Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ(ΜΗΤΕΡΑ)

Recommended Posts

Μετά από 2 γέννες και τυφλή εμπιστοσύνη μιας και ήταν γιατρός έμπειρος, μεγάλης ηλικίας και γιατρός δοκιμασμένος για πολλά χρόνια από συγγενείς μου αποφάσισα να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας. Στο πρώτο παιδακι μου πήγαινα για φυσιολογικό τοκετό από την πρώτη στιγμή. Μου έσπασαν τα νερά στο σπίτι και πήγα στο μαιευτήριο. Επειδή δεν είχα λοιπόν διαστολή αποφάσισε να μου βάλει ορό για να προχωρήσει η διαδικασία. Με δοκιμαστική δόση έπεσαν οι παλμοί του παιδιού για εγώ πεταγόμουν ατο ταβάνι. Μετά από οξυγόνο επανήλθαν όλα και ο κύριος βγήκε έξω στους συγγενείς μου και θέλοντας να το παίξει ήρωας είπε πως κάνω τα πάντα να σώσω τη μάνα και το παιδί........Φαντάζεστε τους δικούς μου..... Όλοι μου έλεγαν να μην ξαναπάω αλλά επειδή είναι καλός δεν τους άκουσα. Έτσι λοιπόν προχωρησα στην δεύτερη εγκυμοσύνη και γέννα. Όλα καλά πήγαν και μάλιστα γέννησα πριν το προγραμματισμένο ραντεβού (ο μπεμπάκος βιαζόταν). Περίπου 30-35 μέρες μετά τη γέννα είχα έναν πολύ έντονο πόνο κάτω δεξια χαμηλά στην κοιλιά. Έχω περάσει σκολεικωειδήτη άρα κάτι άλλο ήταν. Πέρναγε μόνο με voltaren και αναγκαστικά χαπακονόμουν κάθε 8 ώρες που πέρναγε η επίδραση του. Αυτός με έβαλε να κάνω γενική αίματος και ούρων. Έδειχναν καλές. Εγώ όμως πόναγα φριχτά. Τον έπαιρνα τηλέφωνο και μου έλεγε να παίρνω voltaren. Ούτε να με δει, ούτε να κάνω άλλες εξετάσεις. Φοβόμουν μήπως έχει κάτι η καισαρική μου και φυσικά είχα έναν φριχτό πόνο που δεν ήξερα τι ήταν και δεν παίρναγε.... Στο τελευταίο τηλεφώνημα μου μου είπε το εξής.... "Αμάν ρε Μαρία πια...έχεις καταντήσει πολύ ενοχλητική...." Φαντάζεστε πως έμεινα....Δεν είπα τίποτα αν και είμαι νευρικός άνθρωπος απλά δεν θα ξαναπάω... Τελικά ο πόνος μετά από εξετάσεις που μου είπε να κάνω παθολόγος ήταν από την μέση και χτύπαγαν εκεί.Και τώρα πείτε μου ήταν συμπεριφορά γιατρού αυτή???? Κάθε άνθρωπος έχει τις δύσκολες στιγμές του αλλά δεν παύει να είναι γιατρός και 24 ώρες το 24ωρο διαθέσιμος να σου λύνει όλες τις απορίες..

bl0Hp3.pngLaUTp3.png

Διαφημίσεις

Μόνο συμπεριφορά γιατρού δεν είναι αυτή. Δεν τον κρατάνε τον άνθρωπο με το ζόρι. Αν δεν του αρέσει μπορεί να πάει σπίτι του. Όμως τα χρήματα του καλοαρέσουν.

ΑΜΑΝ βρε Μαρια οντως εχεις καταντησει ενοχλητικη....αν δεν ειναι να σε ξεγεννησει να παρει τα 1.500,00 ευρω μην τον ενοχλεις...για τετοια ποσα και πανω εχεις δικαιωμα να του παρεις τηλεφωνο!!!!!!!!α χασου ενοχλητικη!!!!!

Ετσι έτσι σιχαίνομαι τον ευατό μου ώρες ώρες και εγώ....Αντί να κάτσω και να πονάω με την ησυχία μου... τόλμισα και τον ενόχλησα τον παλιόγερο.... Και ήταν και 9+30 το πρωί που ετοιμαζόταν όπως είπε για το Μητέρα..... Είχε βλέπετε γέννα και χαρτζιλίκι τρελό.. μαζίμου θα ασχοληθεί?????

bl0Hp3.pngLaUTp3.png

Αν κατάλαβα καλά η πρώτη σου γέννα ήταν φυσιολογική με πρόκληση τοκετού... Στη δεύτερη γιατί υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού; Γιατί σου έκανε καισαρική;

Διαφημίσεις

Γιατί στην 1η προσπαθήσαμε άλλη μια φορά με την πρόκληση και ξαναέπεσαν οι παλμοί του παιδιού και τελικά πήγαμε για καισαρική μιας και ο μπέμπης κατέβαινε με το χεράκι του στο κεφαλι από πάνω. Φυσικά δεν ξέρω αν θα μπορούσε να το δει αυτό με υπέρηχο αλλά δεν θέλω να φανταστώ τι θα γινόταν αν το παίδευε κι άλλο γιατί έχω ακούσει διάφορα με άσχημη κατάληξη

bl0Hp3.pngLaUTp3.png

Ετσι έτσι σιχαίνομαι τον ευατό μου ώρες ώρες και εγώ....Αντί να κάτσω και να πονάω με την ησυχία μου... τόλμισα και τον ενόχλησα τον παλιόγερο.... Και ήταν και 9+30 το πρωί που ετοιμαζόταν όπως είπε για το Μητέρα..... Είχε βλέπετε γέννα και χαρτζιλίκι τρελό.. μαζίμου θα ασχοληθεί?????

