Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ

Recommended Posts

ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΟΛΑΚΙ ΗΤΑΝ Ο ΕΛΙΚΑΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ

ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ?

Διαφημίσεις

Στα Κούκου,στα Λητώ,στα Bebehome και γενικώς στα μεγάλα καταστήματα έχει.

Μεγάλη ποικιλία θα βρεις και στη σελίδα http://www.cosycorner.gr

Στα Κούκου είδα και κάτι αεροπλανάκια και αερόστατα αλλά δεν πρόσεξα αν είναι φωτιστικό ή απλώς διακοσμητικό.

Επίσης αν θέλεις κάτι πιο οικονομικά έχει στο ΙΚΕΑ απλά φωτιστικά και απλίκες για τον τοίχο.

(εμείς πήραμε από τα Bebehome φωτιστικό με τον Winnie The Pooh,στρόγγυλο από ρυζόχαρτο με 9,90 ευρώ.Το ίδιο στα Cosycorner κάνει 11,60 ευρώ.)

Καλό ψάξιμο! :D

• 4 months later...

Κορίτσια καλησπέρα. Μήπως ξέρει καμία κανενα μαγαζί με καλά παιδικά φωτιστικά γιατί οπου και να κοίταξα όλο χαζομάρες βρήκα (κατα προτίμηση νότια προαστια, Γλυφαδα Αργυρουπολη κτλ). Τα μόνα ωραία που βρήκα μεχρι τωρα είναι κάτι χειροποιητα στο Κολωνάκι αλλά από τιμές...απαπαπα....

Ειδα το site, σε ευχαριστώ πολύ.. Φαινεται να εχει παρα πολύ ωραια πραγματα γενικά. Μου φαινεται ότι θα πάω για φωτιστικό και θα παρω και ενα σωρό πραγματα ακόμα. Μα καλα στραβή είμαι??Καθε μερα περναω από εκει και δεν το είχα προσεξει. Τρομάρα μου...

Διαφημίσεις

καλησπερα Δεσποινα δες λιγο αυτο το site http://www.toys.gr θα παθεις πλακα απο ειδη φωτισμου και γενικα για παιδικο δωματιο. το καταστημα ειναι στη Λ.Κηφισιας 129 και αν θες για καλο και ποιοτικο παιχνιδι θα πας λιγο πιο διπλα Λ.Κηφισιας 135 στον επανω οροφο.

Ειναι λιγο ακριβα αλλα θα βρεις και πιο οικονομικα.

Κορίτσια καλησπέρα. Μήπως ξέρει καμία κανενα μαγαζί με καλά παιδικά φωτιστικά γιατί οπου και να κοίταξα όλο χαζομάρες βρήκα (κατα προτίμηση νότια προαστια, Γλυφαδα Αργυρουπολη κτλ). Τα μόνα ωραία που βρήκα μεχρι τωρα είναι κάτι χειροποιητα στο Κολωνάκι αλλά από τιμές...απαπαπα....

Εμενα παντως δε μου αρεσε κανενα παιδικο,που παρεπιπτωντος ειχαν και ενα σωρο λεφτα και κατελειξα να παρω αυτα με τα καπελακια και τα κρυσταλα σε στυλ αντικε,περιπου 160$ κοντα δηλ.στη τιμη που ειχαν και τα παιδικα και θα το εχει και σε μεγαλυτερη ηλικια.Τα καπελακια τα αλλαζεις,τωρα ειναι καρο ροζ-μπεζ-λαχανι,και τα κανεις οτι χρωμα θα ειναι το μελλοντικο δωματιο!! :wink:

n10D.jpg.png

Η ζωη δε μετριεται με τον αριθμο των στιγμων που περνουμε αναπνοη,αλλα με τον αριθμο των στιγμων που μας κοβεται η αναπνοη!!!

Εμενα παντως δε μου αρεσε κανενα παιδικο,που παρεπιπτωντος ειχαν και ενα σωρο λεφτα και κατελειξα να παρω αυτα με τα καπελακια και τα κρυσταλα σε στυλ αντικε,περιπου 160$ κοντα δηλ.στη τιμη που ειχαν και τα παιδικα και θα το εχει και σε μεγαλυτερη ηλικια.Τα καπελακια τα αλλαζεις,τωρα ειναι καρο ροζ-μπεζ-λαχανι,και τα κανεις οτι χρωμα θα ειναι το μελλοντικο δωματιο!! :wink:

TI AΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ??? ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΜΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ...ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ..

ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ....

(Ασχετο με το θέμα αλλά δεν αντεξα να μην το γραψω...)

καλησπερα Δεσποινα δες λιγο αυτο το site http://www.toys.gr θα παθεις πλακα απο ειδη φωτισμου και γενικα για παιδικο δωματιο. το καταστημα ειναι στη Λ.Κηφισιας 129 και αν θες για καλο και ποιοτικο παιχνιδι θα πας λιγο πιο διπλα Λ.Κηφισιας 135 στον επανω οροφο.

