Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

στον γιο μου που ήταν με φτ ,περιμεναμε την μεγάλη έξοδο με μεγάλη ανυπομονησια.τελικά γεννηθηκε ακριβώς την 40+1.

σε αυτή την εγκυμοσύνη εκλεισα ρσντεβου΄στις 38+1, εαν δεν ερθει νωρίτερα. να ξερεις πάντως οτι ενα μωράκι στις 37+1 θεωρειται τελειόμηνο.με το καλό να το πάρεις αγκαλίτσα

s-age.png[/img]Z7Txp2.png

καλημερα! ειναι και μενα η πρωτη μου εγκυμοσυνη και την Δευτερα γενναω με προγραμματισμενη καισαρικη στις 38 εβδομαδες ακριβως!

as1cJTh0g410000MTA3MzUzZHwwMDczMDVkfHRvIG5lcmFpZGFraSBtb3UgZWluYWk.gif

καλημερα! ειναι και μενα η πρωτη μου εγκυμοσυνη και την Δευτερα γενναω με προγραμματισμενη καισαρικη στις 38 εβδομαδες ακριβως!

με το καλο το μωρακι σου..και εγω προγραμματισμενη καισαρικη στισ 22/08 38 εβδομαδων αλλα φαβαμε αν ερθει πιο νωρίς απο την προγραμματισμενη καισαρικη..

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Στην πρώτη εγκυμοσύνη γέννησα την κόρη μου στις 37w 3d.

Στη δεύτερη ο γιος μου βιαζόταν και βγήκε στις 35w 4d.

Και τις δύο με ΦΤ (με επισκληρίδιο).

dev355pr___.png

με το καλο το μωρακι σου..και εγω προγραμματισμενη καισαρικη στισ 22/08 38 εβδομαδων αλλα φαβαμε αν ερθει πιο νωρίς απο την προγραμματισμενη καισαρικη..

σε ευχαριστω πολυ και εσυ με το καλο! μην φοβασαι,προσπαθησε να μην κανεις πολλες δουλειες,να μην σηκωνεις βαρη και να μην σκιβεις αποτομα και ολα θα πανε καλα!!

καλη λευτερια:-P!!!!

Εγώ είχα προωρες συσπάσεις απο τον 7ο μήνα. Μετά από νοσηλεία και φάρμακα στο τέλος δεν ήθελε να βγεί... Τελικά με ΦΤ 39+2

Sk6Gp3.png

που θα γεννησεις RIKI? Αντε με το καλό και να μας ενημερώσεις εμας που ειμαστε μετά απο σένα με καισαρικη.Οσο για την φοβία σου Ελιζακι , μην ερθει νωριτερα....αυτο τρεμω και γω. Ερχονται καποιες φορές που νοιωθω τοοοσο βαριά και ανυμπορη που λεω οτι δεν θα καταφερω να φτασω μεχρι της 30 Αυγουστου. κουράγιο σε ολες. RIKI μια μέρα σου εμεινε τυχερουλα. την Δευτερα θα το εχεις στην αγκαλια σου.φιλια σε ολες

s-age.png[/img]Z7Txp2.png

Διαφημίσεις

που θα γεννησεις RIKI? Αντε με το καλό και να μας ενημερώσεις εμας που ειμαστε μετά απο σένα με καισαρικη.Οσο για την φοβία σου Ελιζακι , μην ερθει νωριτερα....αυτο τρεμω και γω. Ερχονται καποιες φορές που νοιωθω τοοοσο βαριά και ανυμπορη που λεω οτι δεν θα καταφερω να φτασω μεχρι της 30 Αυγουστου. κουράγιο σε ολες. RIKI μια μέρα σου εμεινε τυχερουλα. την Δευτερα θα το εχεις στην αγκαλια σου.φιλια σε ολες

στο 'ΕΛΕΝΑ" θα γεννησω! θα σας ενημερωσω πολυ συντομα! καλη συνεχεια στις υπολοιπες!

Καλημέρα!

Στην πρώτη εγκυμοσύνη γέννησα την κόρη μου στις 37w 3d.

Στη δεύτερη ο γιος μου βιαζόταν και βγήκε στις 35w 4d.

Και τις δύο με ΦΤ (με επισκληρίδιο).

