Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟ 1535

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια μου ! Ξεκινησα το 2012 να γραφω διαφορα θεματα στο parents. Θελω να παω κλεισω ραντεβου στο Παιδων για ουρολογο για να ανοιξει το πουλακι στον γιο μου αλλα δεν ξερω τι να πω. Πχ πηρα τηλ αλλα δεν ξερω αν πρεπει να πω για ουρολογικη κλινικη η για το ουρολογικο. Δηλαδη δεν ξερω αν γινει εκεινη την μερα η επεμβασουλα οποτε να παω κατευθειαν στην ουρολογικη κλινικη η θα τον δει απλα γιατρος και να κλεισω στο εξωτερικο ιατρειο ουρολογικο. Μπορειτε να με βοηθησετε τι πρεπει να πω?

DOXip3.png

DtXgp3.png

Διαφημίσεις

Μπορεις να παρεις τηλεφωνο στο Παιδων, να τους εξηγησεις και να σου πουν εκεινοι που πρεπει να κλεισεις ραντεβου. Εγω ετσι ειχα κανει μια φορα που ειχα παρομοιο θεμα, ηταν πολυ εξυπηρετικοι.

Μπορεις να παρεις τηλεφωνο στο Παιδων, να τους εξηγησεις και να σου πουν εκεινοι που πρεπει να κλεισεις ραντεβου. Εγω ετσι ειχα κανει μια φορα που ειχα παρομοιο θεμα, ηταν πολυ εξυπηρετικοι.

α λες ????? κατσε να παρω

DOXip3.png

DtXgp3.png

Καλημέρα καλή χρονιά και χρόνια πολλά!

Σωτηρία μπορείς επίσης στο 1535 αφού διαλέξεις το νοσοκομείο και σε ρωτήσει σε ποια κλινική ή σε ποιο γιατρό να πεις "δεν γνωρίζω". Το σύστημα σε προωθεί σε υπάλληλο και μπορείς έτσι να εξηγήσεις τι θέλεις και να κλείσεις το ραντεβού σου.

Κάποια στιγμή που το έκανα ήταν πολύ πολύ εξυπηρετικοί και με βοήθησαν με το ραντεβού που ήθελα να κλείσω!

Διαφημίσεις

εαν εχω καταλαβει καλα τι εννοεις,απο οσο ξερω εχουν σταματησει να επεμβαινουν..εκτος εαν καταλαβα λαθος..

http://pediatros-thes.gr/for-parents/%ce%ac%ce%bb%ce%bb%ce%b5%cf%82-%cf%80%ce%b1%ce%b8%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82/%cf%86%ce%af%ce%bc%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bb%ce%ac%ce%b8%ce%bf%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82/

83hKp3.png

Τελικα πηρα τηλεφωνο και εκλεισα στις 21/2 και ειπα ουρολογικο. Μετα πηρα τηλεφωνο και ειπα τροποποιηση για να μιλησω καποιον υπαλληλο. Ειπα στην υπαλληλο οτι εκλεισα ενα ραντεβου σε εξωτερικο ιατρειο ουρολογικο αλλα δεν ξερω μηπως επρεπε να κλεισω στην κλινικη και να πω ουρολογικη κλινικη. Μου ειπε καλως το εκλεισα και οτι ειναι μια μια κλινικη οποτε λεει ισχυει κανονικα... τι να πω ελπιζω να μην ταλαιπωρηθουμε γιατι εκτος των αλλων θα φυγουμε και απο τις δουλειες μας και θα χαθει και το μεροκαματο.

DOXip3.png

DtXgp3.png

Επίσης όπως λέει και το μέλος paros και εμένα αν και ο πρώτος παιδίατρος είχε πειράξει -δυστυχώς γιατί έκανε και μιση "δουλειά"- το πουλάκι του τώρα ο καινούργιος όταν τον ρώτησα αν θα το ανοίξουμε τελείως μου είπε μέχρι τα 4 δεν το πειράζουμε.

Μιας και το συζηταμε να σας ρωτησω, και του δικου μου δεν εχει κατεβει ακομα το πετσακι τελειως. Η παιδιατρος μου εχει πει μια αλοιφη και του βαζω αλλα δεν υπαρχει βελτιωση και με αγχωνει πολυ η ιδεα οτι μπορει να χρειαστει επεμβαση καποια στιγμη.

