Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

και εμείς είμαστε σε αναζήτηση στρωμάτων αυτή την περίοδο, για τα κρεβάτια των παιδιών

επειδή κοιμούνται στα δικά μας κρεβάτια (το δικό μου και του αδελφού μου) πιστεύω ότι πρέπει πια να τα αλλάξουμε!! (ναι, έχουν περάσει 15 χρόνια)

θα άλλαζα και τα κρεβάτια αλλά είναι ημίδιπλα (1,30χ2,00) και βολεύουν....

μέχρι στιγμής έχω πάρει προσφορά για candia strom και έχω δει σε κατάστημα cocomat (τα απορρίψαμε λόγω τιμής)

έχετε καμία ιδέα για καλά στρώματα και καλές τιμές???

ευχαριστώ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 88
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς πήραμε από δω το στρώμα για το παιδικό (τρόπος του λέγειν παιδικό γιατί το κρεβάτι του παιδιού είναι 1,30Χ2) με ανεξάρτητα ελατήρια και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.

http://www.sanfos.gr/stromata.html

Έχεις κανείς κρεβάτι με ανάκληση?

Όσοι έχετε τι στρώματα χρησιμοποιείται, foam, latex?

Και ποιάς μάρκας?

Επίσης μην με ξεχνάτε.........τις συμβουλές σας Please.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

και εγώ αυτή την διάσταση ψάχνω για τα παιδικά (τρόπος του λέγειν) κρεβάτια.

εάν επιτρέπεται πόσο πήγε? και ποια ποιότητα τελικά πήρατε?

από μια γρήγορη ματιά έίδα ότι έχει 4 ποιότητες

Νομίζω πήρα το τελευταίο το πιο ακριβό αλλά το έχω πολλούς μήνες και δεν θυμάμαι ακριβώς την τιμή, νομίζω ήταν τότε 400€.

Και μέχρι να αλλάξω το στρώμα στο δικό μου κρεβάτι (έχω ανακλήσεις και θέλω ειδικά στρώματα), κάνουμε πόλεμο με τον άντρα μου , ποιός θα "κάνει κατάληψη" στο παιδικό (όταν κοιμίζουμε το παιδί).:D

Υπόψη ότι εγώ πάσχω από μετατόπιση σπονδύλου στη μέση και έχω ευθειασμό στον αυχένα (κοινώς είμαι για τα ΚΑΠΗ):).

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Διαφημίσεις

TO PRESTIGE plus ΤΗΣ MEDIA το έχω και εγώ την πρώτη φορά που κοιμήθηκα δεν ήθελα να σηκωθώ γενικότερα κάνω ξεκούραστο ύπνο με αυτό όπως και επίσης και η γυναικά μου πού έχει και ένα θέμα με την μέση της !

εγω πηρα κρεββατοκαμαρα απο την coco mat .μας ετσουξε αλλα ηταν η αγορα που αξιζε με χιλια και δεν τη μετανιωνω.

υποστρωμα-στρωμα και ανωστρωμα απο καουτσουκ.(τα 2 πρωτα εχουν διαφορα μεσα αλλα οχι ελατηρια,μα δεν θυμαμαι και τι:?)

ειχε και ενα ακομη ανωστρωμα απο πουπουλο αλλα ηταν περιττο.

το καουτσουκ ομως ειναι ολα τα λεφτα!!

και βεβαια ειναι 2 κρεββατια ουσιαστικα ενωμενα ακριβως για την περιπτωση που υπαρχει διαφορα βαρους στο ζευγαρι:wink:

uDuOp2.png

καλημέρα..

efitsa αν θέλεις μου απαντάς σε παρακαλώ τι εννοείς 2 κρεββάτια ενωμένα..;

δλδ έχεις πάρει κ 2 στρώματα; ή είναι 2 τα κρεββάτια κ 1 το στρώμα;

η coco mat είναι κ εμένα η επιλογή μου..

μετά από μια 10ετία...ήρθε η ώρα μας να αλλάξουμε στρώμα...(όπως κ όλα τα ηλεκτρικά...:( λέω κ εγώ τον πόνο μου... όλα πια ημερ. λήξης την 10ετία έχουν?)

