Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βάζει ψίχουλα στο αυτί της...

Recommended Posts

Εδω και δυο μερες καθε φορα που βλεπει ειτε ψιχουλακι ειτε σουσαμακι το βαζει στο αυτι της...οχι σε ενα συγκεκριμενο,μια στο ενα μια στο αλλο.

Γιατι να το κανει αραγε.... :?

Μηπως την πονανε τα αυτακια της;;;

Μηπως για να την προσεξουμε;;

Μηπως γιατι της φαινεται αστειο;;

Τι να κανω;;;Της λεω -μη κακο-αλλα δεν με ακουει....

tRGJp2.png1054268gj3rg6cc5t.gif

Διαφημίσεις

Το έχω ξανακούσει αυτό. Φαίνεται κα΄ποια παιδια το κάνουν. Εγω δεν θα ανησυχούσα. Δεν νομίζω να είναι πόνος του αυτιού. Θα το καταλάβαινες... το αυτί ΠΟΝΑΕΙ!

Νομίζω οτι παίζει...

εγώ θα ρώταγα τον ΟΡΛ,

δε βλάπτει μια επίσκεψη/ερώτηση... μπορεί να της έχει μπει μέσα νερό, ή κάτι άλλο να την γαργαλάει ?

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

καλύτερα να τη δει ένας ωριλά πάντως

θα σου πω μια ιστορία που έπαθε η αδερφή μου στον ένα της γιο

δεν έχει ακριβώς σχέση, αλλά επειδή είναι από τη μία σοβαρή από την άλλη αστεία κι απ την άλλη ελαφρώς σχετική... θα την πω :lol:

ήταν κάπου τέλη Σεπτέμβρη όταν ο ένας της γιος, τότε ήταν γύρω στα 2-3 άρχισε να παραπονιέται ότι τον πονάει το αυτί του

τον πήγαν φυσικά σε ΩΡΛ και βάζει αυτός το μαραφέτι που κοιτάς μέσα στο αυτί...

κοιτάζει... ξανακοιτάζει καλύτερα....

άρχισε να μονολογεί "δεν το πιστεύω, δεν το πιστεύω"

με τα πολλά, άρχισε η αδερφή μου να ανησυχεί... βουτάει ο γιατρός μια λαβίδα... και ψαρεύει μέσα απ το αυτί του παιδιού ένα κουκούτσι από καρπούζι!!! :lol:

το πιο αστείο (και ταυτόχρονα σοβαρό όμως) είναι ότι το κουκούτσι, βρήκε πρόσφορο έδαφος μέσα στο αυτί με την υγρασία και το κερί και τη ζέστη και.. άρχισε να φυτρώνει! είχε πετάξει φυλλαράκι! :lol:

φυσικά τέλος καλό όλα καλά... αλλά πήγαινε να τη δει ο γιατρός να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο :D

Διαφημίσεις

Σταματησε να το κανει!!!!

Της λεω χθες την ωρα που πηγε να βαλει ψιχουλα στο αυτι...Αγγελινα αν το κανεις αυτο θα σε παω στο γιατρο να δει τι εχει το αυτακι σου....και το πεταξε κατω το ψιχουλακι και δεν το ξανακανε!!!!!

Μαλλον φοβαται το γιατρο....χιχι!!!!

Μαμα του ωριονα το εχω ξανακουσει αυτο αλλα σε μυτη!!!Παλι ειχε φυτρωσει βεβαια!!!!Τι να πεις αυτα τα παιδια εχουν μεγαλη φανασια!!!! :lol:

Παιζει! Παίζει! Παίζει!

Εγω όταν ήμουν μικρή έβαζα πετραδάκια στην μύτη μου, ωσπου σφύνωσε ένα καποια φορά και το έκοψα!

Πρασπάθησε να της το κόψεις!!!!!

Παιζει! Παίζει! Παίζει!

Εγω όταν ήμουν μικρή έβαζα πετραδάκια στην μύτη μου, ωσπου σφύνωσε ένα καποια φορά και το έκοψα!

Πρασπάθησε να της το κόψεις!!!!!

Και παλι καλα να λεω δηλαδη;;;!!!!! :lol:

Εδω και δυο μερες καθε φορα που βλεπει ειτε ψιχουλακι ειτε σουσαμακι το βαζει στο αυτι της...οχι σε ενα συγκεκριμενο,μια στο ενα μια στο αλλο.

Γιατι να το κανει αραγε.... :?

Μηπως την πονανε τα αυτακια της;;;

Μηπως για να την προσεξουμε;;

Μηπως γιατι της φαινεται αστειο;;

Τι να κανω;;;Της λεω -μη κακο-αλλα δεν με ακουει....

Δεν κρύβω ότι όταν το πρωτοδιάβασα γέλαγα μόνη μου!Είναι απίστευτο πόσο ευρυματικά μπορούν να γίνουν τα παιδιά.Ελπίζω να είναι απλά κάτι αθώο και τόσο χαριτωμένο όσο ακούγεται, χωρίς άσχημα αποτελέσματα. Κατερίνα η κόρη σου είναι απίθανη!

Παιζει θα ελεγα κι εγω..

Η αδελφη μου μικρουλα για καποιο διαστημα εβαζε οτι εβρισκε στη μυτη της.. οι γονεις μου την επιαναν με το καλο, την μαλωναν τιποτα αυτη..

τελικα εχωσε μεσα ενα καλαμποκι και την πηγαν στο νοσοκομειο να της το βγαλουν.. εκτοτε (και εφοσν ταλαιπωρηθηκε αρκετα και ψιλοπονεσε) δεν το ξαναεκανε ποτε.. ισως μια επισκεψη στον ΩΡΛ να βοηθησει στο να κοψει αυτη την κακια συνηθεια.. Μπορεις να συνεννοηθεις με το γιατρο, να την ενοχλησει για λιγο περισσοτερη ωρα απ΄οσο χρειαζεται..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ μάλλον νομίζω ότι το έκανε για παιχνίδι, γιατί η ενόχληση του αυτιού είναι έντονη και την καταλαβαίνεις.

Μαμά του Ωρίων, απίστευτο το περιστατικό!!!Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι μπορεί να φυτρώσει φυλλαράκι από το κουκούτσι μέσα στο αυτί!!! :shock::lol::lol::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png