Σωτηρια και εσενα το ιδιο εχει?

Διαφημίσεις

Εμένα από όταν χρόνισε, η παιδίατρος μου είπε απλά να το κατεβάζω όταν τον κάνω μπάνιο και να το καθαρίζω. Και ότι θέλει υπομονή αλλά κάποια στιγμή θα κατέβει.

Μιλάμε βέβαια όταν δεν παίζει θέμα φίμωσης βέβαια όλα αυτά.

Κι εγώ ξέρω πάντως πως δεν κάνουμε επέμβαση μέχρι 5 ετών.

There is no way to be a perfect mother but a million ways to be a good one!

ΣΩΤΗΡΙΑ εγω εχω κοριτσακι..δεν ξερω απο αυτα..

εχω παρακολουθησει ομως πολλες φορες συζητησεις για το συγκεκριμενο θεμα..

προσωπικα οταν υπαρχουν διαφορετικες αποψεις παιρνω και δευτερη και τριτη γνωμη..

διαβασε και το ποστ που σου εβαλα..

αν θυμαμαι καλα υπαρχει οδηγια απο την Αμερικανικη Παιδιατρικη Ακαδημια που αναφερει οτι δεν πρεπει να το πειραζουν..δεν θυμαμαι ομως αν αναφερει καποιο χρονικο διαστημα ή αν οντως ειναι απο την αμ. παιδ. ακαδημ.

διασταυρωσε το..

83hKp3.png

Μωρε δνε θελω να το καθυστερησω αλλο να τελειωνω γιατι με εχει ψιλοαγχωσει ... αφηστε που απο την μια ειναι κακη περιοδος τωρα που φοραει την πανα γιατι θα τσουζει τρελα αλλα απο την αλλη τι να κανω καποια στιγμη πρεπει να γινει. Μια φιλη μου γιατρος μου εχει πει οτι ποναει πολυ μετα το παιδακια για κανενα 10ημερο αφηστε που γινεται χαλια το πουλακι τους μεχρι να συνελθεια.... Εμας το ειχε κατεβασει ο παιδατρος ας πουμε στα μισα μου ειχε πει να το κανω και εγω στο μπανιο αλλα εγω κοριτσια δεν μπορω καθολου να το κανω αυτο το πραγμα .

DOXip3.png

DtXgp3.png

Επειδή κι εμένα μου γλυστράει μέσα στο μπάνιο, του το κάνω πριν τον βάλω μέσα όταν τον γδύσω και απλά το βρέχω λίγο με το νεροσάπουνο και μετά τον βάζω στο μπανάκι.

Πάντως έχω δει μεγάλη διαφορά στο πόσο εύκολα κατεβαίνει πλέον σε σχέση με όταν πρωτοάρχισα, παρόλο που δεν το έχω κάνει και πολλές φορές.

There is no way to be a perfect mother but a million ways to be a good one!

Επειδή κι εμένα μου γλυστράει μέσα στο μπάνιο, του το κάνω πριν τον βάλω μέσα όταν τον γδύσω και απλά το βρέχω λίγο με το νεροσάπουνο και μετά τον βάζω στο μπανάκι.

Πάντως έχω δει μεγάλη διαφορά στο πόσο εύκολα κατεβαίνει πλέον σε σχέση με όταν πρωτοάρχισα, παρόλο που δεν το έχω κάνει και πολλές φορές.

Ο αντρας μου το κανει αυτο και εγω κλεινω τα ματια :cool:

DOXip3.png

DtXgp3.png

Διαφημίσεις

Ο δικος μου παιδιατρος ειπε πριν κοψουμε πανα δεν κανουμε τιποτα γιατι θα ξανακλεισει. Αφηνουμε να κοπει η πανα καιμετα τα 4 και βλεπουμε αν χρειαζεται. Μην φατε ταλαιπωρια αδικα τσεκαρε το.

