Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

κοριτσια καλησπερα.Δενμπηκαν οι πληρωμες του ταμειου ανεργιας γιατι ειχαν κανει καταληψη 2 μερες τωρα οι συνδικαλιστες του οργανισμου λογω τις μειωσεις μισθου που μας κανανε.και ειχε αποτελεσμα να μην μπορει να μπει το προσωπικο της διοικησης και να δωθει η εντολη των πληρωμων που εδιναν οι υπηρεσιες.

Λογικα αυριο {αν δεν κανουν παλι καταληψη} να γινουν κανονικα οι πιστωσεις.

Μπειτε εδω http://www.oaed.gr/ και αριστερα στις ανακοινωσεις εχει μια ανακοινωση που βγαλανε για το θεμα αυτο.

Διαφημίσεις

PROPATHW NA GRAPSW TO MHN. MOY APO TO PROFIL MOY AS PW KAI DEN MPORW DEN KSERW!!!!OPOTE EIPA NA PROSPATHEISW APO EDW NA STEILW KAI MPOREI NA PARW MIA APANTHSH!!!

"KSERETE TI GINETE ME TA LEFTA APO TON OAED GIA TO EPHDOMA DHTROTHTAS(MPAINEI KATHE PRWTH TOY MHNA)????DEN EXOYN MPEI AKOMA!!!!:sad:"

Διαφημίσεις

ακριβως αυτο που ειπε η μαριαεφη ειναι ο λογος της καθυστηρησης του επιδοματος μητροτητας.Οταν θα καταθεσετε τα χαρτια που σας ζηταμε τοτε θα γινει επιτοπου και η διαφορα και η πληρωμη του μηνιατικου.ΕΕΕεεε κι απο εκει θελουν να εισπραξουν .... αμ πως θα μαζεψουν το χρεος εεε?

• 5 months later...
Έχετε πάρει το επίδομα ανεργίας για τον Μάρτιο γιατί εγω ακόμα περιμένω.

Ο ανδρας μου ειχε παει 1η του μηνος (αντι 29/2) και μεχρι χθες δεν ειχαν μπει τα λεφτα και πηρα τηλεφωνο στα γραφεια.Δεν μου ειπαν για ποιο λογο δεν μπηκαν απλα να παει την δευτερα ξανα με την καρτα για να του τα βαλουν.Παρε και εσυ ρωτα η πηγαινε εκει κατευθειαν;)

aRjHp3.pngiD6Np3.png

Δεν έχουν μπει ούτε και σε μένα τα λεφτά (ήταν να μπουν στις 7 του μήνα). Έχει βουϊξει ο κόσμος! Λέγεται ότι περιμένουν από βδομάδα να ισχύσει η μείωση στο ποσό, για να μας βάλουν μειωμένο το ποσό.

it's never too late to start all over again

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Θα πάρω τηλέφωνο την Δευτέρα το πρωί και αν έχω κάτι νεότερο θα σας ενημερώσω.

Skybeam αυτό υπέθεσα κι εγώ ότι ίσως καθυστερούν τις πληρωμές για να ισχύσει η μείωση. Πάντως αν ισχύει αυτό για άλλη μια φορά έδειξαν πόσο μ*****ς είναι αυτοί που μας κυβερνάνε.

Τα παιδιά μου... η ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

Μακαρι να μην τα μειωσουν!Αλλα ειναι τα τελευταια μας τωρα οποτε....

Εν τω μεταξυ πηγε η φιλη μου προχθες να δηλωσει την καρτα να μπουν τα λεφτα της,ολα κανονικα μια χαρα.Την παιρνουν το μεσημερι τηλ να ξαναπαει απο κει.Πηγε και της ειπαν οτι τηε λειπουν 2 ενσημα και αν δεν τα κολλησει τωρα πρεπει να γυρισει οοολα τα λεφτα της ανεργιας!4500? ειναι!Δηλαδη τοοοοσο μ......κες ειναι???Αντε ο λογιστης εκανε λαθος που δεν τα κολλησε,αυτοι 8 μηνες δεν το ειδανε?Τοσο καιρο πως δεινανε λεφτα δηλαδη???Αχριστοι ολοι ειναι.Και αμα της πουν ξανα να τα δωσει θα τους κανει μηνυση εννοειται!Οτι να'ναι εχουμε καταντησει

aRjHp3.pngiD6Np3.png

Και εγω πήρα το επίδομα του Μαρτίου χωρίς μείωση και μάλιστα αντί για τις 04/03 που το κατέθεσαν στις 02/03 !!!! αν και μου ειχαν πει τον Φεβρουάριο στον ΟΑΕΔ (κερατσίνι) οτι επειδη αλλαξε ο τροπος πληρωμής (παρουσιαζόμαστε κάθε 2 μήνες τώρα) ίσως αργούσε λίγο

Μόλις γύρισα από τον ΟΑΕΔ. Εκεί μου είπαν πως δεν ξέρουν γιατί κάποιοι έχουν πληρωθεί και κάποιοι όχι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι την Παρασκευή θα μου βάλουν τα λεφτά. Τώρα αν είναι μειωμένο το ποσό ή όχι δεν το ξέρανε.

