Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

διανυκτερευση παιδιου

tzimi1

Recommended Posts

Μία μητέρα που μεγαλώνει μόνη ένα παιδί έχει πολλές ανάγκες, που αν δεν τις καλύψει, τελικά είναι εις βάρος του παιδιού. Προσπάθησε να κάνεις πράγματα, όχι υστερικά βέβαια, να μείνεις και λίγο μόνη, να χαλαρώσεις, να ασχοληθείς με πράγματα που σε διασκεδάζουν κλπ κλπ.

Μία καλή μου φίλη το ζει αυτό και φαντάζομαι πώς αισθάνεσαι, ειδικά αν το παιδάκι είναι μικρό.

Δύο συμβουλές έχω να σου δώσω: 1. Να 'επιτρέψεις' στο παιδί σου να δεθεί με τον πατέρα του, χωρίς ενοχές (οι ψυχολόγοι λένε ότι το παιδί των χωρισμένων γονιών, αισθάνεται ένοχο που αγαπά τον πατέρα του, γιατί φοβάται μήπως στεναχωρήσει τη μαμά του, που την λατρεύει).

2. Να του έχεις εμπιστοσύνη. Θα τα καταφέρει μία χαρά και όταν καταλάβει ότι όλοι είναι ήρεμοι και χαλαροί γύρω του, θα είναι ευτυχισμένο. Μην το πλακώσεις στα τηλέφωνα και μην το πλακώσεις στις ερωτήσεις, όταν γυρίσει. Θα σου τα πει όλα μόνο του.

Καλή δύναμη!

σε ευχαριστω για της συμβουλες σου και τα υπολοιπα κοριτσια. παω σε παισοψυχολογο και με συμβουλευει για το πως πρεπει να ειμαι απεναντι στο παιδι και τι να του πω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 57
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• tzimi1

tzimi1 11 δημοσιεύσεις

• piko

piko 8 δημοσιεύσεις

• sesame

sesame 4 δημοσιεύσεις

• pk33

pk33 4 δημοσιεύσεις

Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή......μην κρίνετε γενικά.....

Η κοπέλα λέει ότι υπάρχουν κι άλλα που δεν μπορεί να πει.....υπάρχουν διαφορα είδη πατεράδων.....άλλος είναι πατέρας κι άλλος απλά τέρας........οι περιπτώσεις άπειρες!!!!

Η κοπέλα ζητάει συγκεκριμένα πράγματα....είναι δύσκολη η θέση της και θα της λείψει το παιδί της......τι πιο φυσιολογικό?

Καλά τα δικαιώματα όλων, μα πάνω από όλα των παιδιών και για αυτό θα προσπαθήσει φαντάζομαι η κοπέλα...

Αλλά ρε παιδιά είναι κουλό να έχεις τα παιδιά σου μια χαρά και να χωρίζεις μια μέρα και να πηγαίνουν τα παιδιά πέρα δώθε..να έρχονται γιορτές και να είναι χώρια σου.....δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι........

Οπότε υπομονή και κάνε πράγματα για τον εαυτό σου όπως είπαν και οι φίλες παραπάνω...μη μένεις μόνη σου και σκέφτεσαι συνέχεια.....

