Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ποιοαπο τα μελη θα θελατε να γνωρησετε απο κοντα και γιατι??

Recommended Posts

εν συνεχεια του μπαι φαρ ουαν οφ δε μπεστ ποστσ εβερ της jodido ...ερωτω:

ποιο μελος θa θελατε να γνωρήσετε απο κοντα και γιατι????

Διαφημίσεις

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

εσενα,την ΠΗΝΕΛΟΠΗ και την dimt για τον απλο λογο οτι αισθανομαι μαζι σας παρα πολυ οικεια και ωρες ωρες με κανετα να νιωθω οτι σας ξερω χρονια ( σ.σ. ασχετα που ειμαι παρα πολλα χρονια μικροτερη σας )

-α ξεχασα να πω και τη Νίκη γιατι οπως λες και εσυ ημαστε και οι δυο ψωναρες κατι κοινο θα εχουμε δεν μπορει :lol::lol::lol::lol::lol:

-maria_23 εσενα δεν σε γραφω γιατι ειμαι σιγουρη οτι θα σε γνωρισω

-και τελος καποια μελη που δεν θα τα αναφερω γιατι πραγματικα δεν γνωριζω το λογο που θα ηθελα να τα γνωρισω.

-και φυσικα ολες οσες πετυχαινω στην καθημερινη μου πρωινη ασχολια στο τσατ.

Eγω θελω να γνωρισω την αρια γιατι ειναι πολυ σουπερ ατομοοο και ψωναραα και γενικα ολα τα κοριτσια που μιλαμε το πρωι στο τσατ αντι να δουλευουμε :D:D:D:D:D

την dmt, gaurias, πηνελοπη (μου υποσχεθηκε και κατι), αφροδιτη...

Ξεχναω κι αλλες αλλα δυσκολη η ωρα.....

ΡΕ παιδια καθε μερα μιλαμε θελω να τις γνωρισω..........

Και αλλες που δεν εχω γνωρισει οπως την σεφι (αλλα αυτο θα γινει γρηγορα)

Λοιπόοοοοοοοον,

BIZELI, Sofia, Sophia, ΣΟΦΙΑ, Afroditi D., starlight, ΡΟΥΛΑ, fokion, biky, aria146, ΣΑΜ, Μαρία Στυλιανάκη, almak, mata, maryp, maria70, jodido, dora, NTINAT, pam, IOKASTH, Jean, ΜΑΡΥ.Τ, rena, DALIA, Olg@, Ελένη, timmy'smom, ELENA K., maria, ελισάβετ, IRINI, xrysalis, Αντιγόνη, sardelaki, xanp...

Είναι και χαράματα... θα επανέλθω!!! :lol::lol:

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Διαφημίσεις

Eίναι πολύ δύσκολο να κάτσω κ να γράψω τα ονόματα των κοριτσιών, είναι πάρα πολλές αυτές που θα ήθελα πολύ να γνωρίσω, ανάμεσά τους κι εσύ φίλη Άρια. Κι επειδή πιστεύω ότι θα ξεχάσω να ονομάσω πολλές, σας λέω λοιπόν, ότι όλες σας θέλω να σας γνωρίσω κ το ελπίζω ότι θα γίνει, αλλά μόλις γεννήσω!!!

Καλημερα!!! Εγω θα ηθελα πολυ να γνωρισω τη Grafistria και τη Μαμα του Ωριων γιατι απο τον τροπο που γραφουνε φαινονται πολυ ατομα!!! :D:D:D

Πιστευω οτι μου ταιριαζουν πολυ στον τροπο σκεψης. Επισης συμπαθω πολυ τη Gavrias και τη Νικη,και θα ηθελα να γνωρισω και τη Μαρια Στυλιανακη!!!

Να σας πω κι ενα topic που ειχα σκεφτει; "Πώς φανταζομαστε πως ειναι εμφανισιακα καποια απο τα μελη"!!! Καλο ή βλακεια;;; :oops::oops::oops:

Ξεχασα να γραψω και τον Daddycool καλε!!! Θελω κι αυτον να τον γνωρισω για να τον ευχαριστησω που με διαφωτισε σχετικα με το θεμα του τσιγαρου-θηλασμου και γενικα τον παω πολυ!!! :wink:

Πωπω,ξεχασα την Αγλαια!!! Αυτη κι αν θα ηθελα να γνωρισω απο κοντα-αυτη κι αν με διαφωτισε για το θηλασμο!!! Βασικα ειναι απο τα πρωτα ατομα που θα ηθλεα να γνωρισω απο το forum!!!

