Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

otan den uparxei sumparastasi !!! :(

Recommended Posts

kalispera

briskomai ston 4 mina tis egkumosunis kai katalabaino kapoies allages kai sto soma mou kai stin psixologia mou.exo ginei ligo pio eueksapti kai epishs pio euesthiti.epeidi to anagnorizo prospatho oso mporo na min ginomai uperboliki..prin 3 bdomades irthe i ora na kanoume to test papp-a sto opoio mas bgike i auxeniki 2,7 opou o giatros mas sunestise amniokentisi.den sas krubo oti fobamai trela stin idea tis eksetaseis autis,alla to xeirotero einai opos katalabainete oti mpikame sto trupaki tis trelis kai parallalogis anusixias min diatrexi kapoio problima to moraki mas :cry: .ego prospatho oso mporo na eimai aisiodoksi kai na min stenaxorieme kai epireazo kai to kakomoiro to mpempoulini,alla dustuxos o andras mou exei trelathei kai theorei oti uparxei kapio problima kai einai dedomeno :( .eno pigame se arketous giatros gia na akousoume kai alles gnomes oloi mas eipan oti den einai kati tromero kai oti an uparxi problima tha einai 1:1000 giati kai oi aimatologikes mou bgikan polu kales kai logo ilikias(26)alla den uparxi ixnos aisiodoksias apo ekeinon kai opos katalabainete auti ti periodo einai baru fortio gia mena,kai niotho san na prepei na to sikoso moni :cry: .se 2 bdomades einai na ginei i amniokentisi,kai mou fainetai san aionas kai san ena terastio marthrio.

sugnomi gia to katebato mou apla ithela na to moirasto mazi sas gia na iremiso ligo giati klaio oli tin ora.sas euxaristo polu...

line_m123_beg_40_time_1229922000_text_6f20e1ede4f1e1eaeff220eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα annaa , πρωτα απο ολα προσπαθησε να ηρεμησεις , η αμνιοπαρακεντηση πλεον ειναι διαδικασια ρουτινας και εφοσον και ο γιατρος σου ειναι αισιοδοξος προσπαθησε να εισαι και εσυ . Εντα3ει και ο αντρας σου μαλλον εχει αγχωθει για αυτο αντιδραει ετσι , προσπαθειστε να ηρεμησετε ο ενας τον αλλο και να μεινετε ψυχραιμοι μεχρι να γινει η εξεταση .

Αυτή είναι η απάντησή μου.

Το θαύμα της γέννησης

Η ιστορία ενός παιδιού.

Μια φορά και ένα καιρό, ένα παιδί ήταν η σειρά του να γεννηθεί και να έρθει στη γη.

Μια μέρα το παιδί ρώτησε το Θεό, "Μου λένε ότι θα με στείλεις στη γη αύριο..."

"...αλλά πως θα ζήσω τόσο μικρό και αβοήθητο;"

Ο Θεός απάντησε, "Μέσα στους τόσους αγγέλους έχω διαλέξει έναν και για εσένα."

"Θα σε περιμένει και θα σε φροντίζει στη γη."

-"Αλλά..." είπε το παιδί, "εδώ στον Παράδεισο δεν κάνω τίποτα άλλο από το να τραγουδώ και να γελώ."

"Μόνο αυτά χρειάζομαι για να είμαι ευτυχισμένο."

Ο Θεός είπε, "Ο άγγελος θα σου τραγουδά κάθε μέρα. Θα νιώθεις την αγάπη του αγγέλου σου και θα είσαι ευτυχισμένο."

-"Όμως ..." είπε το παιδί, "...πως θα μπορώ να καταλαβαίνω όταν οι άνθρωποι μου μιλούν αφού δεν ξέρω τη γλώσσα τους;"

-"Αυτό είναι εύκολο," είπε ο Θεός, " ο άγγελός σου θα σου λέει τις πιο όμορφες και γλυκές λέξεις που άκουσες ποτέ σου και έτσι με πολλή υπόμονή και φροντίδα, ο άγγελός σου θα σου διδάξει πως να μιλάς".

Το παιδί κοίταξε ψηλά στον Θεό και είπε, "Και τι θα κάνω όταν θέλω να μιλήσω σε Εσένα;"

Ο Θεός χαμογέλασε στο παιδί και του είπε, "Ο άγγελός σου, θα σου βάλει τα χέρια μαζί και θα σου δείξει πως να κάνεις την προσευχή σου"

Το παιδί τότε είπε,"Έχω ακούσει ότι στη γη υπάρχουν κακοί άνθρωποι. Ποιος θα με προστατεύσει;"

Ο Θεός έβαλε το παιδί στην αγκαλιά του λέγοντας, "ο άγγελός σου θα σε προστατεύει ακόμα και αν σημαίνει το δικό του κακό."

