Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΛΙΑ

Recommended Posts

ακου να δεις τωρα, προβλημα που εχω!!!!!

ενω ειμαι στον 7ο μηνα, και ολα δειχνουν συμφωνα με τους γιατρους και τις εξετασεις να πηγαινουν καλα, ΕΧΩ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΛΙΑ!!!!!

ολοι μου λενε οτι φαινεται πολυ λιγο,σαν να ειμαι μολις στον 5ο ας πουμε...

εντωμεταξυ, δεν ειμαι αδυνατη, ουτε ημουν πριν μεινω εγκυος!!!!

ειναι σπαστικο να σου λενε ολοι "μα... δε φαινεται η κοιλια σου!!!!"

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑ σνιφ... :cry:

Διαφημίσεις

K γω στη 2η εγκυμοσύνη είχα πολύ μικρή κοιλιά,δεν μεγάλωνε κ γρήγορα ο μπέμπης αλλά έχει περίπου ένα μήνα,στον 7ο δηλ μήνα,που φούσκωσα κ έγινα μπαλονάκι.Ο μπέμπης μου πήρε όλο το φυσιολογικό βάρος κ είναι κούκλος!Μην ανησυχεις.Στην 1η εγκυμοσύνη είχα πρηστεί από τον 5ο μήνα.

Χεχε!!Κι εγω εχω μικρη κοιλιτσα και ας ειμα στο μηνα μου!!Με ενοχλουσε πολυ πριν, πηγενα σε μερη με αλλες εγκυουλες που ειχαν μεγαλες κοιλιες και στενοχωριομουν. Αλλα τωρα που βλεπω οτι παρολο το μικρο μεγεθος γεμισα ραγαδες :?:( λοεω παλυ καλα που δεν εγινε μεγαλυτερη γιατι στο τελος θα γινομουν σαν ζευρα. :oops::oops::roll:

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

Κι εγω δεν εχω μεγαλη κοιλια. Δεν θα με απασχολουσε ιδιαιτερα αλλα φαρδαινω .... στον ποπο :lol:

Χαλαρωσε. Μπεμπη εχεις?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

μπεμπα... ισως αρχισει να μεγαλωνει γρηγοροτερα απο δω και περα... απλα ειναι σπαστικο!!! μ΄αρεσουν οι μεγαλες κοιλιτσες!!!! :lol:

Διαφημίσεις

γι'αυτό ακριβώς τον λόγο κλαιγόμουν στον άντρα μου σήμερα το πρωί, που πήγαμε για ψώνια.όλες οι εγκυούλες είχαν κάτι κοιλίτσες μεγάλες και φουσκωτές, ενώ η δική μου σχεδόν τίποτα.πάλι καλά, τώρα έχει λίγο ξεπεταχτεί. :? έχω περιέργεια να δω τι θα γίνει τους επόμενους μήνες :lol:

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗ ΤΟ ΛΕΤΕ!!!ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΙΛΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΛΕΥΡΟ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ.ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΟΤΙ ΞΥΠΝΟΥΣΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΓΥΡΙΣΕΙ :( ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΜΙΚΡΗ.....

γι'αυτό ακριβώς τον λόγο κλαιγόμουν στον άντρα μου σήμερα το πρωί, που πήγαμε για ψώνια.όλες οι εγκυούλες είχαν κάτι κοιλίτσες μεγάλες και φουσκωτές, ενώ η δική μου σχεδόν τίποτα.πάλι καλά, τώρα έχει λίγο ξεπεταχτεί. :? έχω περιέργεια να δω τι θα γίνει τους επόμενους μήνες :lol:

εντωμεταξυ, του δικου μου που δεν εχει εμπειρια απο εγκυμοσυνες και εγκυους, του φαινεται ηδη τεραστια!!!! βεβαια ειναι ο μονος που το λεει.... αντε και να δουμε!

Κορίτσια και εγώ που μπαίνω τον 4ο μεθαύριο κοιλιά 0!!! Όταν λέω πλάκα το εννοώ!

Είμαι αδύνατη γενικά, αλλά επειδή μάλλον έχω λίγο ανοιχτή λεκάνη, το μωράκι μου βολεύεται ακόμη.

Και επειδή κάποιοι σπαστικοί μου λένε συνέχεια "μα που είναι η κοιλιά σου???" και τέτοια, απαντάω ότι "το μωράκι μου θέλει να είναι η μανούλα του κομψή στο γάμο και μετά να φουσκώσουμε"!!!

Και να σας πω καθόλου δεν με νοιάζει. Ίσα-ίσα που αισθάνομαι κορμάρα μαμά...χι χι χι :lol:

Μην ανησυχείς... Κι εγώ στο γάμο μου ήμουν 4 μηνών και, αλλα κοιλιά δε φαινόταν ακόμα... Μετά έγινε κανονική θα έλεγα, ούτε μικρή, ούτε τεραστίων διαστάσεων...

Τη δευτερη φορά όμως που έμεινα έγκυος ψιλοπρήστηκα απο τον 1ο μήνα :shock:

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ είμαι στον 8ο και ευτυχώς αν και η κοιλίτσα φαίνεται κανονικότατα... δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη και από ραγάδες καμία ακόμα και θέλω να πιστεύω ότι μπορεί και να τις γλυτώσω....

Δεν έχω ιδιαίτερη δυσκολία στο να γυρίσω τα βράδια αλλά βέβαια σιγά σιγά όχι απότομες κινήσεις.....