ααα επίσης, ξέρει καμμία κάθε πότε πρέπει να αλλαζουμε στρώμα;

το δικό μας..."τρίζει":oops::oops::oops: και για αυτό θέλω στρώμα χωρίς ελατήρια..

Πότε χρειάζεται να αλλάξετε το στρώμα σας;

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011, 10:58

Η ώρα του ύπνου είναι η πιο σημαντική της ημέρας, καθώς είναι η στιγμή που ξεκουραζόμαστε... Για τον λόγο αυτό το στρώμα μας πρέπει να είναι άνετο.

Διαβάστε μερικές συμβουλές για το κάθε πότε πρέπει να αλλάζετε στρώμα.

Αλλάξτε στρώμα αν:

• Παρουσιάζει εξογκώματα ή βαθουλώματα.

• Αναδίνει δυσάρεστες οσμές.

.

• Το έχετε πάνω από επτά χρόνια.

• Ξυπνάτε πιασμένοι, με πόνο στην πλάτη και τη μέση.

• Σας πιάνει αλλεργία κάθε φορά που ξαπλώνετε στο κρεβάτι, χωρίς να σας πειράζει κάτι άλλο.

Συμβουλές

- Για να μη χάσει τη φόρμα του το στρώμα πρέπει να το γυρίζετε από την άλλη πλευρά περίπου κάθε εξάμηνο.

- Για να δοκιμάσετε το καινούργιο σας στρώμα, ξαπλώστε πάνω και γυρίστε δεξιά και αριστερά για να βεβαιωθείτε ότι σας βολεύει.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=240981&cid=15

ωωω ευχαριστώ harlow...

μόλις συνειδητοποίησα ότι έχουμε ξεπεράσει προ πολλού το όριο των 7 ετών...:(

καλά που άρχισε να τρίζει κ συνειδητοποίσα ότι θέλει άλλαγμα....

Διαφημίσεις

Μετά από πολύ ψάξιμο και εμείς καταλήξαμε στο Sensitive της Linea Strom.

Εμείς ψάχναμε για μαλακό σχετικά στρώμα, διότι πριν 1,5 χρόνο πήρα το Classic της Candia και τώρα είμαι αναγκασμένη να το πετάξω (καινούριο στρώμα) διότι το νιώθω σκληρό και έχω προβλήματα με τη σπονδυλική μου στήλη. Είχε κοκοφοίνικα και ελατήρια ενιαία.

Αυτό που πήρα τώρα έχει ατομικά ελατήρια και ελαστική βισκόζη και πολλά άλλα περίεργα υλικά... που παίρνουν την κλίση του σώματος και επανέρχονται μετά. Είναι πολύ χοντρό (27 cm) και καπιτονέ από πάνω. Υπάρχει και σε ιστοσελίδα να δεις τα υλικά μέσα του.

Παραπλήσιο μου φάνηκε και της Candia το Bodyfix soft.

Το έχουμε 2 ημέρες τώρα και φαίνεται καλό, σε σχέση με το σκληρό της Candia που είχαμε πριν. Δεν είναι πολύ μαλακό ώστε να χάνεσαι ... μέσα, είναι ανατομικό, οπότε κρατάει τη σπονδυλική στήλη ίσια (όπως λέει).

καλά που άρχισε να τρίζει κ συνειδητοποίσα ότι θέλει άλλαγμα....

Είσαι σίγουρη ότι τρίζει το στρώμα και όχι το κρεβάτι?:D:D:DΠρώτη φορά το ακούω.

Τι θέλει δηλαδή γρασάρισμα στα ελατήρια?:lol::lol::lol:

Έχεις κανείς κρεβάτι με ανάκληση?

Όσοι έχετε τι στρώματα χρησιμοποιείται, foam, latex?

Και ποιάς μάρκας?

Μην με ξεχνάτε κι εμένα.

Καμιά / κανένας δεν έχει κρεβάτι με ανακλήσεις και ειδικά στρωματα (ή να ξέρει τουλάχιστον?)

Μην με ξεχνάτε κι εμένα.

