Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σπερματέγχυση IUTPI: έχει κάνει καμία; Τα φώτα σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Καλημέρα σας!

Στην προσπάθεια υποβοηθούμενης αναπαραγωγής κι εμείς...

Διαβάσαμε για τη νέα μέθοδο σπερματέγχυσης IUTPI, που πραγματοποιείται με 10 ml σπέρματος + καλλιεργητικού υγρού. Προσπαθούμε 16 μήνες με παρακολούθηση ωορρηξίας και 4 μήνες με κλομιφέν. Σαλπιγγογραφία και σπερμοδιάγραμμα ΟΚ. Σκεφτόμαστε να δοκιμάσουμε τη μέθοδο, θέλαμε όμως πρώτα γνώμες και εμπειρίες από ζευγάρια που την έχουν κάνει.

Ευχαριστούμε, και ευχόμαστε σε όλες να αποκτήσουν το/α μωράκι/α που ποθούν το συντομότερο!!! :)

l4Cxp2.png

Διαφημίσεις

καντυ καλησπερα,

δυστυχως ειτε με την κλασσικη ,ειτε με την νεα μεθοδο τα ποσοστα ειναι λιγο πιο αυξημενα απο την ελευθερη επαφη, αλλα οχι κατι ιδαιτερο.

αν το σπερμα σας ειανι καλο , και εσυ κανεις ωορηξια οκ ενδυκενιται, αν ομως το σπερμα σας ειναι αποδυναμωμενο τοτε δεν αξιζει τον κοπο.

16 μηνες ειναι οριακοι. πιστευω ειναι θεμα χρονου εφοσον εχετε καλο σπερμα και ωορηξια να συλλαβεις.

καλη επιτυχια:-D

Ευχαριστώ karkinaki μου... κι εμάς έτσι μας λέει η γυναικολόγος μου, ότι "δεν έτυχε" ακόμα...το ξέρω ότι τα ποσοστά είναι παραπλήσια...σκεφτόμαστε μήπως υπάρχει το ενδεχόμενο να το "βοηθήσουμε" λίγο με αυτόν τον τρόπο...

l4Cxp2.png

Τη δική μου άποψη την ξέρεις. Αν είναι να σου κάτσει με σπερματέγχυση, θα σου κάτσει και με την απλή IUI που είναι και πιο φτηνή. Πάντως 1-2 προσπάθειες με σπερματέγχυση αξίζει να τις κάνετε. :wink:

Ευχαριστώ Newbie... λογικό, από τα "εύκολα" αρχίζει κανείς, πριν προχωρήσει σε εξωσωματική, έστω με μικρότερα ποσοστά...μακάρι να πάρουμε τη σωστή απόφαση, και να έχουμε τελικά τον παράγοντα "τύχη" με το μέρος μας!

l4Cxp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ Newbie... λογικό, από τα "εύκολα" αρχίζει κανείς, πριν προχωρήσει σε εξωσωματική, έστω με μικρότερα ποσοστά...μακάρι να πάρουμε τη σωστή απόφαση, και να έχουμε τελικά τον παράγοντα "τύχη" με το μέρος μας!

συμφωνω με την νιουμπι! εξαλλου η εξωσωματικη να ξερεις δεν ειναι πανακεια και δε σημαινει οτι θα σου κατσει με την 1η! (μακαρι δηλαδη για ολες μας) αλλα αχρειαστη να ναι!!!

καλη επιτυχια παντως! καντι!