ευχαριστω που με καταλαβες

καλημερα,μπηκα σε αυτη την κατασταση προσφατα.πως νιωθει καποιος-α οταν για 8 χρονια μεγαλωνει ενα παιδι,ασχολειται καθημερινα μαζι του με ολες του τις δραστηριοτητες,ειναι αγορακι-αρα εχει το μπαμπα του για προτυπο κ με μια αποφαση θα το στερειται κ θα ειναι μαζι του καθε 15 μερες.οταν αυτος ο ανθρωπος δεν εχει κανει κανενα λαθος απλα της κυριας της τελειωσε(αδιεξοδο).ο μπαμπας ,απο ενα σημειο κ μετα ειναι το πορτοφολι που δινει?καθε περιπτωση ξεχωριστη αλλα δυστυχως δεν αξιολογειται αντιστοιχα απο το δικαστηριο.τρεις ωρες καθε τεταρτη κ σκ καθε 15 μερες.εγκληματιας ειμαι?8 1/2 χρονων κ η κυρια παραδεχτηκε οτι το υπεραγαπω κ οτι ειμαι σωστος πατερας αλλα η αποφαση,αποφαση.αρα,χωρις κακια,οταν μια γυναικα μπει στη θεση μας τοτε ας μιλησει.εγινα γονιος κ μοχθησα,με χαρα,γελιο αφηνοντας προσωπικες στιγμες,για να μεγαλωσω αυτο το παιδι,κ τωρα μου το στερουν,με αποξενωνουν.η οικογενεια ηταν το παν για μενα.γι αυτο φιλες σκεφτειτε κ λιγο ,οτι το παιδι εχει 2 γονιους,αρα χρειαζεται ισοτιμα κ τους 2.ισως τα πρωτα χρονια τη μαμα περισσοτερο, ομως θελει κ το μπαμπα του.αλλιως υπαρχει κ η τραπεζα σπερματος.ενας αγανακτησμενος ΠΑΤΕΡΑΣ.

καλημερα,μπηκα σε αυτη την κατασταση προσφατα.πως νιωθει καποιος-α οταν για 8 χρονια μεγαλωνει ενα παιδι,ασχολειται καθημερινα μαζι του με ολες του τις δραστηριοτητες,ειναι αγορακι-αρα εχει το μπαμπα του για προτυπο κ με μια αποφαση θα το στερειται κ θα ειναι μαζι του καθε 15 μερες.οταν αυτος ο ανθρωπος δεν εχει κανει κανενα λαθος απλα της κυριας της τελειωσε(αδιεξοδο).ο μπαμπας ,απο ενα σημειο κ μετα ειναι το πορτοφολι που δινει?καθε περιπτωση ξεχωριστη αλλα δυστυχως δεν αξιολογειται αντιστοιχα απο το δικαστηριο.τρεις ωρες καθε τεταρτη κ σκ καθε 15 μερες.εγκληματιας ειμαι?8 1/2 χρονων κ η κυρια παραδεχτηκε οτι το υπεραγαπω κ οτι ειμαι σωστος πατερας αλλα η αποφαση,αποφαση.αρα,χωρις κακια,οταν μια γυναικα μπει στη θεση μας τοτε ας μιλησει.εγινα γονιος κ μοχθησα,με χαρα,γελιο αφηνοντας προσωπικες στιγμες,για να μεγαλωσω αυτο το παιδι,κ τωρα μου το στερουν,με αποξενωνουν.η οικογενεια ηταν το παν για μενα.γι αυτο φιλες σκεφτειτε κ λιγο ,οτι το παιδι εχει 2 γονιους,αρα χρειαζεται ισοτιμα κ τους 2.ισως τα πρωτα χρονια τη μαμα περισσοτερο, ομως θελει κ το μπαμπα του.αλλιως υπαρχει κ η τραπεζα σπερματος.ενας αγανακτησμενος ΠΑΤΕΡΑΣ.

Είσαι από τις εξαιρέσεις........από αυτούς που αν ήταν ο νόμος στο χέρι μου θα τους έδινα την επιμέλεια του παιδιού..έχω δει μάνα με τα μάτια μου να μην ξέρει ούτε τα ρούχα του παιδιού της γιατί ο πατέρας ασχολούνταν με όλα......αν αυτοί χωρίσουν (που στα πρόθυρα είναι) το παιδί θα πάει με μια μάνα που δεν ασχολούνταν καθόλου με αυτό ενώ ο πατέρας του που το υπεραγαπά θα το βλέπει αραιά και που.....

