Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Φοβάμαι την κατάθληψη

Recommended Posts

Μαμάδες και Μπαμπάδες καλησπέρα.έχω ένα παιδάκι 2 χρονών και είμαι έγκυος στο 2...!είμαι 3 μηνών και πολύ χαρούμενη!Αλλά όταν είχα γεννήσει τη μίκρή μου μετά από μια κάποια σοβαρά προβλήματα υγείας του παιδιού( καρδιοπάθεια) και από κάποιους γιατρους που μας το είπαν με τελείως λάθος τρόπο κτλ....πολύ άγχός πολύ στενοχώρια...έπαθα κατάθληψη.τώρα είμαι καλά...αλλά υπάρχουν στιγμές τώρα τελευταία που νιώθω θλίψη.φοβάμαι.δεν αντέχω να πάθω τα ίδια πάλι αλλα αν δεν το καταλάβω...ήταν δύσκολο να επανέλθω και δεν μπορω πάλι τα ίδια!είναι λογικό να στενοχωριόμαστε ολοι που και που...αλλα αν γίνουν πάλι τα ίδια?

Διαφημίσεις

Μην πηγαίνεις με αυτή τη λογική.Σκέψου ότι το παιδάκι σου θα είναι μια χαρά και όλα θα πάνε καλά.Σκέψου πόση χαρά θα πάρετε σαν οικογένεια με τον ερχομό του μωρού.Η εγκυμοσύνη είναι μια δύσκολη περίοδος,με φάσεις θλίψης.Εγώ που περνάω κάτι παρόμοιο προσπαθώ να συνέλθω και να δω τα πράγματα πιο απλά.Δεν αξίζει να χάνουμε χρόνο από τη ζωή μας με άσχημες σκέψεις.Μια χαρά θα είναι το μωράκι σου.Με το καλό :-)

[/url]

Λίζα με το καλό το καινούριο μωρό και να χαίρεσαι και το πρώτο σου. Καλό θα ήταν να αναζητήσεις από τώρα ειδικό για να σε υποστηρίζει. Δεν ξέρω που μένεις αλλά το κέντρο Ημέρας Φαιναρέτη ασχολείται με αυτό ακριβώς το ζήτημα (ψυχολόγος και ψυχίατρος αν χρειαστεί) και υποστηρίζει εγκύους και λεχώνες δωρεάν. Αξίζει να ρίξεις μια ματιά αν μένεις κοντά στη Νέα Σμύρνη.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Διαφημίσεις

κι εγω ειχα θεμα στην πρωτη γεννα

στη δευτερη ειχα τοσα να κανω και με τοσα να ασχοληθω, που δεν προλαβαινα να κατσω να σκεφτω :)

δεν ειναι απαραίτητο να σου συμβεί το ίδιο, μην αγχώνεσαι από τωρα

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Γεια σου Λίζα! Το οτι έγινε αυτό το συμβάν στο παρελθόν που σε επηρέασε δεν σημαίνει οτι θα επαναληφθεί και στο μέλλον! Εσύ θα σκέφτεσαι θετικά και ασε το μυαλουδακι σου ελευθερο...τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους από μόνα τους κορίτσι μου. Σε κατάλαβαίνω να ξέρεις, έχω περάσει κι εγώ κάτι ανάλογο στο παρελθόν και είχα ζητήσει βοήθεια. Όσο έχεις ανθρώπους να σε στηρίζουν και να σε αγαπάνε να μη φοβάσαι τίποτα.

Να σκεφτεσε παντα θετικα και ολα ετσι θα σου ερθουν , ειμαι αυτης τησ αποψης!Υπαρχουν βεβαια στιγμες που σκεφτομαστε ασχημα πραγματα αλλα εκεινη την στιγμη να σκεφτεις κατι αλλο, ασχετο!!Εγω ετσι κανω!!Και ετσι γλυτωνω απο τις ασχημες σκεψεις!!

Διαφημίσεις