Γενικά όμως μετά τα μέσα του 7ου άρχισε να παίρνει τα πάνω της....

Αντε να δούμε τον τελευταίο μήνα τι θα γίνει....

dev244pb___.png

και μενα τωρα αρχιζει να ψλοπαιρνει... οχι ομως και για κοιλια εβδομου, σχεδον ογδοου μηνα!!!! αντε και να δουμε που λεει και η Πηνελοπη....

ΘΕΛΩ ΚΟΙΛΙΑ , ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Βρε nen θα έρθει και η κοιλιά αλλά δες και τα θετικά...

1) Έχεις πολλές πιθανότητες με μικρή κοιλιά να μην κάνεις ραγάδες.

2) Θα χάσεις πιο εύκολα μετά την κοιλιά και θα είσαι "πλάκα" όπως πριν.

3) Θα μπορείς να βάλεις ότι ρούχα εγκυμοσύνης θέλεις ακόμα και στον 9ο χωρίς να χρειάζεται να την βγάλεις με μια άχαρη μακριά μπλούζα γιατί δεν θα σου μπαίνει τίποτε άλλο.

Πάντως και εγώ που στον 7ο έμοιζα για 5ο τώρα που είμαι στο 8ο και θα φάω τον καύσωνα στη μούρη τουλάχιστον μπορώ να κινούμε και όχι να τσουλάω όπως θα γινόταν αν είχα καμιά τεράστια κοιλιά....

dev244pb___.png

και εγω μία απο τα ίδια, ειμαι στον πέμπτο και η κοιλια ίσα που διαγραφετε. Το προηγουμενο σαββατο ημουν σε μια βαπτιση και αρχίσαν όλοι "αντε εσεις πότε θα βαλετε μπρος ( την μανιβελα;;;;;!!!!!!) να κάνετε παιδακι;;;; "!!!!!!! :shock:

as1cCDk0g410010NDdqfDk4MTE1N2R2fG1hcmlhIGlzIGFscmVhZHk.gif

Διαφημίσεις

Εγώ που είμαι στον 6ο φαίνομαι ΚΑΝΟΝΙΚΑ!

Βέβαια είχα αρχίσει να πρίζομαι σχεδόν απο την αρχή.. Και να πω την αλήθεια δεν με χαλάει καθόλου... Σκέφτομαι την μπεμπούλα μου και δεν έχω κανένα πρόβλημα... αντιθέτως φοράω συνέχεια στενά ελαστικά φορεματάκια για να φαίνεται όλη!!!! :D:D:D Είναι τόσο όμορφα!!!!!

ααχχχ ωραιες ειναι οι κοιλιτσες!!!!

εγω πριν απο λιγο καιρο ελεγα οτι ειμαι εγκυος και με κοιταγανε με δυσπιστια!!! :?

Εμένα μέχρι πριν ένα μήνα εξαρτώταν απο τα ρούχα που θα φορούσα για το αν φαίνεται ή όχι.... Τώρα ότι και να βάλω.... δεν την κρύβω με τίποτα!!! Άσχετα που δεν θέλω να την κρύψω!!!

κοριτσια μη το λετε καλυτερα μικρη κοιλιτσα,εγω ειχα τεραστια σαν να ειχα διδυμα κ ας ειχα βαλει μονο 6 κιλα.η κοιλια ομως μου εμεινε.πριν 10μερες πηγα στο ικα να δωσω αιμα κ μου διναν τη σειρα τους γιατι νομιζαν οτι ειμαι εγκυος!!!

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

• 3 years later...
Υπάρχει καμία που να είχε ή έχει μικρή κοιλιά στον 9ο; Εγώ είμαι κοντά 37 εβδομάδων κι ακόμα δεν έχω γίνει το μπαλόνι που θα περίμενε κανείς...

Η νονα της κορης μου :P.. Γενικα ειναι και πολυ αδυνατη και στις 2 εγκυμοσυνες της το μονο που αλλαζε επανω της ηταν οτι εκανε λιγη κοιλιτσα, αλλα μιλαμε για μικροπραγματα :!:... Την κοιλια που ειχε εκεινη στον 9ο την ειχα εγω στο 6ο να φανταστεις....

Τωρα δε εχω κανει μια κοιλια μεχρι απεναντι και ειμαι ακομα στον 7ο!

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Υπάρχει καμία που να είχε ή έχει μικρή κοιλιά στον 9ο; Εγώ είμαι κοντά 37 εβδομάδων κι ακόμα δεν έχω γίνει το μπαλόνι που θα περίμενε κανείς...

Το μωράκι να είναι καλά και αυτό είναι το λιγότερο! Εγώ αν και αδύνατη (53 κιλά ξεκίνησα και πήρα 9,5 κιλά) έιχα μια κοιλιά ναααα! Ευτυχώς δεν έκανα ραγάδες..Είδες υπάρχει και θετικό στην μικρή κοιλιά...:lol::lol:

Εγώ γέννησα στην 37η εβδομάδα οπότε για μετά δεν μπορώ να σου πω, αλλά μέχρι τότε είχα πολύ μικρή κοιλιά, σε σημείο που άτομα που με είδαν 3-4 βδομάδες πριν γεννήσω δεν κατάλαβαν καν ότι ήμουν έγγυος! Κουφό; Εντελώς.