οι περιπτώσεις είναι άπειρες και όλες μα όλες τόσο διαφορετικές.....υπάρχουν και πατεράδες ξέρεις που όπου φύγει φύγει και δε ρωτάνε ούτε αν έχει να φάει το παιδί τους......ποιο πορτοφόλι και αηδίες.........και ο νόμος αδικεί εσένα σήμερα , και θα αδικήσει και αυτόν που ξέρω αύριο, εξαιτίας τους γιατί δυστυχώς η πλειοψηφεία των πατεράδων είναι αυτοί που δε θέλουν να ασχολούνται με το παιδί και τις ανάγκες τους....

το δικαστήριο όρισε αυτές τις μέρες και ώρες ,αλλά αν η σχέση σου με τη μαμά του παιδιού είναι καλή ,δε χρειάζεται να ακολουθήσετε τα του δικαστηρίου τόσο τυπικά και να ζητάς να περνάς περισσότερες ώρες/μέρες μαζί του.

εφοσον η μαμά παραδέχτηκε οτι είσαι πολύ καλός πατέρας,δε βλέπω το λόγο να σου αρνηθεί να βλέπεις το παιδί πιο συχνά..

Διαφημίσεις

Και για να συμπληρώσω τη σκέψη μου ένα παιδί χρειάζεται και τους δυο γονείς του στο ίδιο σπίτι......όταν οι γονείς χωρίζουν ποιος ρωτάει το παιδί αν του αρέσει να ζει σαν τσιγγάνος και να περιφέρεται εδώ κι εκεί όταν όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό που έχει αξία πραγματική για ένα παιδί είναι η σταθερότητα?

Πόσο σκληρό είναι για το παιδί αυτό?

Αναρωτήθηκε κανείς?

ντας πληγωμενος απο τη σταση της πρωην κ τους λογους χωρισμου πιστευεις οτι τωρα οι σχεσεις μας ειναι καλες?ομως αλλο αυτη η σχεση κ αλλο η επικοινωνια μου κ η σχεση μου με το παιδι.με εκδικειται με αυτο το τροπο?ρωτησα το παιδι αν με θελει στη καθημερινοτητα του κ η απαντηση ηταν ναι,μαλιστα δηλωσε οτι δεν θελει να φυγει κανεις απο το σπιτι.ολα αυτα τα χρονια με μια τσαντα ημασταν,πηγαινοερχομασταν στο χωριο της για να μη στερηθει την οικογενεια της,κ τωρα θα συνεχισει να το βιωνει το παιδι.η σχεση ενος ζευγαριου τελειωνει με το παιδι ποτε,αν θες κ το αγαπας.ειναι προτιμοτερο να το μεγαλωνει η γιαγια ή η θεια παρα ο μπαμπας του?

ειναι πολυ αδικο αυτο που σου συμβαινει piko, ειλικρινα....πολυ στεναχωρηθηκα...Της περασε λεει...αφου της περασε ας παρει ο πατερας την κηδεμονια που δεν του περασε. Τελος Παντων.....

Και εγω πιστευω πως το δικαστηριο θα πρεπει να οριζει δικαιωμα καθημερινης επαφης και απο εκει και περα ας συνεννοειται το πρωην ζευγαρι...

''δεν ξέρω τι αξίζει πιο πολύ, η ειρήνη ή η αγωνία της ψυχής μας...'

ειναι πολυ αδικο αυτο που σου συμβαινει piko, ειλικρινα....πολυ στεναχωρηθηκα...Της περασε λεει...αφου της περασε ας παρει ο πατερας την κηδεμονια που δεν του περασε. Τελος Παντων.....

Και εγω πιστευω πως το δικαστηριο θα πρεπει να οριζει δικαιωμα καθημερινης επαφης και απο εκει και περα ας συνεννοειται το πρωην ζευγαρι...

τι σχέση έχει η κηδεμονία του παιδιού με τη σχέση του ζευγαριου? δεν ειναι καλή μάνα επειδή σταμάτησε να είναι ερωτευμένη ή να αγαπάει τον σύντροφό της?τόσα ζευγάρια καθημερινά χωρίζουν αυτό δε σημαίνει οτι είναι κακοί γονείς.

