Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ

Recommended Posts

Καλησπερα σας και καλως σας βρισκω!!!!:)

Ειμαι κι εγω στην προσπαθεια να γινω μανουλα εδω και 5 χρονια και αυτη τη στιγμη που σας γραφω στην 4η μερα εμβρυομεταφορας απο τη 2η εξωσωματικη και ελπιζω και τελευταια............:rolleyes:

Ο λογος που αποφασισα να ανοιξω δικο μου θεμα στο forum(γιατι εσας σας διαβαζω καθημερινα πουλακια μου)ειναι να με δειτε σαν παραδειγμα προς αποφυγην και να μην αγχωνεστε και στεναχωριεστε τοσο πολυ!!!!!Ολες θα γινουμε μανουλες 1000%.Εγω αργησα αλλα το καταλαβα....

Για να μην μακρυγορησω αλλο μεσα σε αυτα τα 5 χρονια εκανα τα παντα απο εξετασεις υπογονιμοτητας:2 χειρουργεια(εξωμητριες κυησεις),σπερματεγχυσεις,ορμονοθεραπειες αλλα κανενα αποτελεσμα!

Σε καθε αποτυχια επεφτα ψυχολογικα ολο και πιο πολυ ωσπου στην τελευταια μου προσπαθεια της 1ης εξωσωματικης με αρνητικο αποτελεσμα με πηγε ο αντρουλης μου με κριση πανικου στο νοσοκομειο.

Παθολογικα δεν ειχα κατι οποτε και με παρεπεμψαν για ψυχιατρικη υποστηριξη μετα απο την εξιστορηση μου και το λογο αυτης της αντιδρασης.

Δεν ηθελα να ακουω για εγκυμοσυνες ζηλευα παρανοικα τις κοπελες που εμεναν εγκυες ακομα και τις ξαδερφες και κολλητες μου φιλες,ειχα απομονωθει απο ολο τον κοσμο γιατι ενιωθα μειονεκτικα και σε καθε επαφη μου με μωρα κλπ εκλαιγα για μερες..Στη δουλεια πηγαινα με το ζορι και η κατασταση με τον αντρα μου ητανε σε τεντωμενο σχοινι εξαιτιας μου!

Η ψυχιατρος που επισκεφθηκα καλη της ωρα αφοτου της ειπα ολα τα παραπανω διεγνωσε αντιδραστικη καταθλιψη λογω του υπερβολικου στρες και της υπεςρτατης θλιψης για τα αρνητικα αποτελεσματα ολων των προσπαθειων.

Εκανα 6 μηνες ψυχοθεραπεια μαζι της χωρις φαρμακα φυσικα απλα πηγαινα 1 φορα την εβδομαδα και ανοιγα την ψυχη μου.

Αυτη τη στιγμη ολα αυτα ειναι ενα κακο ονειρο ειμαι οπως σας ειπα στην 2η εξωσωματικη με υπερτατη ηρεμια και χωρις να ψαχνω περαιτερω τιποτα παρα μονο να ειμαι καλα εγω και ολα θα γινουνε!!!!Αν δεν ειναι και αυτη η φορα θα ειναι καποια απο τις επομενες αλλα σιγουρα θα γινω μανα γιατι το εχω πιστεψει και το θελω οσο τιποτα αλλο!!!!

Για αυτο μην στεναχωριεστε και μην αγχωνεστε τοσο πολυ μονο κακο κανετε στον εαυτο σας και στους γυρω σας που σας αγαπανε και σας νοιαζονται!!!!!!Μην εχουμε την απαιτηση να μας κατανοησουνε πληρως οι γυρω μας γιατι μπορει να βλεπουνε τι περναμε αλλα δεν το βιωνουνε!!!!!!Και με τη σταση που κραταμε εμεις οι ιδιες τους απομακρυνουμε οποτε και να θελουνε να μας συμπαρασταθουνε δισταζουνε.

Να σκεφτεστε μονο θετικα να ειναι η ψυχη σας ηρεμη να αγαπατε τον αντρουλη σας και να το δειχνετε και το μωρακι σας θα ερθει σιγουρα!!!!