Το παιδί ήταν λυπημένο και είπε στον Θεό,"Αλλά θα είμαι πάντα λυπημένο επειδή δεν θα μπορώ να Σε βλέπω πλέον"

Ο Θεός αγκάλιασε το παιδί. "Ο άγγελός σου θα σου μιλά για μένα και θα σου δείξει τον δρόμο να έρθεις πίσω σε μένα, παρόλο που εγώ θα είμαι πάντα δίπλα σου."

Εκείνη τη στιγμή ήταν απόλυτη γαλήνη στον Παράδεισο, αλλά φωνές από την γη μπορούσαν ήδη να ακουστούν.

Το παιδί αμέσως ρώτησε απαλά. " Ω Θεέ μου, αν είναι να φύγω τώρα, πες μου σε παρακαλώ το όνομα του άγγελού μου!"

Ο Θεός απάντησε, "Το όνομα του άγγελού σου δεν είναι σημαντικό...εσύ απλά θα την φωνάζεις...Μαμά".

Το τέλος της ιστορίας

Η αρχή της δημιουργίας.

αννα μου αφου ηδη πηγατε σε αρκετους γιατρους και ολοι ειπανε οτι δεν διατρεχει ιδιαιτερο κινδυνο δεν υπαρχει λογος ν αγχωνεσαι απο τωρα και πριν κανεις την αμνιοπαρακεντηση.. μπορεις ομορφα και ωραια να τονισεις στον αντρα σου αυτα που σας ειπαν οι γιατροι και οτι μπορει πραγματικα να μην ειναι τιποτα και οτι σε αγχωνει περισσοτερο και δεν κανει καλο στο νινι!! σου ευχομαι να πανε οοοοοοοοοοολα καλα (ειμαι σιγουρη φυσικα) και με το καλο να ερθει το μωρακι σας!! αναμενουμε αποτελεσματα και ειπαμε ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ.

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Καταρχάς συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου και με το καλό το μωράκι σου!

Σε καταλαβαίνω γιατί έζησα κι εγώ κάτι ανάλογο στην αρχή της εγκυμοσύνης, και το πέρασα όλο μόνη, μόνη έτρεχα να βρω ειδικούς γιατρούς να το συζητήσω να βρω μια λύση και διάφορες απαντήσεις στα ερωτήματά μου...Ο δικός μου δεν ήταν απαισιόδοξος, το αντίθετο ήταν υπέραισιοδοξος και γι' αυτό έκρινε οτι δεν άξιζε ν' ασχοληθεί καν...

Στη δική σου περίπτωση, επειδή είναι και πιο βατή απο τη δική μου τότε κι επίσης υπάρχουν περισσότερα στοιχεία διαθέσιμα σε βιβλία και νετ, καλό θα είναι να ψαχτείς (ακόμα και εδώ στο φόρουμ) να βρείς ανάλογες περιπτώσεις που η αυχενική έδειχνε άσχημη αλλά όλα τελικά πήγαν καλά, και να του τα δείξεις για να πάρει κουράγιο και να μην ανησυχεί κι εκείνος...Και στο κάτω- κάτω, δεν είναι καθόλου άσχημο να του εξηγήσεις σε τι κατάσταση βρίσκεσαι και να του ζητήσεις ευθέως να συνταχθεί μαζί σου να το περάσετε και να το ξεπεράσετε ως ζευγάρι, αφού αφορά τους δυο σας και το μωρό σας...Κι όλα θα πάνε κάλα...:) Και με τον άντρα σου, και με τις εξετάσεις!!! Εσυ συνέχισε να σκέφτεσαι θετικά, άλλωστε το πιο πιθανό είναι να είναι ολα καλά!

10/1/1998 Πρώτη φορά μαμά: Ο Ραφαήλ έρχεται στη ζωή μου!

TpqWp2.pngIgXop2.png

η σταση η δικια σου ειναι οτι καλυτερο και ετσι να παραμεινει..να εισαι ηρεμη και να κρατας μακρια οτι σε χαλαει πολυ..υπομονη και θα δεις πως αδικα περνατε ολη αυτη τη φαση..κατσε και μιλα σου ανδρα σου πως δεν αντεχεις αυτη τη σταση και καλυτερα να μην σου μιλαει καθολου...

