Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ισχίο σπασμένο εδώ και δυο μήνες!

Recommended Posts

Στις 29 Σεπτεμβρίου η μητερα μου γλίστρισε και επεσε στον δρόμο. Την πήγα στο νοσοκομείο που εφημερευε γιατι ποναγε πολύ στο ισχίο και στο στήθος. Της εβγαλαν πλακες, της εκαναν εξετασεις αίματος, την ειδε ορθοπεδικός, χειρούργος, νευρολόγος, νεφρολόγος και τελικά, αφού δεν της βρηκαν τιποτα, της εκαναν δυο ωρες αιμοκαθαρση γιατί ειχε ανεβασμενο κάλιο (ειναι νεφροπαθής).

Στις 29 Νοεμβρίου επεσε παλι, μεσα στο σπίτι στην κουζίνα. Καλεσα ασθενοφόρο γιατι δε μπορούσε να περπατήσει, πήγαμε στο εφημερεύον Αττικό και οι ακτινογραφίες εδειξαν ότι το ισχίο ειχε σπασει και επρεπε να χειρουργηθεί. Καναμε εισαγωγή και αφού περασαμε 3 μερες στον διάδρομο (δεν υπήρχαν κρεββατια) την πήρα και πήγαμε στο Κρατικό Νίκαιας οπου και χειρουργήθηκε την Παρασκευή. Εχουμε εκεί γιατρο που την παρακολουθεί, γιατι εχει κανει αρθροπλαστική στο άλλο ισχίο πριν μερικά χρόνια. Μολις βγήκε ο γιατρός από το χειρουργείο, το πρωτο που μου ειπε ήταν "το ποδι ήταν σπασμενο εδω και δυο μήνες"!!! Εμεινα βεβαια με το στομα ανοιχτό... Μετα που μιλήσαμε, μου ειπε ότι ειχε μεγαλη φλεγμονή γεματη υγρό και το ποδι ήταν εγκάρσια σπασμενο από τον Νοέμβριο (από το πρωτο πεσιμο) και ειχε σφηνωθεί, γι' αυτό και δε φαινοταν. Η μητερα μου όλον αυτόν τον καιρό περπαταγε και κυκλοφορούσε κανονικά στον δρόμο. Επαιρνε παυσιπονα, αλλά μετά τον πρωτο μήνα από το πεσιμο ήταν υποφερτος ο πόνος, απλά την ενοχλούσε, ετσι μου ελεγε. Για το δεύτερο πεσιμο, ο γιατρός που τη χειρούργησε μας ειπε ότι δεν γλίστρισε και επεσε, απλά ξεσφήνωσε το πόδι και την εριξε κατω (και ευτυχως που εγινε αυτό στο σπίτι και δε συνεβη πχ ενώ περπατούσε στον δρόμο).

Εχω τις ακτινογραφίες από το πρωτο πεσιμο, τις ειδε ο γιατρός και ειπε ότι φαινεται το σπασιμο, αλλά πρεπει λέει να εχεις εμπειρια για να το καταλαβεις. Υποθετω ότι προσπαθεί να δικαιολογήσει τους ειδικευόμενους που εκαναν την εκτίμηση τότε. Και σκεφτομαι... να παω να τους τρίξω λίγο τα δόντια? Ετσι ξεπετάνε καθε περίπτωση? Η μανα μου περιφερόταν δυο μήνες με σπασμένο ισχιο, δε θα μπορούσε αυτό να εχει κάποια επίπτωση στην υγεία της?

Θελω να τσαντιστώ, αλλά τους λυπάμαι κιόλας... χαμός γινεται στα επειγοντα τη μερα της εφημερίας...

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

Να θεσω μια συγκεκριμένη ερώτηση, μήπως και μπορεσει κάποιος να με καθοδηγήσει.

Θελω να μιλήσω με τους γιατρούς που εξετασαν την μητερα μου την πρωτη φορά που έπεσε. Πώς μπορώ να βρω ποιος γιατρός ήταν στην εφημερία την 29η Σεπτεμβρίου? Σε ποιο τμήμα του νοσοκομειου να απευθυνθώ? Στις γενικές πληροφορίες? Στην κλινική? Στον διευθυντή της κλινικής? Ξερει κανεις?

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Να θεσω μια συγκεκριμένη ερώτηση, μήπως και μπορεσει κάποιος να με καθοδηγήσει.

Θελω να μιλήσω με τους γιατρούς που εξετασαν την μητερα μου την πρωτη φορά που έπεσε. Πώς μπορώ να βρω ποιος γιατρός ήταν στην εφημερία την 29η Σεπτεμβρίου? Σε ποιο τμήμα του νοσοκομειου να απευθυνθώ? Στις γενικές πληροφορίες? Στην κλινική? Στον διευθυντή της κλινικής? Ξερει κανεις?

ο διευθυντης σιγουρα θα ξερει. καλου κακου ομως μιλα και με δικηγορο, να σε καθοδηγησει νομικα. οσο για τις εφημεριες και το οτι γινεται χαμος , ειναι ενα λυπηρο γεγονος και σιγουρα δυσκολευει το εργο των γιατρων(ασε που ερχονται χειροτερες μερες με τα μνημονια και τις περικοπες..), αλλα επειδη συγγενικο μου προσωπο κοντεψε να πεθανει απο μ@@@@ια γιατρου σε εφημερια, δεν τους δικαιολογω. αυτη ειναι η φυση της δουλειας και χρειαζονται γερα νευρα και αντοχες. αν δεν αντεχεις , παραιτησου . οχι τιποτα αλλο, αλλα να μην παιρνεις στο λαιμο σου και αθωους ανθρωπους.