Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δεν ανεβαινει η χοριακη...

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια...πριν μια εβδομαδα εμαθα οτι ειμαι για δευτερη φορα εγκυος..με μια μερα καθυστερηση εκανα τεστ...φανηκε μια πολυυυυυυυυ αχνη γραμμη..εκανα χοριακη βγηκε 26.34 πολυ μικρη σε σχεση με την βδομαδα που ημουν γιατι ηξερα ακριβως την μερα συλληψης..μου ειπε ο γιατρος να ξανακανω χοριακη μετα απο 2 μερες και την ημερα που ηταν να κανω χοριακη ειδα αιμα πηγα με ειδε..ειδε κατι αλλα πολυ μικρο..ακομα..μου ειπε ξανα χοριακη εκανα την επομενη μερα και βγηκε 31.31..δεν μασ αρεσε εννοειτε..και μου ειπε ξεκουραση και χαπια..και ξανα χοριακη..εκανα παλι σημερα και ηταν μονο 42.75...χαλια δηλαδη...τον ρωτησα τι γινετε και δεν μου ειπε κατι συγκεκριμενο μονο οτι μαλλον δεν παει καλα και να μιλησουμε την παρασκευη για να δουμε πωσ παει και αν ειναι να παω για αποξεση..του ειπα τα χαπια να τα συνεχισω?και μου ειπε ε ναι ποτε δεν ξερεις μπορει να παρει μπροστα και να εκτοξευθει...πειτε μου ρε κοριτσια να εχω ελπιδες?να συνεχισω τα χαπια?μπορει κατι να αλλαξει?

Διαφημίσεις

πραγματικα σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα. Αφου σου ειπε ο γιατρος να συνεχισεις τα χαπια να το κανεις δεν θα χασεις κατι. Η χοριακη ομως αυξανεται αργα μεν αλλα αυξανεται. Δεν ειμαι και γιατρος βεβαια.Σε ποια εβδομαδα εισαι;

ky1Ap2.png?YVrPElRM

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα ένα θέμα με τη χοριακή...ποτέ δε διπλασιάστηκε και παντα ανέβαινε υπερβολικά αργά...η μικροβιολόγος μου είχε αγχωθεί και έστελνε το αίμα και σε άλλο μικροβιολογικό εργαστήριο μήπως έκανε λάθος...η γιατρός μου καθε δύο μέρες μου έλεγε και πήγαινα για υπέρηχο...δε θυμάμαι τιμές ακριβώς...θυμάμαι ότι φτάσαμε στο 1000 και μετά από δύο μέρες (είχα αίμα) είχε πάει 1100...μετά ενώ έπρεπε να είναι κάπου 2500 αυτή ήταν 1200...οταν έπρεπε να ήταν κάπου 15000 αυτή ήταν 4000...(στο περίπου όλα αυτά)...δεν ξέρω τι θα γίνει στην περίπτωσή σου αλλά δεν είναι πάντα , όπως φάνηκε με εμένα,η χοριακή ενδεικτική της εξέλιξης της εγκυμοσύνης..σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!

wy4Sp3.png ek7Sp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...