει για να το ταλαιπωρεί το καυμενάκι...την έχω αντιμετωπίσει αυτήν την συμπεριφορά με την κόρη μου όταν βρισκοταν στην ηλικία του ζουζουνιού σου. δεν ξέρω να στην εξηγήσω ακριβώς. σκέψου πώς θα ήταν αν ήσουν εσύ στην θέση του. Πονάει ο λαιμός σου δεν μπορείς να αναπνεύσεις σωστά και έχεις και πονόδοντο!!!! εγώ προσωπικά θα χα φρικάρει και θα τσακωνόμουν με όλο τον κόσμο καθότι δεν θα είχα υπομονή για τίποτα. αυτό που έκανα εγώ κάθε φορά ήταν να υπενθυμίζω στον εαυτό μου οτι παρόλο που με διώχνει έχει ανάγκη από παρηγοριά. με μεγάλη υπομονή συνέχιζα να την έχω αγκαλιά μου και τριγύρναγα μέσα στο σπίτι ψάχνοντας για κάτι που να της τραβήξει την προσοχή κι έτσι να σταματήσει΄. όσο μεγαλύτερη υπομονή είχα τόσο πιο εύκολα σταμάταγε να χτυπιέται ολόκληρη. για τον ερεθισμένο λαιμό της προσθέτω άλλο ένα γαλατάκι το απόγευμα το οποίο έχω ζεστάνει λίγο παραπάνω. μαλακώνει τον λαιμό το ζεστό γάλα. ελπίζω να βοήθησα.

FPh8p3.png

φανταστείτε πως πρίν την βρογχιολίτιδα είχε περάσει και ωτίτιδα! λέτε να ξαναερεθίστηκε το αυτι? ο γιατρός μου είπε πως τα δόντια του έριξαν την άμυνα του ανοσοποιητικού και θα ταλαιπωρξθεί αρκετό καιρό με ιώσεις και διάφορα... απλά νοιώθω τόσο ανήμπορη, δε μπορώ να τον βοηθήσω όταν κάνει έτσι

Διαφημίσεις

Το θεμα εινια οτι οχι μονο νιωθεις αλλα εισαι και ανημπορη. και μονο τα δοντια τα μαζεμενα ειναι αρκετα για να δυσανασχετει το παιδι και να εχει γκρινια. βαλε και την ιωση και το μπουκωμα (λογω ιωσης και βρογχιολιτιδας), βαλε και τη μασκα... ασε που το αυτακι οντως λογω μπουκωματος μπορει να ερεθιστει, ενα παραπανω σε σας γιατι εχει αποκτησει ευαισθησια με την ωτιτιδα. εχει πολλα να ξεπερασει και δεν ξερει που να ξεσπασει. οποτε ξεσπαει στη μαμα...