Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΓΚΥΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΛΙΜΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ????

Recommended Posts

Κορίτσια τα φώτα σας.

Σε 2 μέρες μπαίνω στον 3ο και από κιλά έχω χάσει 2. Όχι γιατί κάνω εμετούς, αλλά γιατί δεν έχω πολύ όρεξη.

Την ερώτηση την κάνω γιατί σε συζήτηση με άλλη έγκυο που είναι στον 5ο μου είπε ότι μετά τον 4ο θα ανοίξει απίστευτα η όρεξή μου σαν να έχω ταινία και θα κατεβάζω ότι βρω μπροστά μου. Αυτό λέει ότι το παθαίνουν όλες οι εγκυμονούσες.

Και ρωτάω: αυτό συμβαίνει μοιραία ή έχει να κάνει και με τον οργανισμό της κάθε κοπέλας?

Διαφημίσεις

Κορίτσια τα φώτα σας.

Σε 2 μέρες μπαίνω στον 3ο και από κιλά έχω χάσει 2. Όχι γιατί κάνω εμετούς, αλλά γιατί δεν έχω πολύ όρεξη.

Την ερώτηση την κάνω γιατί σε συζήτηση με άλλη έγκυο που είναι στον 5ο μου είπε ότι μετά τον 4ο θα ανοίξει απίστευτα η όρεξή μου σαν να έχω ταινία και θα κατεβάζω ότι βρω μπροστά μου. Αυτό λέει ότι το παθαίνουν όλες οι εγκυμονούσες.

Και ρωτάω: αυτό συμβαίνει μοιραία ή έχει να κάνει και με τον οργανισμό της κάθε κοπέλας?

οτι θα ανοίξει η όρεξη σου θα ανοίξει αλλά εντάξει δεν είναι απαραίτητο να ανοίξει υπερβολικά!

κι εγώ μέχρι τον τρίτο έχασα 2 κιλά αλλά στα μισά του τρίτου άρχισα να λιγουρεύμαι γεύσεις απο αυτά που έβλεπα (όχι τρελλά πράγματα για να στέλνω τον άντρα μου)η όρεξη μου έχει ήδη αρχίσει αλλά και πάλι δεν τρώω ποσότητα αλλά λιγουρεύομαι πολύ εύκολα , μπορεί και κάθε δύο ώρες!βέβαια έβαλα και 5κιλάκια :wink:

γι' αυτό μην στεναχωριέσαι, θα φας κι εσύ :D:P

Το σώμα σου ξέρει καλύτερα από κάθε συμβουλή που θα σου δώσουμε. Αν δεν πεινάς, δε χειάζεται να φας με το ζόρι. Όταν το μωρό αρχίσει να βάζει βάρος (τους πολύ τελευταίους μήνες) θα παίρνει από εσένα ό,τι χρειάζεται & ο δικός σου οργανισμός θα το αναπληρώνει. Εκεί θα ανοίξει σίγουρα η όρεξή σου!! Στο μεταξύ, όσο πιο ισορροπημένη διατροφή κάνεις, τόσο το καλύτερο! Λιγότερα κιλά (άλλες παρακαλάνε να είναι στη θέση σου), υγειινός τρόπος ζωής...

Μην αγχώνεσαι (γι'αυτό τουλάχιστον! Βρες κατι άλλο να σε ανησυχήσει :lol: )

Καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος,μην ακους πολλα πανω σε αυτο το θεμα,εμενα μου λεγαν οτι στον 9μηνα θα παρω τα περισσοτερα κιλα κ τελικα δεν πηρα τιποτα,μια φιλη μου μεχρι τον 6μηνα ειχε χασει 8κιλα,δεν υπαρχει κατι να σου πει καποιος.Οποτε μην σε αγχωνει καθολου κανε μια σωστη διατροφη κ ολα θα πανε καλα

Εμένα απο την 14η εβδομάδα που σταμάτησαν οι ανακατωσούρες μου άνοιξε λίιιγο η όρεξη, αλλά και πάλι τρώω λιγότερο απ' ότι πριν μείνω έγκυος! Μόνο φρούτα τρώω με ευχαρίστηση, όλα τ' άλλα μόλις φάω λίγο μπουχτίζω και δεν θέλω να τα βλέπω! Π.χ. πρώτα ήθελα μισή (τουλάχιστον) πίτσα στην καθισιά μου και τώρα με δυο κομμάτια έχω φουσκώσει μέχρι αηδίας! Για να δούμε τι έπεται στη συνέχεια! Στον Ραφαήλ είχα πάρει 18 κιλά μέχρι την 34η εβδομάδα! Αλλά΄ολο γλυκά ήθελα να τρώω! Τώρα τέτοιες τάσεις δεν έχω ούτε γι' αστείο! (το κακό είναι ότι δεν θέλω να φάω ούτε τα χρήσιμα...όπως ψαράκι, γαλακτοκομικά κλπ.). Να δω τι θα γίνει μέχρι το τέλος...

10/1/1998 Πρώτη φορά μαμά: Ο Ραφαήλ έρχεται στη ζωή μου!

TpqWp2.pngIgXop2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 4ο ΕΧΑΣΑ 5 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΙΛΑ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΗΡΑ 6, ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 6ο ΜΕ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΒΑΡΟΥΣ, ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΡΩΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ :lol::lol: ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΑΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ, ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΟΛΟ ΦΡΟΥΤΑ ΤΡΩΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

είμαι στον 7ο μήνα και έχω παρεί 7 κιλά...

δεν έχω βουλιμικές τάσεις όυτε ιδιαίτερες ορέξεις...τρώω με μέτρο και αποφεύγω κατοτοπια στυλ γλυκά ψωμια, αλάτια, και γενικότερα άχρηστα για το μωρό...