Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ

Recommended Posts

Το χρονικό της ιστορίας μου ίσως το ξέρετε κάποια από τα κορίτσια. Εν ολίγοις, πέρσι τον Νοέμβρη έμεινα έγκυος, τον Γενάρη απέβαλα, τον Ιούνιο έκανα μια σοβαρή επέμβαση γυναικολογικού χαρακτήρα και, τον Ιούλιο αναρρώνω, αφού όλα πήγαν καλά!!!

Θέλω να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον άντρα μου, που ήταν σταθερά και ακλόνητα δίπλα μου σε όσα πέρασα. Τόσο μάλιστα, που αν είναι αλήθεια αυτό που λένε ότι "όλα συμβαίνουν για έναν λόγο", αισθάνομαι ότι ο λόγος που πέρασα όλα αυτά ήταν για να μην σταματήσω ποτέ να βρίσκω καινούριες αιτίες να ερωτεύομαι τον αντρούλη μου :!:

Σ΄ευχαριστώ

Σ΄αγαπώ

Qep5p3.pngrWtbp3.png

Διαφημίσεις

Γλυκειά μου sissie είσαι ένα τυχερό κορίτσι που έχεις δίπλα σου έναν σπάνιο άνθρωπο που σε αγαπάει και κάνει το καλύτερο για σένα!!!!!

Μπράβο βρε Κώστα!!!!Σε καλά χέρια δώσαμε το κορίτσι μας!!!! :wink::D:D:D:D:D:D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

πολύ γλυκά αυτά που γράφεις!

Με έναν τέτοιο άνθρωπο δίπλα σου δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα!

Και σίγουρα θα είναι ο τέλειος πατέρας για τα μωράκια που σύντομα θα αποκτήσετε! :D

Ευχωμαι να στε παντα τοσο αγαπημενοι,

Μακαρη να χετε συντομα και ενα μωρακη που θα ολοκληρωσει την ευτυχια σας.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ.

Διαφημίσεις

Χαίρομαι για εσάς. Εύχομαι να είστε πάντα ερωτευμένοι και αγαπημένοι. Καλή ανάρρωση και με το καλό να κάνετε κι ένα παιδάκι :!::!:

Αυτά είναι :D Μπράβο ... ! Πάντα μαζί, πάντα αγαπημένοι, πάντα ερωτευμένοι... και πάντα τόσο δεμένοι όσο τώρα :D

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...