Τα παιδιά μου... η ζωή μου!!!!

Βρε κορίτσια εσείς που δουλεύετε σε υπηρεσίες τους ΟΑΕΔ για πέστε.

Τον προηγούμενο μήνα (Φεβρουάριο) είπανε στον άντρα μου να ξαναπάει να παρουσιαστεί Απρίλιο.

Ήτανε να πληρωθεί για Μάρτιο στις 10 του μηνός και ακόμα λεφτά τίποτε.

Τι κάνουνε?

Πρέπει να πάει από κει να ξαναστηθεί σε ουρές?

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

• 2 months later...

Ημερομηνία εμφάνισης στην υπηρεσια ηταν 14-4 εως 13-5

Εμφανιστηκε Τρίτη 8-5...λογικα την Παρασκευη επρεπε να εχουν μπει..αλλα μεχρι σημερα τιποτα

Να ανυσηχω; ή επειδη η προθεσμία εμφανισης ηταν εως 13-5 θα πιστωθούν αυτη την Παρασκευη;

p7z6p3.pngsQqep3.png

Ημερομηνία εμφάνισης στην υπηρεσια ηταν 14-4 εως 13-5

Εμφανιστηκε Τρίτη 8-5...λογικα την Παρασκευη επρεπε να εχουν μπει..αλλα μεχρι σημερα τιποτα

Να ανυσηχω; ή επειδη η προθεσμία εμφανισης ηταν εως 13-5 θα πιστωθούν αυτη την Παρασκευη;

καλησπερα

λογω των εκλογων το 6ημερο {3 μερες πριν και 3 μερες μετα} για καποιο λογο που ουτε εμεις γνωριζουμε αλλα το ανακαλυψαμε 2 μερες τωρα δεν εχουν γινει οι πιστωσεις....για να κανει μια βολτα απο την υπηρεσια να το δωσουν οι υπαλληλοι μην περιμενει να τον πλήρωσει το συστημα....

καλησπερα σας!

θελω και γω να ρωτησω κατι την agkiolina ή όποια κοπελα γνωρίζει να μου απαντήσει. έχω καταθέσει τα χαρτια στον οαεδ στις 10.04.12, μαζι με την καρτα ανεργειας μου μου εδωσαν ενα χαρτι το οποιο έγραφε ημερομινία παρουσίασης απο την υπηρεσία 10.06.12-10.07.12!! αυτο τι σημαινει ότι τότε θα πληρωθώ? δλδ δυο μήνες μετα πληρώνεσαι?

καλησπερα σας!

θελω και γω να ρωτησω κατι την agkiolina ή όποια κοπελα γνωρίζει να μου απαντήσει. έχω καταθέσει τα χαρτια στον οαεδ στις 10.04.12, μαζι με την καρτα ανεργειας μου μου εδωσαν ενα χαρτι το οποιο έγραφε ημερομινία παρουσίασης απο την υπηρεσία 10.06.12-10.07.12!! αυτο τι σημαινει ότι τότε θα πληρωθώ? δλδ δυο μήνες μετα πληρώνεσαι?

τελος του Μαιου θα δεις ενα μηνιατικο στο λογαριασμο σου και τα υπολοιπα θα τα παρεις στις 10/6/2012 που θα παρουσιαστεις στην υπηρεσια σου και θα παρεις και την αποφαση του ταμειου...

στην αποφαση θα γραφει κατι ημερομηνιες δεξια 3 η 4 σειρες θα ειναι στις οποιες θα πρεπει να εμφανιζεσαι ΜΙΑ ΦΟΡΑ το τριμηνο να δινεις παρουσια και ετσι θα εξασφαλιζεις τις επομενες 2 πληρωμες σου...ΕΑΝ ΔΕΝ παρουσιαστεις στο διαστημα που θα σου γραφει θα χασεις τις 2 επομενες πληρωμες και θα πας στο επομενο 3μηνο....παντα θα υπογραφεις μια υπευθυνη δηλωση...

σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!μακαρι να μπουν χρηματα αυτο το μηνα γιατι πολυ φοβαμαι πως με τις εκλογες δεν θα παρουμε και φραγκο.