Ελπιζω να βοηθησω καποιες κοπελες που νιωθουνε βαθεια θλιψη και απογνωση και να καταλαβουνε οπως κι εγω οτι με αυτη την αρνητικη σταση δεν καταφερνουμε τιποτα αλλο απο αρνητικα πραγματα σε ολους τους τομεις!!!!!

Εχω γεμισει αυτες τις μερες το σπιτι μου με μωρακια για να παρω μπεμπεδοσκονη!!!!!!!!Και νιωθω τελεια!!!!

Ευχαριστω που με διαβασατε :D

Καλη επιτυχια σε ολες τις μελλουσες μανουλες!!!!!!:):):)

Διαφημίσεις

Σου εύχομαι καλή επιτυχία στη δεύτερή σου προσπάθεια. Μακάρι να είναι η τελευταία. :-)

Σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!

Εσυ απο οτι βλεπω περιμενεις το μικρουλι σου!!!!:):)

Με το καλοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!

Εσυ απο οτι βλεπω περιμενεις το μικρουλι σου!!!!:):)

Με το καλοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σ΄ευχαριστώ. Μη νομίζεις... ούτε κι εμάς μας ήρθε εύκολα. ;)

Διαφημίσεις

Αυτη τη φορα εκανα με κατεψυγμενα αλλα μου ειπανε οτι οι πιθανοτητες ειναι ιδιες εφοσον ειναι καλης ποιοτητας τα εμβρυα.....

Θα δειξει!!!Μακαρι να ειναι και για μενα η δευτερη φορα τυχερη!!!!:)

lewn82 σε καταλαβαινω απολυτα εχεισ δικιο ολεσ θα γινουμε μανουλεσ αργα η γρηγορα.Εχω περασει πολλα εδω και 5.5 χρονια.2σπερματεγχυσεισ αρνητικεσ ενα εξωμητριο φυσιολογικα μετα και πριν 2 μηνεσ αρνητικη εξωσωματικη.Δε πιστευω το ποσο ηρεμια μπορει να βγαλει μια γυναικα.Σιγουρα υπαρχουν ξεσπασματα κλαματα κτλ.Και ομως δεν εριξα τον εαυτο μου ειπα ΜΑΝΑ ΘΑ ΓΙΝΩ.Μονο ετσι θα συνεχισω.Μπραβο που αλαξεσ συμπεριφορα και σκεψη.

newbie G με το καλο το μωρακι σου!!!!

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!!!

Πλεον εχω θωρακισει τοσο πολυ την ψυχικη μου υγεια που οταν καταλαβαινω οτι παω να πεσω ή να κλαψω παιρνω τον αντρα μου, τη μανα μου, τις φιλες μου και βγαινω εξω!!!!

Δεν καθομαι πλεον ουτε λεπτο να μιζεριασω και να κανω αρνητικες σκεψεις!!!!!

Ο ανθρωπος εχει τεραστιες δυναμεις που δεν φανταζομαστε και δεν μπορουμε απλα να ελεγξουμε την ψυχολογια μας?????

Ολα γινονται με θεληση και υπομονη!!!!

Σου ευχομαι οτι καλυτερο κοριτσι μου!!!!:)

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

Καλη επιτυχία σε αυτή σου την προσπάθεια...

Το σημαντικό είναι ότι έχεις βρει ξανά τον εαυτό σου!

Και να θυμάσαι ότι όλες αυτές οι σκέψεις που είχες μόνο αρνητική αντίδραση μπορεί να έχουν σε σένα και στους ανθρώπους που σε αγαπάνε!

Σου έυχομαι να συνεχίσεις να έχεις καλή ψυχολογία πάντα!

Tytxp2.png

Καλη επιτυχία σε αυτή σου την προσπάθεια...

Το σημαντικό είναι ότι έχεις βρει ξανά τον εαυτό σου!

Και να θυμάσαι ότι όλες αυτές οι σκέψεις που είχες μόνο αρνητική αντίδραση μπορεί να έχουν σε σένα και στους ανθρώπους που σε αγαπάνε!

Σου έυχομαι να συνεχίσεις να έχεις καλή ψυχολογία πάντα!

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια και σε εσενα ευχομαι οτι καλυτερο!

Οπως θα ειδες και παλι αρνητικη η χοριακη!!

Παμε για αλλα!!!!!!:)

Διαφημίσεις