Εχει μεγαλη σχεση για εμενα....το ΄΄μου τελειωσε΄΄δεν μου αρκει....οχι , δεν ειναι καλη μανα για εμενα αν απλα της τελειωσε. Δεν σκεφτηκε οτι ετσι διαταρασσει την ισορροπια του παιδιου της....οτι του στερει τον πατερα του....

Αν εκεινος εφταιγε οκ, αλλα σε αυτες τις περιπτωσεις συνηθως ερωτευονται καποιον, εθελοτυφλουν, κανουν παιδι και μετα θυμουνται οτι δεν ηταν αυτος που ηθελαν....

Τι φταιει το παιδι να δεχεται τις συνεπειες των λαθων επιλογων της? Τι φταιει ο πατερας που εκεινη δεν ηταν ειλικρινης με τον εαυτο της?

Οταν εχουμε παιδια, δεν πρεπει να μας 'τελειωνει' οταν δεν υπαρχουν αντικειμενικοι λογοι. Γιατι τοτε κοιταμε τι θελουμε και τι νιωθουμε εμεις και κανενας αλλος.

Αποψη μου ειναι αυτη, μια που με ρωτησες. Λυπαμαι αν δεν ειναι αρεστη. Δεν πειραζει και να διαφωνουμε, ετσι και αλλιως!! Φιλικα!

Διαφημίσεις

Επισης το οτι χωριζουν τοσα ζευγαρια καθημερινα, δεν το κανει και σωστο επειδη ειθισται....ισα ισα που ειναι ενας λογος να το σκεφτουν λιγο περισσοτερο αυτοι που αποφασιζουν να κανουν οικογενεια.

συμφωνώ το να χωρίζεις δεν ειναι ωραίο και κατ'εμέ καλύτερα να μην παντρεύεσαι αν δεν είσαι σίγουρος.Αλλά, θεωρώ χειρότερο το να είσαι σε μια σχέση και να δυστυχείς μένοντας σε αυτή μόνο για το παιδί. Πρώτον θεωρώ οτι αν ποτέ το παιδί μεγαλώνοντας μαθει οτι η μαμά του έμεινε στο γάμο γι'αυτό χωρίς να

θέλει,θα του δημιουργήσει ενοχές. Και 2ον όταν οι γονείς δεν είναι ευτυχισμένοι τα παιδιά το καταλαβαίνουν δεν είναι χαζά.Το να είναι 2 ξένοι στο ίδιο σπίτι δεν είναι λύση.

Συμφωνούμε οτι διαφωνούμε πάντως,κανένα πρόβλημα.

Παιδιά μην εθελοτυφλείτε...λίγοι είναι αυτού που είναι δυστυχισμένοι σε μια σχέση...ή που έχουν σοβαρούς λόγους να χωρίσουν...οι περισσότεροι απλά σαν τις μαϊμούδες έπιασαν το επόμενο κλαρί....έτσι μεταφράζεται το τέλειωμα.......είναι τα άτομα που θα αλλάζουν κλαριά με μαϊμουδίστικη ακρίβεια και θα είναι πάντα ανικανοποίητα...θα τους τελειώνει με τον ένα θα αρχίζει με τον άλλο.........τα παιδιά τους δε θα γνωρίσουν χιλιάδες "θείους" και "θείες" ..και όχι αυτοί δεν είναι ικανοί να λέγονται γονείς....κάπως αλλιώς θα έπρεπε να λέγονται....

