Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καταβρεχουμε το κρεβατι μας

Recommended Posts

Εδω και μισο μηνα ο 3 χρονων γιος μου κανει τσισα στον υπνο του.Εχουμε κοψει τις πανες χωρις καμια δυσκολια και χωρις ατυχηματα,απο τον Ιουνιο.Καναμε εξεταση ζαχαρου,γενικη ουρων και υπερηχο νεφρωνΟλα ηταν καλα.Η παιδιατρος μου ειπε οτι ειναι συνηθεια ,ψυχολογικο στρες ή κουραση..Τι να κανω να του βαλω πανα ξανα????κι αν τη συνηθισει και τη ζηταει παλι?

Διαφημίσεις

Εδω και μισο μηνα ο 3 χρονων γιος μου κανει τσισα στον υπνο του.Εχουμε κοψει τις πανες χωρις καμια δυσκολια και χωρις ατυχηματα,απο τον Ιουνιο.Καναμε εξεταση ζαχαρου,γενικη ουρων και υπερηχο νεφρωνΟλα ηταν καλα.Η παιδιατρος μου ειπε οτι ειναι συνηθεια ,ψυχολογικο στρες ή κουραση..Τι να κανω να του βαλω πανα ξανα????κι αν τη συνηθισει και τη ζηταει παλι?

Καλημερα ,καταρχην νομιζω οτι ειναι καλυτερα να βαλεις πανα απο το να πλενεις καθε μερα σεντονια. Δευτερον ισως περναει μια περιοδο εντονου στρες , σκεψου αν κατι εχει αλλαξει στην καθημερινοτητα σας.

Τελος νομιζω οτι δεν ειναι τοσο τραγικο να του βαλεις για λιγες μερες πανα, προφανως δεν ειναι κατι που μπορεις να το αλλαξεις αν δεν το θελει το παιδι, αφου την κοψατε ευκολα δεν νομιζω να εχετε προβλημα να το ξανακανετε. Ισως τον βοηθουσε αν τον σηκωνες να παει τουαλετα κατα τη διαρκεια της νυχτας και απεφευγες τα πολλα υγρα πριν κοιμηθει. Παντως οτι και να ειναι μην το παιρνεις τοσο τραγικα φαση ειναι θα περασει:-D

Ένα μικρό πισωγύρισμα κάνουνε όταν νοιώθουν/βιώνουν ψυχολογικά μια αλλαγή κάτι νέο κάτι διαφορετικό..

Στον μεγάλο μου κόψαμε την πάνα στα 2,5 και μόλις έγινε 3 και ενα μηνών και ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ο δεύτερος μου ξαναξεκινήσαμε πάλι...'ετσι αντι αν του βάλω πάνα ξανά..(φοβόμουνα για το μετά)...τον έβαζα πριν κοιμηθεί..αποφεύγαμε τις απογευματινές ώρες τα πολλά υγρα και κατα την διάρκει της νύχτας τον ξυπνούσα 2-3 φορές ...άλλοτε τα καταφέρναμε άλλοτε οχι...πέρασε μισός χρόνος..μετά μόλις μας φύγανε τα ψυχολογικά για το αν μας αγαπάει η μαμά πιο πολύ απο το μωρό τότε επανείλθε...

Συμβιβάσου με τις ανάγκες του μωρού σου..υποστήριξε τον μην τον μαλώνεις και θα περάσει..φάση είναι..

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Αλιμονο ποτε δεν τον μαλωσα γιατι ειναι κατι που γινεται χωρις να το θελει προφανως!!!

Το μονο που μου περασε απο το μυαλο ηταν καποιο θεμα υγειας γιαυτο και ρωτησα τη γιατρο μου.Με κουραζει να αλλαζω μες στη νυχτα σεντονια ,πυζαμες κτλ ή να τον ξυπναω 2 και 3 φορες γιατι κοιμομαστε ουτως ή αλλως αργα(12 η ωρα το πουλακι μου)και 6 πρεπει να σηκωθω να ανεβω ολο το Πηλιο για να παω στη δουλεια.....:(

Πολυ πιθανο να οφειλεται και σε αυτο ,στο γεγονος οτι ξεκινησα δουλεια και τον βλεπω απο το απογευμα και μετα.Ισως να του λειπω....Τελοσπαντων μαλλον θα αναγκαστω να βαλω πανα και οτι γινει εγινε!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Α, πόσο σε καταλαβαίνω...

Καθημερινά σχεδόν πλένω σεντόνια, μαξιλάρια τώρα και κουβέρτες και παπλώματα....

Πολλές φορές έχει τύχει να κατουρήσει κα ιτο δικό της και το ...δικό μου που έρχετε τη νύχτα....

Εγώ πλέον της φοράω πάνα αφού κοιμηθεί, γιατί αρνείτε να φορέσει πριν....

Και πάλι δεν το γλιτώνω πάντα, καθώς πολλές φορές, βγαίνουν από την πάνα.....:-(

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png