ολα θα πανε καλα...θα το δεις!!!!

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

καλημέρα και με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου.κατάρχήν προσπάθησε να ηρεμήσεις γιατί έχεις μπροστά σου πολύυυυ δρόμο ακόμη.η γνώμη μου είναι ότι οι γιατροί πάντα μα πάντα κάτι θα βρουν να σου πουν!!!!!!!!!

σημασία έχει να είσαι ήρεμη και όσο περνάει ο καιρός με την εγκυμοσύνη σου θα δεις ότι πολλά πράγματα θα πάψουν να σε απασχολούν :lol::lol:

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου. Καταλαβαινω την ψυχολογια σου γιατι τωρα ειναι που χρειαζομαστε ολες ενα στηριγμα. Αλλα οι αλλαγες συμβαινουν μεσα στον δικο σου σωμα και μονο εσυ μπορεις να αντλησεις πραγματικη δυναμη απο αυτο. Οσο καλος και συμπονετικος να ειναι ο αντρας σου δεν μπορει να τις νιωσει και οι αντιδρασεις πολλες φορες ειναι πανικου. Ειναι πολυ συχνο. Και εμενα ο δικος μου αντρας, που πιο γλυκος δεν υπαρχει, τους πρωτους 4 μηνες ηταν σαν να ηρθε απο το διαστημα - UFO.

Οταν ειχα καποιο φυσιολογικο μικρο-πονακι ή καποια ζαλαδα, αντι να μου πει "Δεν ειναι τιποτα, ξεκουρασου" μου ελεγε με πανικο "ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ!!!!!!"...ακομα και οταν του ελεγα οτι δεν αισθανομαι καλα ψυχολογικα, ειμαι λιγο πεσμενη μου απαντουσε να παρω τον γιατρο και να του πω οτι δεν αισθανομαι καλα ψυχολογικα :D:?

Δεν ξερουν και αυτοι να διαχειριστουν την κατασταση αλλα νομιζω οτι αργοτερα μπαινουν στο παιχνιδι και σε βοηθανε. Ετσι μαλλον και ο δικος σου, ειναι αυτην την στιγμη υπερφορτισμενος. Εσυ κοιτα τον εαυτο σου, αντλησε την απιστευτη δυναμη που εχεις μεσα σου, σκεψου θετικα και ολα θα πανε καλα.

Οπως ειπανε, η αμνιοκεντιση ειναι κατι πολυ συνηθισμενο και την κανουν πλεον για τον πιο απλο λογο ωστε να ειναι σιγουροι. Πρεπει να σε καθησυχασει το γεγονος οτι δεν αφηνουν τιποτα στην τυχη. Οι γιατροι παντα κατι εχουν να ψαξουν για να ειναι καλυμμενοι αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εχεις σιγουρα κατι. Εμενα με εστειλαν 2 μηνων σε Γενετιστη επειδη ειχα κανει 38 πυρετο για ενα 24 ωρο :?

Ολα θα πανε καλα γιατι οι γιατροι ειναι σε θεση να τα δουνε σχεδον ολα. Και ο δικος σου θα μαθει με τον καιρο να ειναι πιο διπλα σου, ετσι οπως τον χρειαζεσαι.

eilikrina sas euxaristo parapolu mesa ap ti kardia mou.den mporeitai na fantasteite poso polu suniltha kai iremisa me auta pou mou grapsate.einai polu simantiko na afieroneis xrono gia enan anthropo pou oute kan ksereis kai na tou sumparastekese.kserete otan antimetopizeis kapoio problima nomizeis oti to diko sou einai monadiko kai den to exei niosei allos kai niotheis aperanti monaksia.euxaristo gia ton polutimo xrono pou mou afierosate kai pou mou dosate na katalabo oti den eimai moni :) .oso gia auto pou mou esteiles desdemona einai uperoxo kai toso alithino,me sugkinise para polu alla toulaxiston auti ti fora eklega apo eutuxia..to ektuposa na fantasteis na to doso sti diki mou manoula.eilikrina sas euxaristo para polu oles kai euxomai se oles tis manoules kai stis melouses na einai kala ta paidakia tous kai na apolambaloun oles auto to thio doro.

line_m123_beg_40_time_1229922000_text_6f20e1ede4f1e1eaeff220eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις