Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δεν νιώθω πια το letdown

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα... ηθελα να ρωτήσω το εξής...

Εδώ κ μια βδομάδα δεν νιώθω πια έντονα το letdown κ μερικές φορές δεν το νιώθω κ καθόλου...

Μέχρι τώρα όταν κατέβαινε το γάλα το ένιωθα πάρα πολύ έντονα (τον πρωτο καιρό πονούσα κιόλας)..Τώρα μπορεί να το καταλάβω μόνο από τη μικρή που αρχίζει να καταπίνει εντονότερα...

Μπορεί να σημαίνει κάτι αυτό???? Μήπως συμβαίνει κ τίποτα με την παραγωγή???

Να πω πως θηλάζουμε 17 μήνες περίπου( όπωε φαίνεται κι απ'το τικεράκι μας:D)

Yugup3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα... ηθελα να ρωτήσω το εξής...

Εδώ κ μια βδομάδα δεν νιώθω πια έντονα το letdown κ μερικές φορές δεν το νιώθω κ καθόλου...

Μέχρι τώρα όταν κατέβαινε το γάλα το ένιωθα πάρα πολύ έντονα (τον πρωτο καιρό πονούσα κιόλας)..Τώρα μπορεί να το καταλάβω μόνο από τη μικρή που αρχίζει να καταπίνει εντονότερα...

Μπορεί να σημαίνει κάτι αυτό???? Μήπως συμβαίνει κ τίποτα με την παραγωγή???

Να πω πως θηλάζουμε 17 μήνες περίπου( όπωε φαίνεται κι απ'το τικεράκι μας:D)

Δεν σημαίνει τίποτα για την παραγωγή σου. Είναι φυσικό με την πάροδο του χρόνου να μην νιώθεις το let down.

Δεν σημαίνει τίποτα για την παραγωγή σου. Είναι φυσικό με την πάροδο του χρόνου να μην νιώθεις το let down.

Ευτυχως!!! Απλά μου έκανε εντύπωση από τη μία μέρα στην άλλη η αλλαγή...

Δηλαδή προσαρμόστηκαν οι αδένες?? Να πω οτι αυτό τον καιρό η μικρή είναι κ συνέχεια στο στήθος εστω κ για 1,2 λεπτα...

Yugup3.png

Kι εγω πολυ νωρις απο τον 4-5 μηνα ισως κ νωριτερα.Απλα τωρα,καμια φορα....νιωθω λιγο,να κατεβαινει,καμια φορα...Πιο πολυ ακουω τις γουλιτσες κ εφησυχαζομαι:-D.Μπραβο που θηλαζετε τοσο καιρο....κ εμεις κλεινουμε χρονο σε λιγο...αντε να σας φτασουμε....

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Διαφημίσεις

Δηλαδή τώρα γεννιέται το εξής ερώτημα...

Πως το ένιωθα τόσους μήνες ???:confused:

Ήταν ωραίο πάντως να το νιώθεις... Με βοηθούσε αν η μικρή βιαζοταν να καταλαβαίνω κ να την παροτρυνω να περιμένει λίγα δευτερόλεπτα ακόμη για τη ροή... Τώρα φεύγει κ μετά απο λίγο νιώθω το στήθος γεμάτο!!:lol:

Yugup3.png

Εγω σταματησα να το νιωθω στους 27 μηνες,οταν εμεινα εγκυος και σταματησα να φοραω επιθεματα στους 15-16 μηνες,πιο πριν εσταζε γαλα.

Ανυπομονω να το ξανανιωσω,θα παρω και τα πανω μου γιατι νομιζω πως δεν εχω πολυ γαλα τωρα πια,ελαχιστοτατο :| θα ελεγα.

6Qyip2.pngKvUzp2.png

Ειχα την ανυσηχια μεχρι που εκλεισε τα 2, μετα ηρεμησα,τωρα δεν αγχωνομαι για την κορη μου γιατι τρωει τα παντα,θελω να συνεχισει τον θηλασμο μονο και μονο για τα αντισωματα,να μην μου αρρωσταινει συχνα και να μην κολλησει και το μωρακι που ερχεται τιποτα το χειμωνα.

Ειμαι ικανοποιημενη με το χρονικο διαστημα που θηλασε(και θα θηλασει)δεν την κοβω να το σταματαει συντομα :P.

Τωρα θα ξεκινησει το αγχος για το βρεφακι,γιατι θα γυρισω στην δουλεια νωρις και πρεπει να στοκαρω τον καταψυκτη γαλα :(.

6Qyip2.pngKvUzp2.png

Εγω σταματησα να το νιωθω στους 27 μηνες,οταν εμεινα εγκυος και σταματησα να φοραω επιθεματα στους 15-16 μηνες,πιο πριν εσταζε γαλα.

Ανυπομονω να το ξανανιωσω,θα παρω και τα πανω μου γιατι νομιζω πως δεν εχω πολυ γαλα τωρα πια,ελαχιστοτατο :| θα ελεγα.

Ειδες δηλαδή διαφορά στο γάλα?? Τ'ωρα δεν νιώθεις τίποτα απολύτως?? Αχ ένα περίεργο πράγμα μια το νιώθω, μια όχι..Π'αντως σε καμια περίπτωση όπως το ένιωθα πριν..

Yugup3.png

Διαφημίσεις

Ειδες δηλαδή διαφορά στο γάλα?? Τ'ωρα δεν νιώθεις τίποτα απολύτως?? Αχ ένα περίεργο πράγμα μια το νιώθω, μια όχι..Π'αντως σε καμια περίπτωση όπως το ένιωθα πριν..

Κaterinoula23, μην αγχώνεσαι! Η Μαρία Χ. είδε διαφορά στο γάλα λόγω εγκυμοσύνης και όχι επειδή σταμάτησε να νιώθει το let down! Το let down σταματάνε όλες οι μαμάδες να το νιώθουν κάποια στιγμή, ανάλογα η κάθε μια με τον οργανισμό της και δεν επηρεάζει την ποσότητα του γάλακτος που παράγεις! Όπως σταματάει να πρήζεται το στήθος μετά την εδραίωση της γαλουχίας, έτσι σταματάει κάποια στιγμή και το let down! Εγώ είχα σταματήσει να το νιώθω στον 8ο μήνα, αν θυμάμαι καλά, αλλά μια χαρά παραγωγή είχα!

HXuSp2.pngaS46p2.png

Κατερινουλα οπως τα ειπε η Σοφουκα ειναι,εμενα μου μειωθηκε λογω εγκυμοσυνης.

Εσυ δεν εχεις λογο να αγχωνεσαι για την παραγωγη σου ;).

6Qyip2.pngKvUzp2.png

Αχ μου φαίνεται κορίτσια όλων μας ο φόβος είναι αν αρκεί το γάλα μας για τα μικρά μας:|.Σωστά;Εγώ τουλάχιστον το σκέφτομαι συνέχεια:(...

Αληθευει....:rolleyes::cool:Κ εγω αυτο αναρωτιεμαι ακομα(???)ΕΕιδικα τωρα που δε ζηταει πια,οπως εκανε πριν,να θηλασει,που δε νιωθω ποτε γεματο κανενα στηθος,που...που...Ψυχολογικο ειναι το θεμα νομιζω...

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Διαφημίσεις