καλημερα,μπηκα σε αυτη την κατασταση προσφατα.πως νιωθει καποιος-α οταν για 8 χρονια μεγαλωνει ενα παιδι,ασχολειται καθημερινα μαζι του με ολες του τις δραστηριοτητες,ειναι αγορακι-αρα εχει το μπαμπα του για προτυπο κ με μια αποφαση θα το στερειται κ θα ειναι μαζι του καθε 15 μερες.οταν αυτος ο ανθρωπος δεν εχει κανει κανενα λαθος απλα της κυριας της τελειωσε(αδιεξοδο).ο μπαμπας ,απο ενα σημειο κ μετα ειναι το πορτοφολι που δινει?καθε περιπτωση ξεχωριστη αλλα δυστυχως δεν αξιολογειται αντιστοιχα απο το δικαστηριο.τρεις ωρες καθε τεταρτη κ σκ καθε 15 μερες.εγκληματιας ειμαι?8 1/2 χρονων κ η κυρια παραδεχτηκε οτι το υπεραγαπω κ οτι ειμαι σωστος πατερας αλλα η αποφαση,αποφαση.αρα,χωρις κακια,οταν μια γυναικα μπει στη θεση μας τοτε ας μιλησει.εγινα γονιος κ μοχθησα,με χαρα,γελιο αφηνοντας προσωπικες στιγμες,για να μεγαλωσω αυτο το παιδι,κ τωρα μου το στερουν,με αποξενωνουν.η οικογενεια ηταν το παν για μενα.γι αυτο φιλες σκεφτειτε κ λιγο ,οτι το παιδι εχει 2 γονιους,αρα χρειαζεται ισοτιμα κ τους 2.ισως τα πρωτα χρονια τη μαμα περισσοτερο, ομως θελει κ το μπαμπα του.αλλιως υπαρχει κ η τραπεζα σπερματος.ενας Δεν αγανακτησμενος ΠΑΤΕΡΑΣ.

Εχεις άπόλυτο δίκιο.

Εφόσων και η πρώην γυναίκα σου το παραδέχεται ότι είσαι καλός πατέρας, άσχετα με την άπόφαση του δικαστηρίου, μπορείτε να τα βρείτε.

Και ναι, αν χώριζα με τον άντρα μου, επειδή είναι καλός πατέρας, το κριτήριο για το πότε και πόσο θα βλέπει τα παιδιά, θα είναι τα ίδια τα παιδιά. Δηλάδή, όποτε θέλουν. Κάθε μέρα? Κάθε μέρα.

Το δικαστήριο ορίζει το ελάχιστο, δεν απαγορεύει το περισσότερο...

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

rkt ,απευχομαι να βρεθεις σε τετοια θεση.η πρωην εχει βγαλει τοση κακια ,που δεν ελπιζω σε κατι θετικο(διαβασε το αδιεξοδο).οταν ευχεσαι το παιδι σου να μεινει ορφανο τοτε......φαντασου να εκανα κ κατι.

Διαφημίσεις

αλλο ζευγαρι κ αλλο γονεις.δε της στερησα το παιδι μεχρι να βγει η αποφαση ενω εκεινη το εκανε.το παιδι εχει τεσσερις παππουδες ομως 8 χρονια ειναι με τους 2.προσεξε το παιδι παει ενω οι αλλοι 2 πρεπει να ερθουν εκεινοι.2 μετρα 2 σταθμα.ο μικρος πανω απο εγωισμους.ομως σαν πατερας εχω δικαιωματα κ καποιος δικαστης κατοχυρωσε μανα επειδη θα εχει τη μαμα της βοηθεια.(που ηταν πρι η μανουλα;)κ γι αυτο θα βλεπω το παιδι καθε 15 μερες.αν ειναι ετσι οταν παντρευομαστε οι ανδρες να υπογραφουμε προσυμφωνητικο για την επιμελεια του παιδιου.εκει γιατι να μην υπαρχει ισοτητα;

Τι να σου πω φίλε μου?

Εχεις δίκιο. Είναι άδικο για έναν γονιό να βλέπει το παιδί του κάθε 5-10-15 μέρες, δεν έχει σημασία πόσο, από την στιγμή που δεν θα έχει σχεδόν καθημερινή επαφή.

Για το νόμο, σου είπα, ορίζει το ελάχιστο, όχι το μέγιστο.

Αρα, κανένας δικαστής δεν πρόκειτε να σου απαγορέψει να το βλέπεις κάθε μέρα. Είναι θέμα γονιών.

Εύχομαι να αλλάξει στάση η πρωην γυναίκα σου, για χάρη του παιδιού σας.

Το οποίο σίγουρα έχει ανάγκη και τους δυο.

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

tzimi1 η δικη μου γνωμη ειναι να βρεις χομπυ. δες στο δημο που κατοικεις αν εχει χορο, θεατρο η κατι αλλο. μπορεις να ξεκινησεις γυμναστηριο, ενα μουσικο οργανο, η να μαθεις μια ξενη γλωσσα. στην αρχη θα ειναι κατι που θα απασχολει το μυαλο σου ωσπου να συνηθησεις στην νεα κατασταση, αλλα θα δωσει το εναυσμα να ασχοληθεις με τον εαυτο σου και να αντλεις δυναμη απο εκει. εγω ξεκινησα ξενη γλωσσα, γραφτηκα σε γυμναστηριο και το ριξα στην λογοτεχνια. πλεον μου αρεσει ο χρονος αυτος γιατι ειναι για μενα και γιατι με γεμιζει ωστε να δωσω ακομα παραπανω στο παιδακι μου. στην αρχη , να μη λεω ψεματα , ημουν χαλια. το μυαλο μου συνεχεια στο τι κανει το παιδι, εφαγε δεν εφαγε, περναει καλα η οχι, κλαιει δεν κλαιει και τα λοιπα.

αν δεις ομως με την παροδο του χρονου οτι πραγματι το παιδι κινδυνευει τοτε ναι παρε τα μετρα που πρεπει για να το προστατευσεις. α, και κατι ακομα. ποτε μα ποτε μην αρχισεις το παιδακι στην ανακριση οταν επιστρεφει σπιτι. εσυ θα του λες οτι χαιρεσαι(και θα φροντισεις να το νιωθεις οταν το λες) που ηταν με τον μπαμπα του και ειχαν χρονο οι δυο τους.

εντιτ: αν εχεις καμια φιλη που να διδασκει ξενη γλωσσα , πες της αν μπορει να σε αναλαβει μια φορα την βδομαδα η δυο για δωρεαν μαθημα, ωσπου να ορθοποδησεις. ετσι το εκανα και εγω:)

piko

διαβασα τα δικα σου ποστ και ειλικρινα λυπηθηκα πολυ. εισαι ομως η εξαιρεση της εξαιρεσης.

δυσυχως στην δικη μου περιπτωση ο πατερας δεν διαφερει απο μια τραπεζα σπερματος οπως ειπες. τα τελευταια 2 χρονια δεν εχει φερει ουτε ενα δωρο στο παιδι (γενεθλια-γιορτη-χριστουγεννα) καταφερε και μειωσε την διατροφη(τα πραγματικα εσοδα του δεν μειωθηκαν ουτε με την κριση, απλα το γυρισε στα μαυρα).ειδικα οσο καιρο ειμαι ανεργη , τον εχω χιλιοπαρακαλεσει να παμε μαζι στο τζαμπο να του παρει ο ιδιος(να μη λεει οτι φουσκωνω τις τιμες και τον κοροιδευω) καμια φορμιτσα, εσωρουχα καιολο δεν εχει. αλλα για νεο καμπριο ειχε λεφτα και το πηρε, οπως και για ακριβα κουστουμια και δερματινα παλτα. και ομως ποτε δεν γυρισα να τον κατηγορησω στο παιδι, και παντα φροντιζω σε γιορτες να παρω ενα δωρακι και να το δωσω στο παιδι μου και καλα πως μου το εδωσε ο μπαμπας του για αυτο. και ποναω και τρεμω μην μαθει οτι στην πραγματικοτητα τα παιρνω εγω.απλως ειναι απο τους αντρες που ενω δεν ειχαν κανενα προβλημα να παντρευτουν και να ανοιξουν σπιτι, οταν ηρθε το μωρο θυμηθηκαν οτι δεν παει με το ιματζ τους, οτι τους παει καλυτερα να ειναι εργενηδες και να μην εχουν καμια ευθυνη.

