Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ποσες ωρες υπνου σε μωρα 14 μηνων??

elena73

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια.

λυστε μου μια απορια........

ποσο κοιμουνται τα μωρακια σε αυτην την ηλικια των 14 μηνων???

μεσα στη μερα κοιμουνται και ποσο?? πρεπει να κοιμουνται???

εμας το βραδυ κοιμουνται απο τις 9-9.30 μεχρι τις 6.30-7.....και μεσα στη μερα ελαχιστα εως καθολου!!!

πως αντεχουν και ειναι μεσα στην τρελη χαρα , μεχρι το βραδυ??? :roll:

Διαφημίσεις

Εμας η μικρή κοιμάται το βράδυ από τι 8.00 μέχρι τις 7.00 και μέσα στην ημέρα το μεσημεράκι δηλαδή κοιμάται άπό τις 1.30 μέχρι τις 4.00 περίπου.

:shock::shock::shock::shock:

Ο Κωστής εδώ και αρκετούς μήνες κοιμάται περίπου 8.30 μέχρι τις 7.30 περίπου (τελευταία πάει να το κάνει πιο νωρίς -όλο 7 παρά μου ξυπνάει :twisted::D )

Μέσα στην ημέρα δεν θέλει να κοιμαται καθόλου -όσο και αν νυστάζει.

Έχουμε δώσει αρκετές μάχες -νικάει σχεδόν πάντα αυτός.

Το μόνο που λειτουργεί είναι καρότσι και βόλτα έξω από το σπίτι. Αναλόγως κούρασης μας παίρνει 5'-20'

Δεν έχω κανένα κόλλημα με τον μεσημεριανό ύπνο, απλά όταν νυστάζει γίνεται φοβερά γκρινιάρης και δεν ξέρει τι θέλει. :roll::?

KbCJp2.pngEYukp3.png

Διαφημίσεις

Αχ εμεις κοιμομαστε γυρω στις 9 ωρες το βραδυ και 3 ωρες το μεσημερι.

Δεν ξερω ποσο καλο ειναι αυτο γιατι εχει καταντησει να κοιμαται 10,30 το βραδυ και να ξυπναει στις 7,30 και μετα το μεσημερι απο τις 2 εως τις 5.

Θελω να τον κανω να κοιμαται πιο νωρις το βραδυ αλλα δεν τα εχω καταφερει ως τωρα.

Παντως ενα βιβλιο που εχω λεει, καθως και ο γιατρος μου ειχε πει οτι σε αυτη την ηλικια 14 μηνων μεχρι τα 2 περιπου τα παιδια κοιμουνται απο 9 εως 12 ωρες το βραδυ και γυρω στις 2 ωριτσες το μεσημερι. Βεβαια ολα αυτα ειναι σχετικα γιατι ενα παιδι που κοιμαται πολυ το βραδυ μπορει να κοιμηθει πολυ λιγο το μεσημερι και αντιστροφο.

Αν δεν θελει να κοιμηθει το μεσημερι αλλα παρολαυτα γκρινιαζει μπορουμε απλα να το παρουμε να ξαπλωσουμε μαζι να του διαβασουμε ενα βιβλιο ετσι ισα ισα να ξεκουραστει και ας μην κοιμηθει.

Επισης καλο ειναι κοιμηθει δεν κοιμηθει το μεσημερι να το βαζουμε η εστω να προσπαθουμε να το βαλουμε να κοιμηθει για να ξερει οτι αυτη την ωρα ειναι που ξεκουραζομαστε.

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

ο Κωνσταντινος απο 13 μηνων περιπου κοιμοτανε εναν υπνακο κατα τις 8.30-9.00 το πρωι για καμια ωρα , επειτα ξανακοιμοτανε κατα τις 12.00 για κανα μισαωρο και το μεσημερι αλλη 1 ωρα , και το βραδυ μετα 9.30 - 6.30. Εδω και 1,5 μηνα πλεον κοιμαται τον υπνακο στις 10.00 για καμια ωρα ισως και 1,5 αμα ειναι κουρασμενος πολυ . Το μεσημερι κοιματα 1-1,5 ωρα και το βραδυ κλασικα 9.30-6.30 αλλα λογικα αυτα ολα θα αλλαξουνε μιας και οσο μεγαλωνουνε τοσο λθγοτερο υπνο χρειαζονται .