Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΗΜΟΣ ΓΕΡΑΚΑ: ΝΗΠΙΑ & ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ…ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ!!!!

Recommended Posts

Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Εδώ και 5 χρόνια το ίδιο θέμα και αλλαγή καμία. Κάθε Σεπτέμβριο το ίδιο δράμα, το ίδιο σκηνικό και παρασκήνιο: «θα πάρουν το παιδί μου στο σταθμό?», «Ποιόν έχεις?» «Κανέναν!» «Ε, τότε…». Και μετά προνήπιο… «θα τον πάρουν τουλάχιστον φέτος?» «Συγνώμη αλλά δε χωράνε! Γεμίσαμε με νήπια» και κοιτά τριγύρω και λες «Τώρα εγώ ήθελα να τον πάρουνε σε αυτό εδώ το χάλι?!!». Δύο τμήματα νήπιων λέει τίγκα! 50 πεντάχρονα και με το ζόρι ολοήμερα! Δηλαδή ντε και καλά 8ωρο το παιδί! Τι κι αν είμαι σπίτι και θα μπορούσα?! Να το μάθει το ωράριο να το στείλω στη φάμπρικα! Και οι έρμες οι νηπιαγωγοί? που θα τα απασχολήσουμε όλο αυτό το 8ωρο? 2 αίθουσες διδασκαλίας είδα όλες όλες!! Εκεί λέει διαβάζουνε, εκεί τρώνε….Εκεί τα κάνουνε κι όλας ενίοτε φαντάζομαι!...Πίκρα....Και περισσεύουν και νήπια λέει !που τα στέλνουν στις γύρω περιοχές! Χαλάνδρι, Μελίσσια, Χολαργό, όπου χωρέσουμε γιατί υπάρχει θέμα! Εδώ μπαίνει ο γνωστός... γνωστός ξανα. Οι «τυχεροί» τα κρατάνε στο χιλιόμετρο…. Για εμάς τους υπόλοιπους, θα πάνε νήπιο στον Έβρο…. Τουλάχιστον στο Δημοτικό έχουμε ελπίδες να είναι εντός νομού????!!!

anna2303

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...