Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

24εβδομαδα τωρα που ακουει το μωρακι μας τι του λεμε????!!

Recommended Posts

καλησπερα μανουλες..

καλη χρονια και οτι καλυτερο για το νεο ετος.

Συγκεκριμενα ειμαι 23εβδομαδων και νιωθω πως με ακουει το μωρακι μου ,οποτε του μιλαω τσουπ με κλωτσαει,αλλα δε ξερω τι πρεπει να του λεω.

οκ του λεω αγαπη μου ειμαι η μανουλα σου σαγαπαω και σε περιμενουμε πως και πως,ανυπομονουμε ,αλλα ακομα δε ειναι η ωρα για να βγεις και διαφορα τεοτοια (ειναι χαζομαρες?)εσεις τι λετε??..μετα τι μουσικη ακουτε εσεις,συγκεκριμενα ,ξερωπως πρεπει να ειναι ηρεμη αλλα τι??? :confused::confused::confused::confused::)

Aaicm8.png[/url].

zdDEm8.png[/url]

Διαφημίσεις

Οτιδήποτε σε απασχολεί καθημερινά μπορείς να του τα λές, να τα μοιράζεσαι μαζί του! Καλό είναι και να του βάζεις και μουσική ν'ακούει, το ηρεμεί!

Βάλε και το μπαμπά να του μιλάει και αυτό μόλις γεννηθεί θα σας καταλαβαίνει απο τις φωνές σας!

μπορεις να του λες οτι ακριβως αισθανεσαι..οπως ακριβως κανεις και τα πας μια χαρα!!

προσωπικα ειχα βρει και δυο τρια τραγουδακια που του τραγουδουσα συνεχεια και τα συνεχισα και μετα την γεννα..ειχαν γινει κατι σαν συνθηματικο μας..

καθως θα πλησιαζετε προς τον τοκετο, θα του μιλας και θα του περιγραφεις πως θα γεννηθει, να μην φοβαται και θα το προετοιμαζεις..

83hKp3.png

Εγω μαλλον ειμαι η κακια που αυτα ταθεωρω χαζομαρες.

Να λες στο παιδακι σου οτι αυθορμητο σου βγαινει...δε χρειαζεται να καθεσαι και να φτιαχνεις στημενα πραγματα για να του λες...ουτε να κατσεις να του περιγραψεις τη διαδιασια του τοκετου...οκ ειναι εξυπνα δε λεω αλλα μη το παρακανουμε.

με τη διαδικασια του τοκετου το πιο πιθανον ειναι να φοβαμαι εγω παρα ο μικρουλης μας!!!δε λεω πως θα ειναι στιμενα αυτα που του λεω και θα του λεω αλλα καθε φορα μου βγαινουν αυτα και θα ηθελα να μαθω τι λετε εσεις στα μικρα αγγελουδακια σας???

Aaicm8.png[/url].

zdDEm8.png[/url]

Διαφημίσεις

Εμείς μιλάμε απλά σαν...επιστήθιοι φίλοι!

Στην αρχή δειλά δειλά, τώρα πιο άνετα, όπως μου βγαίνει κάθε φορά. Του λέω όσα σκέφτομαι, ακόμα και χαζά.

Κάθε μέρα του μιλώ και περισσότερο και το θεωρώ και πιο φυσιολογικό. Το δέσιμο μην το επιδιώκεις, θα έρθει μόνο του.

Τελευταία έχω κολλήσει και όλο σκέφτομαι όταν βγεί από την κοιλίτσα τί θα κάνουμε, κι ενώ όταν τα συζητώ με ενήλικες φοβάμαι πως θα τα καταφέρω όλα, όταν τα συζητώ μαζί του μου φαίνονται όλα τόσο εύκολα.

Τελικά δε νομίζω ότι μιλάω στο μωρό γιατί ακούει, αλλά επειδή θέλω να τα πώ.

Μουσική ακούω ό,τι και πρίν, ραδιόφωνο όταν έχω όρεξη. Αυτό που πραγματικά απολαμβάνω είναι όταν ο άντρας μου χαιδεύει την κοιλιά μας και μας λέει γλυκόλογα. Είναι τόσο ζεστό το άγγιγμα, λες και μόνο το δικό του χέρι θα το ζέσταινε έτσι.

Θα έλεγα πως δεν είμαι ρομαντικός τύπος και μου φαίνονται νέα όλα αυτά, το μωρό όμως σα να βγάζει τον καλύτερο και πιο γλυκό εαυτό μου προς εκείνο. Κι ας μην έχει βγεί ακόμα!

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Διάβασέ του το έγκλημα και τιμωρία.

Καλή μου το ότι ακούει δεν σημαίνει ότι έχει αντίληψη του λόγου. μίλα του απλά μόνο και μόνο για να ακούει τη φωνή σου. Να ξέρεις ότι και έτσι μέσα στη μήτρα απόηχος φτάνει, καμιά σχέση με φράσεις λέξεις κλπ. Απλά την χροιά και τον τόνο να ακούσει να εξοικειωθεί πριν γεννηθεί.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

ναι αλλα οταν του μιλας με γλυκα λογια και εχεις ομορφα συναισθηματα,μεσω των ορμονων που παραγονται τα αισθανεται..μπορει να μην καταλαβαινει το νοημα των λεξεων αλλα μεσα απο οτι αισθανεσαι , αισθανεται κι εκεινο ομορφα ή οχι..

83hKp3.png

Ενα όμορφο τραγουδάκι, οτιδήποτε σαν ήχος μπορεί να μεταδώσει ωραια συναισθήματα. τώρα το τι θα λέει...

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...