καλησπερα!να σου ζησουν τα παιδακια σου!εγω εμενα ειναι η πρωτη μου εγκυμοσυνη κ ειμαι στις 32 εβδομαδες..εσυ ειχες καποια συμπτωματα που γεννησες πιο νωρις τα παιδακαι σου;;ειχες δηλαδη συσπασεις;;η ολα φυσιολογικα??

ttd6a24.aspx

Στην πρωτη εγκυμοσυνη γεννησα στις 35w & 4d με Φ.Τ αλλα με επισκληρίδιο.Ο μικρούλης αν και λίγο προωρος δεν χρειαστηκε καθόλου θερμοκοιτίδα.Τωρα διανύω την 32η εβδομαδα της δευτερης εγκυμοσύνης μου και περιμενω κοριτσακι.Για να δούμε η μικρή ποτε θα αποφασίσει να σκασει μυτη.Ελπιζω αυτη την φορα να μπω στον 9ο και μετα να ρθει, αλλα απτην άλλη να μην φαω και ολο τον μηνα γιατι δεν αντεχω αλλο το βαρος και το πρηξιμο που εχω.

ΣΜΑΡΑ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΛΟΓΩ ΨΥΛΗΣ ΜΥΩΠΙΑΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ 22/08..

καλησπερα!να σου ζησουν τα παιδακια σου!εγω εμενα ειναι η πρωτη μου εγκυμοσυνη κ ειμαι στις 32 εβδομαδες..εσυ ειχες καποια συμπτωματα που γεννησες πιο νωρις τα παιδακαι σου;;ειχες δηλαδη συσπασεις;;η ολα φυσιολογικα??

Ευχαριστώ και εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχα κανένα πρόβλημα καθ' όλη τη διάρκεια. Μία ημέρα μόνο πριν γεννήσω πονούσε πολύ η μέση μου χαμηλά και τα ξημερώματα μου σπάσαν τα νερά. Δεν είχα όμως συσπάσεις ή τίποτε άλλο πριν από αυτό (πέρα από τις φυσιολογικές και αναμενόμενες).

Στη δεύτερη είχα συσπάσεις από τον 7ο μήνα και έπαιρνα χάπια. Τη μέρα που γέννησα επειδή είχα συσπάσεις όλην την ημέρα παρά τα χάπια που έπαιρνα μου είπε η γιατρός να πάω στο μαιευτήριο να με δει και με ενημέρωσε ότι είχε ήδη ξεκινήσει ήδη ο τοκετός! Να φανταστείς πήγα στις 9 το βράδυ χωρίς να έχουν σπάσει τα νερά και γέννησα μέσα σε 4 ώρες.

Τώρα οι συσπάσεις ξεκίνησαν από τον 4ο μήνα. Δεν ξέρω, αλλά μου φαίνεται ότι τα αγόρια θέλουν να τραβούν από νωρίς την προσοχή της μανούλας τους!! :-D:grin::-D

Καλή συνέχεια σε όλες μας!

dev355pr___.png

Διαφημίσεις

Στην πρωτη εγκυμοσυνη γεννησα στις 35w & 4d με Φ.Τ αλλα με επισκληρίδιο.Ο μικρούλης αν και λίγο προωρος δεν χρειαστηκε καθόλου θερμοκοιτίδα.Τωρα διανύω την 32η εβδομαδα της δευτερης εγκυμοσύνης μου και περιμενω κοριτσακι.Για να δούμε η μικρή ποτε θα αποφασίσει να σκασει μυτη.Ελπιζω αυτη την φορα να μπω στον 9ο και μετα να ρθει, αλλα απτην άλλη να μην φαω και ολο τον μηνα γιατι δεν αντεχω αλλο το βαρος και το πρηξιμο που εχω.

κ εγω στην 32 ειμαι !!με το καλο..:D

ttd6a24.aspx

Ευχαριστώ και εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχα κανένα πρόβλημα καθ' όλη τη διάρκεια. Μία ημέρα μόνο πριν γεννήσω πονούσε πολύ η μέση μου χαμηλά και τα ξημερώματα μου σπάσαν τα νερά. Δεν είχα όμως συσπάσεις ή τίποτε άλλο πριν από αυτό (πέρα από τις φυσιολογικές και αναμενόμενες).

Στη δεύτερη είχα συσπάσεις από τον 7ο μήνα και έπαιρνα χάπια. Τη μέρα που γέννησα επειδή είχα συσπάσεις όλην την ημέρα παρά τα χάπια που έπαιρνα μου είπε η γιατρός να πάω στο μαιευτήριο να με δει και με ενημέρωσε ότι είχε ήδη ξεκινήσει ήδη ο τοκετός! Να φανταστείς πήγα στις 9 το βράδυ χωρίς να έχουν σπάσει τα νερά και γέννησα μέσα σε 4 ώρες.