Καμιά / κανένας δεν έχει κρεβάτι με ανακλήσεις και ειδικά στρωματα (ή να ξέρει τουλάχιστον?)

Μπες στο www.epipla-lagos.gr/stromata.html και δες την Linea strom το μοντέλο Forma. Eίναι για ανάκληση. Μπορείς να πάρεις και τηλέφωνο για πληροφορίες . Αυτός έχει και άλλες μάρκες στρωμάτων που σίγουρα έχουν αντίστοιχα μοντέλα.

Μπες στο www.epipla-lagos.gr/stromata.html και δες την Linea strom το μοντέλο Forma. Eίναι για ανάκληση. Μπορείς να πάρεις και τηλέφωνο για πληροφορίες . Αυτός έχει και άλλες μάρκες στρωμάτων που σίγουρα έχουν αντίστοιχα μοντέλα.

Εγώ γιατί δεν τα είδα τα στρώματα για κρεββάτι με ανάκληση;:confused:

O5X4p2.png 

Είσαι σίγουρη ότι τρίζει το στρώμα και όχι το κρεβάτι?:D:D:DΠρώτη φορά το ακούω.

Τι θέλει δηλαδή γρασάρισμα στα ελατήρια?:lol::lol::lol:

ναι είμαι σίγουρη...επειδή κ εμένα μου είχε κάνει εντύπωση...κ σηκώσαμε το στρώμα να δούμε από που τρίζει το κρεββάτι κ όταν το αφήσαμε στο πάτωμα και ανέβηκα πάνω του έτριζε το στρώμα...:oops::oops:

παραχρησιμοποιήθηκε προφανώς...

Διαφημίσεις

Εγώ γιατί δεν τα είδα τα στρώματα για κρεββάτι με ανάκληση;:confused:

Αν πατήσεις το εικονίδιο π.χ. μοντέλο Forma θα ανοίξουν οι πληροφορίες. Εκεί γράφει από κάτω για κρεβάτια με ανάκληση. Θα είναι κι άλλα σίγουρα. Απλά επειδή το είδα όταν έψαχνα και μια που το ζητάει η κοπέλα...

κοριτσια να ρωτησω κ γω κατι;

ολααυτα τα πανακριβα τυπου media κ cocomat εχουν καμια πιστοποιηση

για αυτα που ισχυριζονται η ειναι ακομα μια περιπτωση ''οτι δηλωσεις εισαι;''

επισης θα ηθελα να ρωτησω αν εχουν παρει κανενα διεθνες πιστοποιητικο ποιοτητας ανσυμφωνει δηλαδη η κατασκευη τους με καποια στανταρ ποιοτητας κ αν χρησιμοποιουν φυσικα ,οικολογικα υλικα η ειναι τιγκα στα χρωμια πχ..

φοβαμαι οτι καλουμαστε να πληρωσουμε φυκια για μεταξωτες κορδελες κ ειμαι ελαφρως επιφυλακτικη...

Thank you..... έλεγα μήπως βρω κάποια κοπέλα που έχει κρεβάτι με ανάκληση και έχει δοκιμάσει παρόμοια στρώματα στα κοκαλάκια της:)

Αν πατήσεις το εικονίδιο π.χ. μοντέλο Forma θα ανοίξουν οι πληροφορίες. Εκεί γράφει από κάτω για κρεβάτια με ανάκληση. Θα είναι κι άλλα σίγουρα. Απλά επειδή το είδα όταν έψαχνα και μια που το ζητάει η κοπέλα...

Ευχαριστώ πολύ;)

O5X4p2.png 

• 3 εβδομάδες μετά...

καλησπέρα επαναφέρω το θέμα να σας πω την εμπειρία μου..

είχαμε αποφασίσει να πάρουμε cocomat, αφού είχαμε ξαπλώσει σε καμμια 30-40 στρώματα όλων των εταιριών...(πολύ δύσκολη διαδικασία...)

τέλος δοκιμάσαμε το tempur, μονο και μόνο για να πούμε ότι το δοκιμάσαμε κ αυτό...

Τελικά, μετά κ από ιντερνετική έρευνα, αν κ ήταν λίγο περίεργη αλλά ευχάριστη η αρχική του αίσθηση αποφασίσαμε tempur..

