Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

οικονομικοι παιδοτοποι

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΙ Κ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΙ ΔΥΣΤΗΧΟΣ , ΜΕΝΩ ΝΙΚΑΙΑ ΜΗΠΟΣ ΓΝςΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΗΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΗΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΓΥΡΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Φάνια,

εμείς μένουμε νότια προάστεια και πήγαμε προχθές σε έναν παιδότοπο στο Ελληνικό, στα μισά περίπου επί της Ιασωνίδου, δεν έχω συγκρατήσει όνομα και αριθμό (αν θέλεις ρωτάω). Η είσοδος είναι 3 ευρώ για τα παιδιά με χυμό και οι καφέδες από 2 έως 3 ευρώ. Ηταν καθαρός ο χώρος, τα παιχνίδια τους άρεσαν και η κυρία που τον έχει ευγενέστατη και εξυπηρετική.

Αγόρια μου είστε οι λατρείες μας!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα! Μπορείς να στείλες και σε μένα σε παρακαλώ. Δεν έχω βρει κάτι κάτω από 7 ευρώ. Εξάλλου το σάιτ είναι ανταλλαγη πληροφοριών. Δεν πιστεύω ότι θα πείραζε να πεις το όνομά του αφού πρόκειται για κατι καλο και οικονομικό ειδικά στην εποχή που ζούμε.

στο river west τζαμπα!

τι εννοεις τσαμπα? εχει κατεβασει τις τιμες μηπως? εχω να παω πριν απο το καλοκαιρι κ ειχα παρει προσφορα κ για τα γεννεθλια του μικρου μου κ δεν τον ελεγες κ φθηνο! αν εχει κατεβασει τις τιμες με ενδιαφερει!!!!

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Διαφημίσεις

Aqua en sole στον Άλιμο. Ανοιχτή παιδική χαρά, γήπεδο ποδοσφαίρου και πολύ ωραίος χώρος για τους γονείς. 30 παιδιά πάρτυ εμένα μου κόστισε €300,00 μαζί με τους καφέδες των γονιών.

τι εννοεις τσαμπα? εχει κατεβασει τις τιμες μηπως? εχω να παω πριν απο το καλοκαιρι κ ειχα παρει προσφορα κ για τα γεννεθλια του μικρου μου κ δεν τον ελεγες κ φθηνο! αν εχει κατεβασει τις τιμες με ενδιαφερει!!!!

μηπως λες για καποιον αλλον;εγω λεω για το εμπορικο του river west διπλα στοο ικεα.ειναι μια χαρα για τα παιδια κ καθονται κ οι γονεις

Πήγαμε και εμείς τελικά στον παιδότοπο στην Ιασωνίδου. Η είσοδος τις καθημερινές είναι 3 ευρώ και τα σαβ/κα 5. Εμάς μας άρεσε και θα ξαναπάμε. Η κοπέλα που πρόσεχε τα παιδιά ήταν πολύ καλή. Εμείς έτυχε να πάμε μεσημέρι. Ολα τα παιδάκια είχαν φύγει και η κοπέλα απασχόλησε όλη την ώρα την μικρή μου που την συμπάθησε τόσο πολύ που δεν ήθελε να φύγει.

Τονίζω αρκετά την παρουσία της κοπέλας επειδή στην περιοχή μου σε δύο άλλους παιδότοπους που έχω επισκεφτεί, ημέρα σάββατο, δεν είχανε καθόλου κοπέλες για τα παιδιά. Και οι τιμές τους ήταν 7-8 ευρώ. Τί να πω, λόγω κρίσεως κάνουνε περικοπες..

μηπως λες για καποιον αλλον;εγω λεω για το εμπορικο του river west διπλα στοο ικεα.ειναι μια χαρα για τα παιδια κ καθονται κ οι γονεις

αχ ναι συγνωμη για αλλον λεω:oops::oops:

age.png

Πήγαμε και εμείς τελικά στον παιδότοπο στην Ιασωνίδου. Η είσοδος τις καθημερινές είναι 3 ευρώ και τα σαβ/κα 5. Εμάς μας άρεσε και θα ξαναπάμε. Η κοπέλα που πρόσεχε τα παιδιά ήταν πολύ καλή. Εμείς έτυχε να πάμε μεσημέρι. Ολα τα παιδάκια είχαν φύγει και η κοπέλα απασχόλησε όλη την ώρα την μικρή μου που την συμπάθησε τόσο πολύ που δεν ήθελε να φύγει.

Τονίζω αρκετά την παρουσία της κοπέλας επειδή στην περιοχή μου σε δύο άλλους παιδότοπους που έχω επισκεφτεί, ημέρα σάββατο, δεν είχανε καθόλου κοπέλες για τα παιδιά. Και οι τιμές τους ήταν 7-8 ευρώ. Τί να πω, λόγω κρίσεως κάνουνε περικοπες..

μπορειτε να μου πειτε και εμενα ποιος ειναι αυτος ο παιδοτοπος?ευχαριστω

Διαφημίσεις

elenk, kardoulini ο παιδότοπος λέγεται Φατσουλίνια και είναι στην οδό Ιασωνίδου 35 στο Ελληνικό εκεί που είναι τα ΚΕΠ, δε φαίνεται από το δρόμο, μπαίνεις στη στοά και τον βλέπεις στο βάθος.

Αγόρια μου είστε οι λατρείες μας!

• 2 months later...

κοριτσια ευχαριστω παρα πολυ .....βρηκα κατα τυχη κ ενα παιδοτοπο στο περιστερι περιπου πολυ οικονομικο κ πολυ καλο!!!!!!!!!! μεγαλοσ χωροσ κ εχει προσφορα δευτ-παρ 3.00 εισοδο σωθηκα με τα διδυμακια μου !!!!!!!!!!1 δεν αναφερω ονομα παιδοτοπου μη φανει διαφημηση

κοριτσια ευχαριστω παρα πολυ .....βρηκα κατα τυχη κ ενα παιδοτοπο στο περιστερι περιπου πολυ οικονομικο κ πολυ καλο!!!!!!!!!! μεγαλοσ χωροσ κ εχει προσφορα δευτ-παρ 3.00 εισοδο σωθηκα με τα διδυμακια μου !!!!!!!!!!1 δεν αναφερω ονομα παιδοτοπου μη φανει διαφημηση

στειλε μου πμ με τον παιδοτοπο αυτο σε παρακαλω!εχει χωρο και για χρονιαρικα παιδακια ή μονο για μεγαλα?εχω κι απο τα δυο για αυτο ρωταω!!!

κ εγω θελω π.μ σε παρακαλω πολυ!!!!!!!!! κ τηλεφωνο αν εχεις θα με βολευε πολυ, εχουμε συντομα γεννεθλια κ ψαχνω......

ευχαριστω:P

age.png

• 4 weeks later...

Έναν πολύ καλό παιδότοπο ανακαλύψαμε με τη σύζυγο μου στην Άνοιξη και με λογικές τιμές. Είναι νέο κατάστημα και λόγω κρίσης η επαγγελματικότητα έφτασε στα ύψη...

Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι. Λέγεται Playspace

κι εγω θελω ονομα και οδο ευχαριστω

Θα ήθελα κι εγώ το όνομα κ την διεύθυνση του παιδότοπου μιας κ είμαι στο Περιστέρι.

Ευχαριστώ

Μάνθος 20/12/1987

Νίκος 10/10/1989

Τάσος 09/09/2008

Σταμάτης 17/05/2010