(Sorry για τα τρια posts στη σειρα,αλλα λιγους λιγους τους θυμαμαι!!!) :lol:

Διαφημίσεις

:roll: βασικά σχεδόν όλους ... γιατι η περιέργεια την σκότωσε την γάτα ... :roll:

ειδικά : Sheena : γιατι πολύ την θαυμάζω!

όλα τα κορίτσια του Chat Roommmmmmmm

Sardelaki : γιατι της αρέσει η μαγειρική

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

Sun (Kαλλιθέα) : γαιτι μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται

Κυριακή : γιατι μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται

Maria70 : γιατί θα πάει Μαδρίτη ...

happy duckie:γιατί μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται

biky : γιατί μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται

ΣΑΜΟΣ

helen18 : γιατί μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

(Αργολίδα )-katerina@!!

(Αχαϊα)-vazelaki

(Aρχαια Ολυμπια- Ν.Ηλειας)-touloumpaki

Πάτρα- Sotiria

Πάτρα-yiannaf

Καλαματα-athinabr

Καλαμάτα-bougioukaki

bebua-Αργολιδα

lenakon-Αργολιδα

Κορινθος-ria

ΤΑΤΗ-Αργολίδα

τανια-Καλαμάτα

γιατί ειναι απο την Πελοπόννησο και ξέρουν απο καλό λάδι !(πατριωτάκια) :D

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Βόλος - Lia : γιατί μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται

ΗΠΕΙΡΟΣ

(Άρτα)-elena32 : γιατι μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

(Καβάλα) mata

(Θεσσαλονίκη)ΣΑΜ

(Θεσσαλονίκη) - Νίκη

(Θεσσαλονίκη) - daffy

(Θεσσαλονίκη) - elena.

(Θεσσαλονίκη)-kiknaki

(Θεσσαλονίκη)-pegi

γιατί είναι όλεςςςςςςς τρελές !!! :lol::D

MAKEΔΟΝΙΑ

Αικατερίνη

nano

Alexis-Stella

Rosangel

γιατί ειναι πολύ γλυκιές :)

ΘΡΑΚΗ

(Ξάνθη)-jodido : γιατί μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ

Alienaki(Κερκυρα) : γιατί το msn δεν μου αρκεί...

ΚΡΗΤΗ

(ηρακλειο)katerina24

ΤΖΟΥΤΖΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ευδοκία Ηράκλειο

zouzounitsa79 Ηράκλειο

γιατί μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτονται

ΚΥΠΡΟΣ

elias-christina : γιατί μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται & γράφει...

Yls , Almak , dadycool, administrator, : δεν εχω καταλάβει ακόμα γιατί...

(βίτσιο να το πώ...) :lol::roll::D

Υ.Γ:

δεν αναφέρω : ολους όσους γνώρισα στην συνάντηση όταν είχα ανέβει Αθήνα

Επίσης : νιώθω πολύ ιδιαίτερη ευτηχία που μπόρεσα και πήρα μια αγκαλιά το "αφρολουτράκι μας"...

Και τέλος να σημειώσω ακόμα πως τις/τους : gavrias, gerkon, Ρουλα , fokion , Αρια146 , Timmy'smom, Pam, NTINAT,NEMO Μaryp,starlight,Angelina δεν θέλω να τους ξαναδώ στα μάτια μου :D:D:D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Αfroditi D καλέ πως τα θυμάσαι όλα αυτά?Θα κάψεις τον σκληρό δίσκο. Είσαι απίστευτη!!!!

'Εκανες όμως ένα μικρό λαθάκι... εεε δεν είμαι απο Στερεά Έλλάδα αλλά από νησιά ανατολικού Αιγαίου.Θα ΄θελα όμως να΄μαι Στερεοελλαδίτισσα!

:wink:

Και ΄γω θα ΄θελα να γνωρίσω όλα τα άτομα που έχω συνομιλήσει και έχω διαφωνίσει επίσεις, αλλά δεν γράφω ονόματα γιατί σίγουρα κάποια θα ξεχάσω και δεν θέλω.Αλλά είστε όλες κ α τ α π λ η κ τ ι κ έ ς ! :P

1123172c53q6fnl95.gif

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

Αfroditi D καλέ πως τα θυμάσαι όλα αυτά?Θα κάψεις τον σκληρό δίσκο. Είσαι απίστευτη!!!!