Τώρα οι συσπάσεις ξεκίνησαν από τον 4ο μήνα. Δεν ξέρω, αλλά μου φαίνεται ότι τα αγόρια θέλουν να τραβούν από νωρίς την προσοχή της μανούλας τους!! :-D:grin::-D

Καλή συνέχεια σε όλες μας!

ευχαριστω να σαι καλα!αντε να δουμε σε μενα τι θα εμφανιση θα κανει;λες να μας εκπληξει ο μπομπιρας;;

ttd6a24.aspx

ΣΜΑΡΑ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΛΟΓΩ ΨΥΛΗΣ ΜΥΩΠΙΑΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ 22/08..

Η αδερφή μου έχει 8 βαθμούς μυωπία και στα 2 μάτια και γέννησε φυσιολογικά με επισκληρίδιο. Υπάρχει κι άλλος λόγος που θα κάνεις καισαρική;

Η αδερφή μου έχει 8 βαθμούς μυωπία και στα 2 μάτια και γέννησε φυσιολογικά με επισκληρίδιο. Υπάρχει κι άλλος λόγος που θα κάνεις καισαρική;

όχι απλά ο γιατρός μου, μου είπε ότι δεν το ρισκάρει..

Ελιζάκι, τον οφθαλμίατρό σου τον ρώτησες; Έχω κι εγώ 8 βαθμούς μυωπία και πριν γεννήσω είχα πάει να δω οφθαλμίατρο που μου κοίταξε τον βυθό και μου είπε όλα ΟΚ και ότι τα περί αποκόλλησης αμφιβληστροειδή κατά τη διάρκεια φυσιολογικού τοκετού είναι σε μεγάλο βαθμό υστερίες των γυναικολόγων (καλά, δεν το είπε ακριβώς έτσι, αλλά αυτό εννοούσε) και ότι το ρίσκο είναι περισσότερο θεωρητικό, δηλαδή θα μπορούσε, ίσως να πάθει αποκόλληση μια γυναίκα την ώρα του τοκετού αλλά ο ίδιος δεν το έχει δει ποτέ και δεν θεωρεί ότι είναι πρόβλημα παρά μόνο σε γυναίκες με πολύ υψηλούς βαθμούς μυωπίας, πάνω από 8.

Βέβαια κι εγώ 8,25 με 8,50 έχω, αλλά μου είπε να μην το σκέφτομαι καν. Μου είπε ότι υπάρχει μια ειδική εξέταση του βυθού του ματιού αλλά κατά τη γνώμη του δεν χρειάζεται να την κάνω, να πάω και να γεννήσω κανονικά χωρίς να το έχω έννοια. Ο γυναικολόγος μου δεν μου είχε πει τίποτα, είχαμε βάλει μπροστά για φυσιολογικό τοκετό, άλλο που τελικά έκανα καισαρική λόγω επιπλοκών στην 37η εβδομάδα (τζάμπα τα 50 ευρά στον οφθαλμίατρο χαχα) :lol:

Πάντως στην Αγγλία γεννάνε όλες με φυσιολογικό τοκετό κι ας έχουν 10 βαθμούς μυωπία. Όχι ότι στην Αγγλία τα ξέρουν όλα, απλά το αναφέρω προς ενημέρωση.

Ελιζάκι, 38 κ 6 γέννησα, φυσιολογικά ,με επισκληρίδιο κ έχω γύρω στο 8 μυωπία σε κάθε μάτι.. έκανα προς το τέλος της εγκυμοσύνης μια βυθοσκόπηση( αν θυμάμαι καλά έτσι λέγεται ) οπου και φάνηκε οτι μπορούσα να πάω για φυσιολογικό τοκετό!

Στη Σκανδιναβία επίσης γεννάνε φυσιολογικά με υψηλούς βαθμούς μυωπίας. Νομίζω ότι απλά πρέπει να κάνεις επισκληρίδιο για να μη πάθεις κάτι από την πίεση (αλλά κι αυτό δεν ειναι απαραίτητο με βάση αυτά που λένε τα κορίτσια).

εγώ έχω κάνει laser για διόρθωση μυωπίας και πάλι ο οφθαλμίατρος μου είπε ότι θα μπορούσα να γεννήσω φυσιολογικά... για ψάξτο, αμαρτία να φας το μαχαίρι χωρίς λόγο (και στο λέω εγώ που γέννησα τελικά με κτ για άλλους λόγους)