Ειναι λιγο ακριβα αλλα θα βρεις και πιο οικονομικα.

Εχω παθει πλακα, αλλά με τις τιμές :?:?:? Ρε παιδιά πολύ τσούζουν... και η βλακεία είναι ότι αυτό που βρήκα στο Κολωνάκι ήταν ενα απίστευτο δερματινο χειροποιητο αερόστατο που είχε 80 ευρώ και εμενα μου φανηκε λιγο ακριβό και δεν το πήρα... Μου φαινεται οτι θα παω τρεχοντας αυριο να το βρω.... Σας ευχαριστώ παρα πολύ όλες για τις απαντήσεις σας...

:idea: Έψαχνα να βρω φωτιστικό από το καλοκαίρι και τελικά βρήκα ένα πολύ ωραίο φωτιστικό (βέβαια αυτό είναι τελείως υποκειμενικό) σε ένα αγγλικό site.

:idea: Αν ενδιαφέρεσαι το site είναι:

http://inspiredbylight.co.uk/

:idea: Τα φωτιστικά είναι αρκετά οικονομικά αλλά αυτό που πληρώνεις στην ουσία είναι τα μεταφορικά (45 ή 48 ευρώ δε θυμάμαι καλά)

είμαι όμως ενθουσιασμένη με το φωτιστικό κι έτσι άξιζε τον κόπο.

:idea: Στο ίδιο site έχει και πολύ ωραία πορτατίφ. Αν θέλεις ρίξε μια ματιά!

*

Διαφημίσεις

TI AΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ??? ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΜΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ...ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ..

ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ....

(Ασχετο με το θέμα αλλά δεν αντεξα να μην το γραψω...)

Ευχαριστω πολυ,κοπελα μου!!Με το καλο να ερθει και η δικη σου μπουμπου και ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι και αυτη πολυ ομορφη!!! :D

n10D.jpg.png

Η ζωη δε μετριεται με τον αριθμο των στιγμων που περνουμε αναπνοη,αλλα με τον αριθμο των στιγμων που μας κοβεται η αναπνοη!!!

Εγω πηρα ενα απο τα Octopus που εχει αυτα τα τρελλα, δεν ειναι παιδικο αλλα ειχε πανω κατι χρωματιστες μαργαριτες και ταιριαζε με το δωματιο και μου βγηκε και φθηνο!30-40 ευρω αν θυμαμαι καλα?

Το φωτιστικο σου ειναι τελειο,

που τα αγορασες τα καπελακια????

Υπηρχαν μεμονωμενα ή μαζι με το φωτιστικο????

Το φωτιστικο σου ειναι τελειο,

που τα αγορασες τα καπελακια????

Υπηρχαν μεμονωμενα ή μαζι με το φωτιστικο????

Αυτα πανε μαζι αλλα τα αγοραζεις και ξεχωριστα,περιπου 20$ το ενα.Οπου πας με φωτιστηκα θα σου δωσουνε!! :wink:

n10D.jpg.png

Διαφημίσεις

• 1 year later...
  • 3 months later...

Ψάχνω ένα πολυέλαιο/ φωτιστικό για το δωμάτιο της κόρης μου. Ειναι 8 χρονών και το δωμάτιο της ειναι προφανώς ροζ! :D

Για να σας δώσω μια ιδέα:

largeTC09.jpg

largemyroyalprincess.jpg

αυτά τα βρήκα απο το http://www.adorabletots.co.uk/ αλλα δεν ειμαι διατεθειμένη να πληρώσω 300 λίρες Αγγλίας τα εν λογω φωτιστικά!

Μήπως έχετε δει κάτι αντιστοιχο σε μαγαζί στην Αθήνα? Και πιο οικονομικό εννοείται!

Μήπως έχετε καμιά καλή ιδέα για πρωτότυπο κοριτσίστικο φωτιστικό?

Σας ευχαριστώ πολύ!

pdNQp3.pngjWt5p3.png

• 3 years later...

Καλημέρα σας!!

Έχω ένα ανιψιό 4χρονών και του αρέσουν πολύ τα αεροπλάνα, και ο σουπερμαν;) Και θέλω να βρω ένα φωτιστικό αεροπλάνο! Ξέρετε που μπορώ να βρω;

Ευχαριστώ!!

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

πολυ ωραια φωτιστικα εχει και στην παρνηθος 56, στην κυψελη.. ειναι ενα μαγαζι με ηλεκτρολογικο υλικο! εγω απο εκει εχω παρει πολλα παιδικα! θυμαμαι μια πολυ ωραια μπαλα ποδοσφαιρου!