Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δευτερη εγκυμοσυνη μετα απο αποβολη...

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια κ καλως σας βρηκα!Αρχισα να σας διαβαζω απο την πρωτη μου εγκυμοσυνη η οποια κ ατυχησε αλλα ποτε δεν ειχα γραψει την εμπειρια μου.Αρχες Ιανουαριου εμαθα οτι ημουν εγκυος αλλα στις 5,5 εβδομαδες ειχα αιμορραγια κ μετα απο 2 μερες απεβαλα.Πηγα για αποξεση κ τα λοιπα αλλα το ξεπερασα γρηγορα μιας κ δεν ειχαμε δει τιποτα ουτε σε υπερηχο.Μετα απο τοτε το αφησαμε στην τυχη του κ εμεινα εγκυος τελικα.Το καταλαβα πριν λιγο καιρο.Εχω ΤΕΡ 29/4 αρα ειμαι 5 εβδομαδων κ 5 ημερων.

Εκανα την πρωτη χοριακη 31/5 κ ηταν 1850.Αλλη μια 3/6 και ηταν 5500 και επειτα πηγα στην γιατρο.Μου ειπε οτι ειναι πολυ νωρις αλλα αφου ειχα αγχος ..καλως !Ειδαμε τον σακο οτι ηταν μεσα στο ενδωμητριο κ τιποτε αλλο.Ο υπερηχος με εβγαλε 4 εβδομαδων κ 6 ημερων.Μου ειπε να κανω αλλη μια χοριακη κ να παω την επομενη Πεμπτη να ακουσουμε καρδουλα.Εγω εκανα την χοριακη σημερα κ βγηκε 17500.Μου φανηκε λιγο χαμηλη το ιδιο ειπε κ η γιατρος.μου ειπε να κανω αλλη μια την Παρασκευη κ βλεπουμε αλλα οτι ειμαι λιγων εβδομαδων γι'αυτο ειναι ετσι.Εγω βεβαια εχω τρελαθει απο το αγχος!!!!εψαξα κ βρηκα καπου οτι μετα τις 6000 της χοριακης ο ρυθμος αυξησης μειωνεται σημαντικα κ χρειαζονται τουλαχιστον 4 μερες για να διπλασιαστει .Αυτο λιγο με καθυσυχασε αλλα και παλι παω να σκασω?? Εσεις τι λετε?Γνωριζετε κατι για το θεμα?

ClTwp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα Σοφια~κ εγω ειμαι εγκυος στην 25 εβδομαδα!ειχα κ εγω μια αποβολη πριν 3 χρονια (παλιννδρομος κυηση)κ μενα με πονεσε αλλα το ξεπερασα γρηγορα~εγω ειχ απρολαβει αν το δω στον υπερηχο ηταν 2 μηνων τοτε!απο τοτε χωρις αγχος κ με προσπαθειες σε νορμαλ τεμπο εμεινα εγκυος !! :) ολα πανε καλα .στην αρχη ειχα κ εγω πολυ αγχος για να μην παθει παλυ τιποτα το μωρο αλλα προσπαθησα να το αποβαλλω κ τα καταφερα!!! ειμαι ακομα πιο τρελαμενη σε αυτη την εγκυμοσυνη κ ισως κ πιο ετοιμη!οσον αφορα την χοριακη γοναδοτροπινη εγω δεν εκανα γιατι εμαθα οτι ειμαι εγκυος στο 2 μηνα εγκυμοσυνησ (ειχε κυκλο εντελως ασταθη κ ειχα βαρεθει να κανω τεστ εγκυμοσυνης κ μια φορα δεν εκανα κ ημουν εγκυος :) ) πηγα στο γιατρο μου κ το ειδαμε κατευθειαν κ αμεσωως ακουσαμε κ την καρδουλα του!αλλα εσυ δεν χρειαζεται αν το σκεφτεσαι συνεχεια κ να σε αγχωνει απλα η γιατρος σου το κανει για επιβεβαιωση!η φιλη μου εμαθε πριν μια βδομαδα οτι ειναι εγκυος κ η χοριακη της βγηκε 1421(η 2)ειναι εγκυος κανονικοτατα ποσο μαλλον εσυ που εχεις 17500!!!! :) καλη αρχη Σοφια μου χωρις αγχος κ με πραγματικη ηρεμια ετσι θα εχεις ενα υγιεστατο μωρακι!

ttd6a24.aspx

Sophie με το καλο στους 9 καταρχας!!Δευτερον,με χοριακη 17500 εισαι εγκυος κοπελα μου..οντως αυτο που λες ειναι αληθεια,μετα απο 6000 μειωνεται ο ρυθμος αυξησης της χοριακης..μην εχεις αγχος για να μπορεσεις να τη βγαλεις μεχρι το τελος!!Καλη επιτυχια σου ευχομαι(για το ιδιο ακριβως θεμα συζητησαμε και στο απο κατω θεμα,αν ριξεις μια ματια θα σε ησυχασει νομιζω)

tt8ef32.aspx

συμφωνω απολυτα.μετα τις 6000 δεν διπλασιαζεται.εμενα ηταν 9125 και μετα απο 3 μερες πηγε 15120.τρελαθηκα γιατι ειχα 2παλινδρομες πριν.τωρα ειμαι 14 εβδομαδες.με το καλο το μωρο σου

7Ggjp2.png

πραγματικα το σκεφτομαι συνεχεια και δεν θα ηθελα να το ξαναπερασω ολο αυτο...

robenula συμφωνα με αυτα που λες και τα δικα μου αποτελεσματα ειναι μια χαρα αλλα θα παω παλι αυριο για χοριακη να δω κατα ποσο αυξηθηκε...!ευχαριστω για την στηριξη κ με το καλο τα μωρακια σας!!!

