Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Στα σκαριά «γάμος» Vodafone - Wind

Ev

Recommended Posts

http://www.newpost.gr/post/70202/%CE%A3%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%AC-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82-Wind-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7-Vodafone/

Σημαντικές εξελίξεις είναι έτοιμες να σημειωθούν και στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας, αφού Wind και Vodafone, συζητούν το ενδεχόμενο «επιχειρηματικής συνεργασίας», διαψεύδοντας τα σενάρια περί εξαγοράς της Wind από τη Vodafone.

Αργά το απόγευμα επιβεβαιώθηκε από τις δύο εταιρίες η ύπαρξη συζητήσεων με στόχο τη διερεύνηση πιθανής επιχειρηματικής συνεργασίας τους.

Σε ανακοίνωσή της η Vodafone Group αναφέρει ότι «επιβεβαιώνει ότι έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την Largo Limited για τη διερεύνηση πιθανής επιχειρηματικής συνεργασίας μεταξύ Vodafone Ελλάδας και WIND Ελλάς».

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι η «αναφορά που γίνεται σε δημοσιεύματα ότι το Vodafone Group συζητά να εξαγοράσει τη WIND Ελλάς έναντι μετρητών δεν είναι αληθής».

Οι συζητήσεις, προστίθεται στην ανακοίνωση, βρίσκονται σε αρχικό επίπεδο και δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα ότι θα οδηγήσουν σε κάποια συμφωνία.

Από την πλευρά της η WIND Ελλάς στην ανακοίνωσή της σημειώνει ότι «οι μέτοχοι της βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Όμιλο Vodafone, που ενδέχεται ή όχι να οδηγήσουν σε έναν επιχειρηματικό συνδυασμό μεταξύ των εταιριών WIND Ελλάς και Vodafone Ελλάδος. Σε αυτό το χρονικό σημείο, δεν υπάρχει καμία εγγύηση για το αν οι εν λόγω συζητήσεις θα καταλήξουν σε συμφωνία. Περαιτέρω ενημέρωση θα γίνει εφόσον υπάρξει σαφές αποτέλεσμα των συζητήσεων».

Διαφημίσεις

μωρε εγω παω κοσμοτε σε κανα διμηνο κ αστους να κουρευονται. αυτη η γουιντ φετος τα χει παιξει δεν εχω σημα σχεδον πουθενα κ το χω ακουσει απο πολυ κοσμο!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Διαφημίσεις

μωρε εγω παω κοσμοτε σε κανα διμηνο κ αστους να κουρευονται. αυτη η γουιντ φετος τα χει παιξει δεν εχω σημα σχεδον πουθενα κ το χω ακουσει απο πολυ κοσμο!

Κι εγώ τα ίδια τραβάω με τη Wind (την οποία "στηρίζω" με τα λεφτάκια μου από τότε που ήταν Telestet). Ας την πάρει η Vodafone μήπως δούμε βελτίωση, αλλιώς κι εγώ για την Cosmote με βλέπω!

Tinsey μια απο τα ιδια...η πρωτη μου συσκευη μαλιστα ειχε τυπωμενο επανω λογοτυπο τελεστετ... και η καρτα μου το νουμερο που χω απο το 98 γραφει τελεστετ. ακουσα πως κατεβασαν πολλες κεραιες για καποιο λογο και το σημα ειναι αθλιο πανω απο ενα 6μηνο. εγω στανταρ θα παω κοσμοτε βονταφον με τιποτα κ ποτε.

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Εμένα μες το σπίτι μου που βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο στη Θεσσαλονίκη δεν πιάνει ούτε η μία ούτε η άλλη. Να μου πεις σε άλλα σπίτια ίσως δεν πιάνει ο κοσμοτέ που εγώ αγαπώ και δεν αλλάζω. Είναι λυπηρό που πιθανό πάντρεμά τους θα στείλει κόσμο στο σπίτι του άνεργο αλλά αν ισχύσει το "ισχύς εν τη ενώσει", νομίζω πως χρειάζεται γιατί πολύς κόσμος τις πληρώνει και τις δύο χωρίς να του παρέχουν το άψογο σήμα που υπόσχονται στην υπογραφή του συμβολαίου.

Think Different

δεν παρέχουν άψογο σήμα γιατί εμείς εδώ στην Ελλάδα θέλουμε κινητή τηλεφωνία χωρίς κεραίες.

Δυστυχώς στην Ελλάδα υπάρχει η αρρωστημένη αντίληψη, που δυστυχώς καλιεργήθηκε από κάποιους ψευτοοικολόγους αδιάβαστους, ότι όσο λιγότερες είναι οι κεραίες τόσο λιγότερη η ακτινοβολία που τρώμε, ενώ είναι απλή λογική να καταλάβουμε ότι ισχύει το αντίθετο. Όσο λιγότερες οι κεραίες, τόσο πιο ισχυρές πρέπει να είναι, και τόσο μεγαλύτερη η ισχύς που ανεβάζει ένα κινητό που λειτουργεί προκειμένου να καταφέρει να "μιλήσει" με την κεραία.

Διαφημίσεις

δεν παρέχουν άψογο σήμα γιατί εμείς εδώ στην Ελλάδα θέλουμε κινητή τηλεφωνία χωρίς κεραίες.

QUOTE]

πολυ σωστα!!! θελουμε και τη πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο που λενε!!!

Αμ δε θα ειμαστε μονο 1000 σπιτια που θα κλεισουν. Και όσοι τυχεροι κρατησουμε τις δουλειες μας, τι απο τα εργασιακά μας δικαιώματα θα χασουμε...

να παρακαλας στις μερες μας να κρατησουμε τις δουλειες μας.......ανετα δεχομαι μειωση στη δουλεια μου παρα απολυση.....γιατι με λιγοτερα μπορω να ζησω ....με τιποτα πως θα ζησω??

οσο για τα ετργασιακα διακιωματα ας ειναι καλα οι εργατοπατερες και οι συνδικαλιστες που μας εχουν πρωτοι πρωτοι ξεπουλησει!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...