10 ημέρες σήμερα κ ίσιωσε η πλάτη μου....περίεργο; τυχαίο; τι να πω...πάντως η μέση μου, πλάτη κ αυχένας ήταν μονίμως πιασμένα εναλλαξ από την εγκυμοσύνη...

σας το συνιστώ πάντως:)

harlow είχε στην έκθεση κ κρεββάτια με ανάκλιση κ διαφορων ειδών στρώματα - με μασάζ, θερμαινόμενα κλπ, αν ενδιαφέρεσαι μπορείς να το κοιτάξεις.

καλημέρα και από μένα!

εμείς τελικά πήραμε για τα κρεβάτια των παιδιών (1,3χ2,00) το classic της candia strom, μαζί με αδιάβροχο υπόστρωμα

μέχρι στιγμής έχω κοιμηθεί 1-2 φορές (αλλίμονο!!!!) και ξύπνησα πολύ ωραία

καμία σχέση με τα προηγούμενα στρώματά μας.

σας το συνιστώ πάντως:)

harlow είχε στην έκθεση κ κρεββάτια με ανάκλιση κ διαφορων ειδών στρώματα - με μασάζ, θερμαινόμενα κλπ, αν ενδιαφέρεσαι μπορείς να το κοιτάξεις.

Το δεν πνεύμα πρόθυμο, η δε τσέπη άφραγκη για tempur:grin::-D

Ευχαριστώ που με σκέφτηκες πάντως.

Επανερχομαι μετα απο καιρο.

Ειδαμε ολες μα ολες τις μαρκες στην Ελλαδα, εγχωριες και μη.

Το ψαξαμε πολυ και παραθετω οσα μαθαμε για οσους ενδιαφερονται:

Η καλυτερη μαρκα στον κοσμο, ειναι η Sealy -επισης η Serta- μπορειτε να το δειτε και πχ στο google.

Βρηκα 1-2 αντιπροσωπους εδω και πηρα πολυτελες στρωμα king size 2χ2, 36 εκ υψος, καταπληκτικο με εγγυησεις απο την εταιρεια κλπ με 1450 Ευρω!!!! Τοσο κανουν βρε παιδια, ποσο να κανει ενα στρωμα;

Το ξερω οτι ολα ειναι ακριβα στην Ελλαδα αλλα δεν μπορω να το πιστεψω οτι ημουν ετοιμη να δωσω σε γνωστη Ελληνικη εταιρεια 3600 Ε (τοσο κανει το καλυτερο στρωμα 2χ2 της εν λογω εταιρειας) για ενα στρωμα οπωσδηποτε υποδεεστερο -καμμια σχεση- και που οπως και να το κανουμε, μονο εδω στην Ελλαδα το ξερουμε. Αν ηταν αντιστροφα, δηλ το ελληνικο στρωμα ηταν φθηνοτερο, τοτε ΟΚ. Γιατι εχουμε καλα στρωματα. Απλα ειναι....υπερ-κοστολογημενα να πω;

Ψαξτε το...

καλημέρα..

efitsa αν θέλεις μου απαντάς σε παρακαλώ τι εννοείς 2 κρεββάτια ενωμένα..;

δλδ έχεις πάρει κ 2 στρώματα; ή είναι 2 τα κρεββάτια κ 1 το στρώμα;

η coco mat είναι κ εμένα η επιλογή μου..

Νωρις - νωρις το ειδα:lol::lol:

τα κρεββατια ειναι 2 και τα στρωματα 2 με κοινο καλυμμα και το ανωστρωμα 1.

....

απο οτι ειδα ομως πηρες κρεββατι οποτε καλοριζικο και καλες ξαπλες:)

uDuOp2.png

Tempur.....και παλι tempur!!!!!!! Οπως ανεφεραν και οι κοπελες σε προηγουμενα posts ξεχνασ πονους μια και καλη!!! Το πηραμε οταν ημουν στον 5ο μηνα της εγκυμοσυνης μου και δεν εχουμε μετανοιωσει ουτε στιγμη τα ευρωπουλα που δωσαμε παραπανω!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...