Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ποτε να μοιρασω τις μπομπονιερες?

loulina

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια. Το διλλημα μου ειναι το εξης. Μετα τη βαπτιση θα ακολουθησει catering στο προαυλιο της εκκλησιας. Τα γλυκα της βαπτισης τα εχει αναλαβει το catering και θα ειναι μαζι με τα υπολοιπα που θα εχουμε ωστε ολοι στο τελος του φαγητου να παρουν το γλυκο τους. Οι μπομπονιερες? Να της δωσω ακριβως μετα τον χαιρετισμο? Να τις κρατανε στο catering? Να τις δωσω στο τελος μαζι με τα γλυκα? Μου φαινεται λιγο δυσκολο γιατι δεν θα φυγουν ολοι μαζι και πρεπει να υπαρχει συνεχεια ενα ατομο εκει. Δεν ξερω ακομα τι να κανω...

Διαφημίσεις

καλημερα εγω θα σου προτεινα μολις τελειωσει η βαπτιση να σας χαιρετησουν οι καλεσμενοι σας οπως γινεται παντα και να παρουν και την μπομπονιερα τους,γιατι μετα μπορει καποιοσ να φυγει αμεσως ή μπορει να μην θελει να φαει...οποτε κοπελα μου ετσι θα εισαι σιγουρη οτι ολοι οι καλεσμενοι σου θα παρουν την μπομπονιερα τους και οτι θα τουσ εχεις χαιρετησει ολους γιατι πολλες φορες εκεινη την ωρα προσπαθουμε να μιλουσουμε με ολουσ αλλα παντα καποιοσ μας ξεφευγει....

Υποθετω ότι οσοι ερθουν στη βαπτιση, θα ειναι και στο τραπεζι, σωστα?

Το κετερινγ θα ειναι καθιστό? Ή ό,τι παρουν στο χερι?

Εμεις για παραδειγμα θα μοιράσουμε μπομπονιέρες στο τραπέζι, στη θεση του καθενός διπλα στο πιάτο του θα ειναι μια μπομπονιέρα και το γλυκακι. Τη χαιρετουρα θα την αποφύγουμε στην εκκλησία, αφού θα τους δούμε όλους στο τραπέζι, δε βρισκω το λόγο να διπλοχαιρετιόμαστε. :)

Σε μια βαπτιση που πήγα προσφατα, μοιρασε τις μπουμπουνιέρες το ζευγάρι, την ώρα που χαιρεταγε τον κόσμο στα τραπεζια.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

To catering θα ειναι στο ορθιο και ειναι ολοι καλεσμενοι.

Οι γυναικες ολο και καποιο τσαντακι θα κρατανε να τις βαλουν μεσα, ουτως η αλλως η μπομπονιερα ειναι κουτακι και μπαινει και σε τσεπη ευκολα. Μαλλον ετσι θα το κανω. Μετα το χαιρετισμο. Τωρα δε μενει να συννενοηθω με αυτον που εχει αναλαβει το στολισμο γιατι αυτος εχει και τις μπομπονιερες. Να παω να τις παρω μια μερα πριν ή να μου τις φερει οταν ερθει να στολισει? Ουφ! Πολυ εχω αγχωθει με τα διαδικαστικα...

Διαφημίσεις

Να παω να τις παρω μια μερα πριν ή να μου τις φερει οταν ερθει να στολισει? Ουφ! Πολυ εχω αγχωθει με τα διαδικαστικα...

Aφού θα έρθει να στολίσει,ας τις φέρει αυτός.Ποιός ο λόγος να πηγαίνεις να τις πάρεις και να τις κουβαλάς και στην εκκλησία?

Όσο γι'αυτό που ρώτησες,θα σου πω τί έχω δει εγώ.Συνήθως όταν έχεις catering στον ίδιο χώρο,δεν γίνεται η κλασική χαιρετούρα,απλά βγαίνουν οι γονείς έξω και χαλαρά χαιρετάνε και μιλάνε με όλους και ο φωτογράφος τραβάει.Και να σου πω την αλήθεια,είναι και πιο όμορφο από το στημένο.Την μπομπονιέρα την παίρνουν είτε στο τέλος,είτε στην αρχή ή και ενδιάμεσα,όπως βολέψει τον καθένα,δεν είναι και απαραίτητο να υπάρχει συνέχεια άτομο,εκτός και αν φοβάσαι ότι θα πάρει ο καθένας από 5.Αλλά κατά κανόνα,όλοι πηγαίνουν στην αρχή.