σημερα ειδα το παιδι για τρεις ωρες μετα απο 10 μερες.κ δεν ειμαι ουτε εγκληματιας .ουτε φυλακισμενος.απλα χωρισα.αυτη ειναι η ελληνικη δικαιοσυνη.η απαντηση της πρωην για περισσοτερη επικοινωνια με το παιδι ηταν ,οτι ειπε το δικαστηριο.τι να της απαντησω.2 τηλεφωνα τη μερα.αυτη ειναι η επικοινωνια με το παιδι σου που το μεγαλωσες κ το φροντισες 8 συνεχομενα χρονια,απο νεογεννητο.το να γινεις μανα-πατερας ειναι ευκολο,το να αποδειξεις οτι αξιζεις να γινεις ειναι το δυσκολο.ο χρονος που περασα σημερα μαζι του ηταν σημαντικος για μενα.αρα δεν ειναι ολοι ο εαυτουλης τους.

υπάρχει κανένα διαμέρισμα στην πολυκατικία της πρώιν;;

σχολείο το πρωί; εσύ...

σχολάει; εσύ ...

αγγλικά; εσύ ...

ποδόσφαιρο; εσύ ...

διάβασμα; εσύ ....

θέλει τσίχλα, ταινία, βόλτα κτλ; εσύ....

όλο και κάποια δικαιολογία θα βρεις για να το βλέπεις αν είσαι δίπλα...

υπάρχει κανένα διαμέρισμα στην πολυκατικία της πρώιν;;

σχολείο το πρωί; εσύ...

σχολάει; εσύ ...

αγγλικά; εσύ ...

ποδόσφαιρο; εσύ ...

διάβασμα; εσύ ....

θέλει τσίχλα, ταινία, βόλτα κτλ; εσύ....

όλο και κάποια δικαιολογία θα βρεις για να το βλέπεις αν είσαι δίπλα...

Άμα η κυρία κρύβεται πίσω από την απόφαση ενός δικαστηρίου που a priori στην Ελλάδα δίνει την επιμέλεια στη γυναίκα, τότε και μέσα στο σπίτι να μένει ο άντρας, θα βρεθεί τρόπος να μην βλέπει ποτέ το παιδί του

σημερα ειδα το παιδι για τρεις ωρες μετα απο 10 μερες.κ δεν ειμαι ουτε εγκληματιας .ουτε φυλακισμενος.απλα χωρισα.αυτη ειναι η ελληνικη δικαιοσυνη.η απαντηση της πρωην για περισσοτερη επικοινωνια με το παιδι ηταν ,οτι ειπε το δικαστηριο.τι να της απαντησω.2 τηλεφωνα τη μερα.αυτη ειναι η επικοινωνια με το παιδι σου που το μεγαλωσες κ το φροντισες 8 συνεχομενα χρονια,απο νεογεννητο.το να γινεις μανα-πατερας ειναι ευκολο,το να αποδειξεις οτι αξιζεις να γινεις ειναι το δυσκολο.ο χρονος που περασα σημερα μαζι του ηταν σημαντικος για μενα.αρα δεν ειναι ολοι ο εαυτουλης τους.

προτεινε της να μιλας με το παιδι μεσω skype τις μερες που δεν συναντιεστε(με μικροφωνο και καμερα,οποτε θα το βλεπεις το παιδι). αν καταλαβα καλα ειναι 8 χρονων ο γιος σου? μπορεις να του δειξεις να το χρησιμοποιει και μονος του.

οσο για την παραπανω επικοινωνια, δεν ξερω.. μηπως να κανεις υπομονη λιγο ακομα να ξεθυμανει η αναμπουμπουλα του χωρισμου? οπως και να χωρισει καποιος , σχεδον παντα ο πρωτος καιρος ειναι ο πιο δυσκολος.

παντως μπραβο σου που εισαι σωστος γονιος.

εγώ θα πρότεινα να μάθεις skype στον μικρό ΧΩΡΙΣ να το ξέρει η κυρία. Είμαι σίγουρος από όσα περιγράφεις ότι θα απαγορεύσει το skype στο παιδί επειδή δνε προβλέπεται στην απόφαση του δικαστηρίου

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...