ClTwp3.png

Διαφημίσεις

Σημερα εκανα παλι χοριακη και ηταν 25.500.Η γιατρος ειπε οτι ειναι καλη και να μην αγχωνομαι..Ελπιζω τωρα που ερχεται το σ-κ να ηρεμησω λιγακι.Εχω ραντεβου την επομενη Πεμπτη ...

ClTwp3.png

Όλα καλά θα πάνε κουκλίτσα μου. Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι γιατί έτσι βλάπτεις και το εμβρυάκι σου. Τα νούμερά σου είναι πάαααρα πολύ καλά. Να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη εύχομαι.

• 9 months later...

Καλημερα σε ολες και ολους!!!Ειμαι καινουργια στην παρεα σας και θα ηθελα τη βοηθεια σας!!!Ειμαι εγκυος στην 6η εβδομαδα,ειχα μια παλινδρομη πριν απο 6 μηνες,ειμαι 34 χρονων και τωρα μου δινεται μια δευτερη ευκαιρια και ειμαι πολυ χαρουμενη!!!Μονο που ειμαι πολυ αγχωμενη και με το παραμικρο παθαινω πανικο!!!Εκανα μια δευτερη χοριακη πριν 3 μερες και διπλασιαστηκε,4900 απο 2500 σε δυο μερες!!!το κακο ειναι οτι χθες και σημερα το πρωι,μετα την αφοδευση,ειδα μια σταγονα καφε ανοιχτο ,στο χαρτι οχι στο εσωρουχο!!:confused:Πηρα το γιατρο και μου 3εδωσε utrogestan 4 την ημερα και ειμαι απο χθες σπιτι!!!Θελω να μου πειτε αν ειχε καποια απο εσας παρομοια περιπτωση και τελικα μια πετυχιμενη εγκυμοσυνη!!!τελευταια περιοδο ειχα 18 φλεβαρη,να επισημανω οτι εχω και ναυτια εδω και 3 μερες και μου ειπανε αυτο ειναι καλο σημαδι!!!και κατι αλλο,οταν λεει ο γιατρος ξεκουραση και ξαπλα εννοει να σηκωνομαι μονο για τουαλετα?ενα φαγητο μπορω να το κανω να ταισω κι αυτον το ερημο τον αντρα μου που τα εχει παιξει???

ευχαριστω και συγνωμη για τη φλυαρια!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μωρουλινακι!

Κι εγω στην ιδια θεση με σενα... με τελευταια περιοδο 13/2... μόνο που είναι η 2η μου φορα! Στην 1η μου εγκυμοσυνη δυστυχως τα πραγματα δεν πηγαν καλα και εχασα την μπεμπα μου στον 5ο μηνα... λογω ανεπαρκειας τραχηλου οπως τελικα αποδειχθηκε... δεν στα λεω αυτα γιατι εχουν καποια σχεση με την δικη σου περιπτωση, απλά διαβαζοντας το "οταν λεει ο γιατρος ξεκουραση και ξαπλα εννοει να σηκωνομαι μονο για τουαλετα?ενα φαγητο μπορω να το κανω να ταισω κι αυτον το ερημο τον αντρα μου που τα εχει παιξει???" θυμηθηκα τον εαυτο μου πριν απο καποιους μηνες που ελεγα σιγα! εγκυος ειμαι...οχι αρρωστη να κατσω ξαπλα! ειμαι και νιοπαντρη και λυπομουν τον αντρα μου να ναι νηστικος, ασιδερωτος, κλπ... εμενα ο γιατρός να φανταστεις οτι δεν μου ειχε πει ουτε και το ξεκουραση! κι ομως... ξερεις τελικα ποτε λυπηθηκα πιο πολυ τον αντρα μου... οταν σε κατασταση αμοκ με πηγε με αιμορραγια στο νοσοκομειο, οταν εξαλος φωναζε στους γιατρους να σωσουν το μωρο μας και οταν με δακρυα στα ματια μου ελεγε μολις βγηκα απο τη γεννα οτι δεν τον πονεσε τοσο που εφυγε το μωρο γιατι με ειχε παλι στην αγκαλια του καλα! Δεν ειναι ομορφα ολα αυτα και εχουμε κι οι 2 απο μια μικρη καρδουλα μεσα μας που χτυπα στο ρυθμο της δικης μας διαθεσης... γιαυτο, λοιπον ξεκουρασου!!! παραπανω απο οτι θα σου πουν! το ιδιο κανω κι εγω εδω και 3 εβδ που πηρα τα αποτελεσματα χοριακης! παω απτο κρεββατι στον καναπε στην τουαλετα και στην καρεκλα της κουζινας! Ευχομαι ολα να πανε καλα και για τις δυο μας και οταν θα εχουμε αγκαλια τα μωρακια μας θα μπορουμε να ξανακανουμε τα παντα! φιλια :D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...