Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ??

PASOUMI

Recommended Posts

Κοριτσια γινεται? Αντι να βρασω πατατες με το παραδοσιακο τροπο στη κατσαρολα να τις "ψησω" σε φουρνο μικροκυματων ή θα γινει κανα μπαμ?Και αν ναι, πρεπει να κανω κατι πριν? πχ να τις τρυπησω, να τις ξεφλουδισω κλπ????

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Διαφημίσεις

Γιατί βρε πασούμι να τις κάνεις στον μικροκυμάτων? Υπάρχει κανένας ιδιαίτερος λόγος? Έχω ακούσει (δεν είμαι και σίγουρη) ότι το μαγείρεμα στον φούρνο μικροκυμάτων δεν είναι και τόσο υγιεινό!!!

Θέλω να βαρεθώ και δεν προλαβαίνω…

Απλα μου πανε οτι γινονται πιο γρηγορα απο το να τις βρασεις κανονικα σε κατσαρολα και θελω να φτιαξω εναν γρηγορο πουρε.

Και εγω τον εχω λιγο απο φοβο τον φουρνο μικροκυματων παρ ολα αυτα τον χρησιμοποιω για κανα ζεσταμα φαγητου.

Γιατί βρε πασούμι να τις κάνεις στον μικροκυμάτων? Υπάρχει κανένας ιδιαίτερος λόγος? Έχω ακούσει (δεν είμαι και σίγουρη) ότι το μαγείρεμα στον φούρνο μικροκυμάτων δεν είναι και τόσο υγιεινό!!!

Bρε δεν θα το κάνει κάθε μέρα:)

pasoumi είχα κάνει κάποια στίγμη και έγινα μούρλια...απλά τις ξέπλυνα καλά....έβαλα βουτυράκι,αλατάκι,πιπεράκι και έκανα το βραδυνό μου....

Εγώ τον χρησιμοποιώ και για ζέσταμα και για ξεπάγωμα… στο μαγείρεμα τον φοβάμαι :( … Δηλαδή σε πόση ώρα είναι έτοιμες οι πατάτες Ντάλια?

Θέλω να βαρεθώ και δεν προλαβαίνω…

Διαφημίσεις

Εγώ τον χρησιμοποιώ και για ζέσταμα και για ξεπάγωμα… στο μαγείρεμα τον φοβάμαι :( … Δηλαδή σε πόση ώρα είναι έτοιμες οι πατάτες Ντάλια?

εγώ για ξεπάγωμα ποτέ...κάτι με χαλάει...

δεν θυμάμαι πόση ώρα, έβαζα και τις κοιτούσα, όταν τρυπιόταν με το πιρούνι ήταν οκ

Κοριτσια γινεται? Αντι να βρασω πατατες με το παραδοσιακο τροπο στη κατσαρολα να τις "ψησω" σε φουρνο μικροκυματων ή θα γινει κανα μπαμ?Και αν ναι, πρεπει να κανω κατι πριν? πχ να τις τρυπησω, να τις ξεφλουδισω κλπ????

Θα τις πλύνεις καλά, θα τρυπήσεις τη φλούδα καλά καλά γύρω γύθρω με ένα πιρούνι, και θα τις βάλεις στο φούρνο για 1μιση-2 λεπτά. Θα ανοίξεις το φούρνο και θα δοκιμάσεις αν είναι έτοιμες (αν τρυπιούνται εύκολα, είναι μαλακές, έιναι έτοιμες).

Θα τις βγάλεις από το φούρνο, θα τις ανοίξεις στη μέση (όχι κομμάτια, απλό άνοιγμα) θα βάλεις λίγο βούτυρο να λιώσει, λίγο αλάτι και λίγο μαϊντανό και.....

Ή θα βάλεις τριμμένο κασέρι, ή φιλαδέλφια ή λαδάκι και λεμονάκι ή ό,τι άλλο φανταστείς....

Jacked potatoes!!!!!!! (σχεδόν)

ευχαριστω emmaki!! καλα σε 2 λεπτα θα ναι ετοιμες?!?!πωπω!!

για πουρε τις προοριζω βασικα αλλα και τα υπολοιπα μια χαρα ειναι για αλλη φορα!!

Σημερα το ειδα στο πρωινο του mega. Λοιπον πλενεις καλα την πατατα , την τρυπας αρκετες φορες με το πηρουνι για να μη σκασει και τη βαζεις στο φουρνο για 5 λεπτα και ειναι ετοιμη. Το εδειξε live και οντως η πατατα μετα ηταν πολυ μαλακη!

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Σημερα το ειδα στο πρωινο του mega. Λοιπον πλενεις καλα την πατατα , την τρυπας αρκετες φορες με το πηρουνι για να μη σκασει και τη βαζεις στο φουρνο για 5 λεπτα και ειναι ετοιμη. Το εδειξε live και οντως η πατατα μετα ηταν πολυ μαλακη!

Μπηκα στο τρυπάκι......:mrgreen:

αποψε το βραδυνό μας θα ειναι πατατουλες με τυράκι κ ψωμακι

θα το δοκιμάσω κ θα ενημερώσω ;)

Διαφημίσεις

Μην ξεχάσετε το τρύπημα. Τα λεπτά είναι ανάλογα με το μέγεθος και την ποσότητα. Μια φορά έψησα 5 λεπτά μια μεσαίου μεγέθους πατάτα και έγινε σα λάστιχο. Άρα κάτι λιγότερο θέλει.

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Καλημερα σας. Εβαλα 4 μεσαιες πατατες για 5 λεπτά στο 80% της θερμοτητας. Σε 5 λεπτα ειχαν γινει. Δεν το πιστευα!Πολυ πρακτικό. Το μονο κακο ειναι οτι οι πατατες βγαινουν στεγνες και οχι ζουμερες οπως οταν τις βραζεις.Αλλα και παλι γλιτωνεις πολυ χρονο και ρευμα.

Α ναι ξέχασα να ενημερώσω κ εγω,

εβαλα 4 μεσαιες πατατες , χωρουσαν στο χερι μου, εγιναν σε 6 λεπτά ,οχι ιδιαιτερα στεγνες απλα δεν εσταζαν νερα.

Αψογο κολπακι....πατατοσαλάτα σε χρονο μηδεν!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...