'Εκανες όμως ένα μικρό λαθάκι... εεε δεν είμαι απο Στερεά Έλλάδα αλλά από νησιά ανατολικού Αιγαίου.Θα ΄θελα όμως να΄μαι Στερεοελλαδίτισσα!

:wink:

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?p=234025#234025

απο εδώ τα θυμάμαι... :lol:

το διόρθωσα το Σάμος ! :)

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

aria146, gavrias, maryp, dina_r, Lia,Tέση, starlight, pam, sun, joe, vassoP, grafistria, afroditi d, ursa major, Νίκη, Ρούλα. Από τους άντρες ο αγαπημένος μου είναι ο daddycool (ελπίζω η γυναίκα του να μην με παρεξηγήσει). Με την sesame έχω πλήρη σύμπνοια απόψεων και εύχομαι να είναι πράγματι γυναίκα (γιατί είναι σχετικά νέο μέλος) και όχι μουσάτος τύπος, επειδή διαφορετικά θα φάω φρίκη! :lol::lol::lol::lol:

Grow up and get a life!

Διαφημίσεις

εγω θα θελα να γνωρισω την gavrias την pam την μαρια στυλιανακη την ρουλα τη νικολεττα τη nano την afrodith d αι παρα παρα πολλες αλλες που δεν θυμαμαι τωρα κ ειναι παρα πολλες που μ αρεσει ο τροπος σκεψης κ γραφης.

Εγώ που θέλω να σας γνωρίσω όλους πειράζει??? :roll:

Εννοείται, βέβαια, ότι μετά από αυτές που ξέρω θέλω να γνωρίσω τα κορίτσια που έχω μιλήσει στο τσατ.

Δυο γλυκά χαμόγελα...η ζωή μου όλη...

Λίγο πολύ αυτές που θα ήθελα να γνωρίσω το ξέρουν ήδη και φυσικά είναι κι αυτές που θα ήθελα να ξαναδώ.............

Αλλά λόγω μίας ιδιαιτερότητας του χαρακτήρα μου θα ήθελα να συναντήσω την μις, την Κλεμ, και φυσικά το ονειράκι μόνο που δεν θυμάμαι σε ποιό σίκουελ βρίσκεται :lol::lol::lol:

Δεν θέλω σχόλια χεχεχεχε

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Κι εγω ειναι πολλες που θελω να γνωρισω, οπως η Pam, η Gavrias, η Maryp, η Ιοκαστη, η Demi, η Μαρια Στυλιανακη και πολλες αλλες που τωρα δεν μου ερχεται αλλα δεν βιαζομαι γιατι προτεραιοτητα εθεσα να γνωρισω την Αρια για να της μαυρισω το ματι γιατι με συναγωνιζεται στην τρελα και μου εχει κεντρισει την περιεργεια τη σοϊ καπνο φουμαρει και δεν τον βρισκω στο εμποριο!!! :lol:

Και τέλος να σημειώσω ακόμα πως τις/τους : gavrias, gerkon, Ρουλα , fokion , Αρια146 , Timmy'smom, Pam, NTINAT,NEMO Μaryp,starlight,Angelina δεν θέλω να τους ξαναδώ στα μάτια μου :D:D:D

[/color]

:lol::lol::lol::lol:

θα ηθελα τρελα να συναντησω την Sheena κ να την

αγκαλιασω με ολη μου την ψυχη γιατι ειναι ολα τα λεφτα

κ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ!!!

Θα συμφωνήσω... Κι εγώ θέλω να κάνω μεγάλη αγκαλιά στη Sheena!! :D

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Επίσης : νιώθω πολύ ιδιαίτερη ευτηχία που μπόρεσα και πήρα μια αγκαλιά το "αφρολουτράκι μας"...

Και μεις το ίδιο για σένα. Ο Κώστας και ο Χαράλαμπος μας αφορούν...

Θα συμφωνήσω... Κι εγώ θέλω να κάνω μεγάλη αγκαλιά στη Sheena!! :D

Τη Sheena τη ρωτήσατε αν θέλει να μας αγκαλιάσει όλους?? :lol::lol:

:lol::lol:

Δυο γλυκά χαμόγελα...η ζωή μου όλη...

• Create New...