Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

βοηθημα για ατομο με προβλημα ομιλιας

Recommended Posts

ενα συγγενικο μου προσωπο, εκανε προσφατα επεμβαση στις φωνητικες χορδες λογω καρκινου..

ολα καλα με την υγεια της πλεον, αλλα δυστυχως εχασε την φωνη της... μιλαει τοσο σιγα πια, που ακουγεται με δυσκολια..

τι θα μπορουσε να διευκολυνει την επικοινωνια της? εχετε υποψιν σας?

ας πουμε, υπαρχει κανενα προγραμμα, να πληκτρολογει αυτο που θελει να πει, και να το εκφωνει ο υπολογιστης της, ωστε να μπορει να το χρησιμοποιει στις τηλεφωνικες της επικοινωνιες?

οποιαδηποτε αλλη ιδεα θα βοηθουσε στο να ακουγεται οταν μιλαει, δεκτη!

:P

Διαφημίσεις

θυμάμαι παλιά έναν γνωστό της οικογένειας που είχε το ίδιο θέμα, είχε ένα μηχανάκι σαν μικρό στρογγυλό φακό, το ακουμπούσε στο λαιμό του όταν μιλούσε κι αυτό με τις δονήσεις που έκανε αναπαρήγαγε αυτά που έλεγε (χοντρικά στο περιγράφω τώρα, δεν ξέρω πώς ακριβώς λειτουργεί). Έχει ρωτήσει τους γιατρούς της σχετικά;

δες κι αυτό, είναι για άλλη κατηγορία πάθησης, αλλά ίσως έχει κάτι που μπορεί να βοηθήσει

http://health-tools.health.msn.com/speech-recovery-and-development-center/technology-gives-als-patients-a-stronger-voice

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

δεν το πολυθελει αυτο, δεν ξερω γιατι....

προγραμμα στο κομπιουτερ, που να διαβαζει αυτα που γραφει, εχετε υποψιν σας?

βρηκα καποια αλλα ειναι English speaking

Διαφημίσεις

Αυτό που θέλεις ονομάζεται text to speech.

Γνωρίζω σαν εταιρεία τη loquendo που έχει ένα τέτοιο πρόγραμμα με τη φωνή της Αφροδίτης Σιμήτη.

Εδώ μπορείς να δεις μια demo έκδοση αρκεί να γράψεις ένα δικό σου κειμενάκι και να επιλέξεις σαν αφηγήτρια την Αφροδίτη.

http://www.loquendo.com/en/demo-center/interactive-tts-demo/

Δυστυχώς δε γνωρίζω πόσο κάνει για να το αγοράσει καθώς αυτή η demo έκδοση δεν νομίζω ότι αρκεί για να την καλύψει.

Έχω την αίσθηση ότι υπάρχει και άλλη μια ελληνική εταιρεία με κάτι αντίστοιχο αλλά δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή. Θα το ψάξω και θα σου πω.

.....δε νομίζω τάκη....

Αυτό που θέλεις ονομάζεται text to speech.

Γνωρίζω σαν εταιρεία τη loquendo που έχει ένα τέτοιο πρόγραμμα με τη φωνή της Αφροδίτης Σιμήτη.

Εδώ μπορείς να δεις μια demo έκδοση αρκεί να γράψεις ένα δικό σου κειμενάκι και να επιλέξεις σαν αφηγήτρια την Αφροδίτη.

http://www.loquendo.com/en/demo-center/interactive-tts-demo/

.

ευχαριστω!!! αυτο χρειαζεται!!! ξερεις αν μπορει να λειτουργησει σαν application και σε κινητο? θα το ψαξω και γω, οτι παραπανω ξερεις, περιμενω..

να σαι καλα βρε μπαοκακι μου

ναι βρε στεφάνι μου, για πες, με ενδιαφέρει και μένα... (αν και θα ήθελα και την επιλογή αντρικής φωνής, να μιλάει ο πατέρας μου με τη φωνή της Αφροδίτης Σημίτη, ε είναι κάπως!)

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

ξερεις αν μπορει να λειτουργησει σαν application και σε κινητο?

Για κινητά με λειτουργικό Android.

Δοκιμασμένο και οικονομικό (3 euro)

Διαβάσει και μιλάει, του γράφεις και μιλάει, κλπ.

SVOX Greek/Ελληνικά Ariadne

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

Διαφημίσεις