Ο δικος μου παιδιατρος ειπε πριν κοψουμε πανα δεν κανουμε τιποτα γιατι θα ξανακλεισει. Αφηνουμε να κοπει η πανα καιμετα τα 4 και βλεπουμε αν χρειαζεται. Μην φατε ταλαιπωρια αδικα τσεκαρε το.

Πως να το τσεκαρω δεν βλεπεις που και οι παιδιατροι μεταξυ τους αλλα λενε στον καθενα. Συμφωνω οτι το πιο σωστο ειναι αφου βγει η πανα γιατι νομιζω οτι επειδη τα ουρα εχουν αμωνια θα τσουζει περισσοτερο. Απο την αλλη επειδη εχω ηδη ενα παιδακι που φοβαται παρα πολυ τον παιδιατρο αν τον παω μετα τα 4 που θα καταλαβαινει ακομα πιο πολυ νομιζω οτι θα μου ειναι τραγικα δυσκολο να συνεργαστει. Εδω ορο του βαζουμε στην μυτη και και του κοβεται η αναπνοη απο το κλαμα

DOXip3.png

DtXgp3.png

Πως να το τσεκαρω δεν βλεπεις που και οι παιδιατροι μεταξυ τους αλλα λενε στον καθενα. Συμφωνω οτι το πιο σωστο ειναι αφου βγει η πανα γιατι νομιζω οτι επειδη τα ουρα εχουν αμωνια θα τσουζει περισσοτερο. Απο την αλλη επειδη εχω ηδη ενα παιδακι που φοβαται παρα πολυ τον παιδιατρο αν τον παω μετα τα 4 που θα καταλαβαινει ακομα πιο πολυ νομιζω οτι θα μου ειναι τραγικα δυσκολο να συνεργαστει. Εδω ορο του βαζουμε στην μυτη και και του κοβεται η αναπνοη απο το κλαμα

Του το εκανα αφου ειχε κοψει την πανα οταν ηταν γυρα στα 3 οχι επεμβαση μας το κατεβασανε εκεινη ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΕΚΑΝΑ.

Χιλιες φορες με την πανα οπου το παιδι δεν ΕΛΕΓΧΕΙ ακομα τους σφυκτηρες του....ειναι λιγοτερο ανωδυνο....Εμεις με τον δικο μου ειμασταν καθε μερα στο νοσοκομειο γιατι κρατουσε και τα κακα και τα τσισα και βεβαια τα θυμαται ολα!! Χιλιες φορες με την πανα :oops::oops::oops:

qZmyp3.pngZmFZp3.png

Αφού το κάνει ο άνδρα σου ποιο είναι το πρόβλημά σου;

Κρίμα είναι...δεν τον λυπάσαι να υποφέρει και μετά ίσως και να ξανακλείσει;

Πάντως είναι σε ηλικία που μπορεί να μάθει να το κάνει και μόνος του.

Δύο παιδιάτρους έχουμε και οι δύο μας είπανε μετά τα 5 αν και εφόσον χρειάζεται τότε θα γίνει η μικροεπέμβαση,

Πρόσφατα η παιδίατρος μας μας είχε ζητήσει παιδοχειρουργική εκτίμηση για το συγκεκριμένο θέμα οπότε κλείσαμε ραντεβού στο παιδοχειρουργικό.

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Δεν έχω ακούσει ποτέ κάποιον να λέει το λόγο υπέρ αυτής της επέμβασης.

Έχω διαβάσει τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να το κάνουμε αλλά όχι τους λόγους της αντίθετης άποψης.

Εσείς έχετε ακούσει το λόγο/ή τους λόγους για τον οποίο πρέπει να το κάνουμε αυτό στα αγοράκια; Θα με ενδιέφερε πολύ να τους μάθω.

Ευχαριστώ.

ο παιδιατρος μου ειχε πει να του το ανοιγω στο μπανιο...ο χειρουργος που τον πηγαμε για αλλο λογο, ειδε και το πουλακι μας και μου ειπε να μην το πειραζουμε καθολου, ειναι λαθος...στο χρονο πανω να παμε να μας κανουν περιτομη εφοσον δεν εχει ανοιξει.....ηρθε μετα ο παιδιατρος και χρατσ...το ανοιξε....αντε βγαλε ακρη τωρα!!!!

IhCLp3.png

3Zdxp3.png