Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Παιδικες τοιχογραφιες

Recommended Posts

Καλησπερα μπαινω στον 7 μηνα σε λιγο και σκεφτομαστε να φτιαξουμε το παιδικο δωματιο.Ειναι το πρωτο μας παιδακι και εχουμε παλαγωσει λιγακι,ακουμε διαφορα...σκεφτομασταν να κανουμε μια τοιχογραφια.Εχει κανει καμια μανουλα να μας πει περιπου τις τιμες;Ειναι τοσο ακριβα οσο ακουγονται;

Διαφημίσεις

Πηρα και ρωτησα σε καποιον που φτιαχνει τοιχογραφιες για εναν τοιχο βεβαια παιζει ρολο το σχεδιο,τελοσπαντον αυτα που διαλεξα εγω μου ειπε απο 450 ευρω εως 650......

• 1 month later...

καλημέρα,

εγώ νομίζω ότι για ένα βρεφικό δωμάτιο η τοιχογραφία είναι υπερβολή γιατί το μωρό δεν καταλαβαίνει και πολλά. Ίσως για ένα μεγαλύτερο παιδάκι, που θα είναι και πιο σαφές τι του αρέσει και τι προτιμά να είναι καλύτερη η τοιχογραφία. Το μωρό αρκειται και με φθηνότερες και απλούστερες λύσεις. Και η τιμή που λες μου φαίνεται εξωφρενική.

Διαφημίσεις

• 9 months later...

και εγω ρωτησα και οι τιμες κυμαινονται απο 250 που θα ειναι οπως καταλαβαινεις μικρουλη εως 1000.Μου αρεσαν καποια γυρω στα 500 € αλλα το ξανασκεφτηκαμε με τον συζηγο και δυστιχως δεν ειναι εποχες για τοιχογραφιες.

υπαρχει και η αλλη λυση, της φωτοταπετσαριας, αν ειστε διατεθημενες να ξοδεψετε 'καποια' χρηματα παραπανω για το παιδικο.

η φωτοταπετσαρια ντυνει εναν τοιχο 1,5μ φαρδος χ 2,5μ υψος με κοστος 30-40ευρω το τμ, δηλ 120-160 ευρω ολο( λογικα παιζουν και μεγαλυτερες διαστασεις). και μπορειτε να διαλεξετε οποια εικονα θελετε απο το ιντερνετ, και να την εκτυπωσουν σε ταπετσαρια.

το mywall.gr ειναι ενα τετοιο site.

υπαρχουν και ετοιμες με 80 ευρω περιπου,νομιζω της walltastic.;)

AtQqp2.png