μα πρωτα απο ολα θα μπορουσε να σε εξετασει η να σου πει ξερεις κοριτσι μου πανε σε εναν παθολογο διοτι δεν ειναι δικη μου δουλεια..απο κατι τετοιες αμελειες εχουμε θρηνησει ανθρωπους..

ο πονος ειναι σημαδι οτι κατι δεν παει καλα ..ειναι προειδοποιηση και πρεπει να ακουμε το σωμα μας οταν ειδοποιει..μην πας ξανα κοριτσι μου διοτι επειτα απο 2 γεννες επρεπε να σε δει και σαν δικο του ανθρωπο πια..

εχει πολλους καλους γιατρους και τα κοριτσια θα σε βοηθησουν εδω μεσα..

Συμφωνώ με τις προλαλήσαντες, αυτός δεν είναι γιατρός κάθαρμα είναι. Και να σου πώ και κάτι; Γιατί δεν λές το όνομά του; Να ξέρουμε περί τίνος πρόκειται να μην τον επισκεπτούμε ποτέ!

Μετά από 2 γέννες και τυφλή εμπιστοσύνη μιας και ήταν γιατρός έμπειρος, μεγάλης ηλικίας και γιατρός δοκιμασμένος για πολλά χρόνια από συγγενείς μου αποφάσισα να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας. Στο πρώτο παιδακι μου πήγαινα για φυσιολογικό τοκετό από την πρώτη στιγμή. Μου έσπασαν τα νερά στο σπίτι και πήγα στο μαιευτήριο. Επειδή δεν είχα λοιπόν διαστολή αποφάσισε να μου βάλει ορό για να προχωρήσει η διαδικασία. Με δοκιμαστική δόση έπεσαν οι παλμοί του παιδιού για εγώ πεταγόμουν ατο ταβάνι. Μετά από οξυγόνο επανήλθαν όλα και ο κύριος βγήκε έξω στους συγγενείς μου και θέλοντας να το παίξει ήρωας είπε πως κάνω τα πάντα να σώσω τη μάνα και το παιδί........Φαντάζεστε τους δικούς μου..... Όλοι μου έλεγαν να μην ξαναπάω αλλά επειδή είναι καλός δεν τους άκουσα. Έτσι λοιπόν προχωρησα στην δεύτερη εγκυμοσύνη και γέννα. Όλα καλά πήγαν και μάλιστα γέννησα πριν το προγραμματισμένο ραντεβού (ο μπεμπάκος βιαζόταν). Περίπου 30-35 μέρες μετά τη γέννα είχα έναν πολύ έντονο πόνο κάτω δεξια χαμηλά στην κοιλιά. Έχω περάσει σκολεικωειδήτη άρα κάτι άλλο ήταν. Πέρναγε μόνο με voltaren και αναγκαστικά χαπακονόμουν κάθε 8 ώρες που πέρναγε η επίδραση του. Αυτός με έβαλε να κάνω γενική αίματος και ούρων. Έδειχναν καλές. Εγώ όμως πόναγα φριχτά. Τον έπαιρνα τηλέφωνο και μου έλεγε να παίρνω voltaren. Ούτε να με δει, ούτε να κάνω άλλες εξετάσεις. Φοβόμουν μήπως έχει κάτι η καισαρική μου και φυσικά είχα έναν φριχτό πόνο που δεν ήξερα τι ήταν και δεν παίρναγε.... Στο τελευταίο τηλεφώνημα μου μου είπε το εξής.... "Αμάν ρε Μαρία πια...έχεις καταντήσει πολύ ενοχλητική...." Φαντάζεστε πως έμεινα....Δεν είπα τίποτα αν και είμαι νευρικός άνθρωπος απλά δεν θα ξαναπάω... Τελικά ο πόνος μετά από εξετάσεις που μου είπε να κάνω παθολόγος ήταν από την μέση και χτύπαγαν εκεί.Και τώρα πείτε μου ήταν συμπεριφορά γιατρού αυτή???? Κάθε άνθρωπος έχει τις δύσκολες στιγμές του αλλά δεν παύει να είναι γιατρός και 24 ώρες το 24ωρο διαθέσιμος να σου λύνει όλες τις απορίες..

Όχι δεν είναι συμπεριφορά γιατρού αυτή, αλλά θα σε στενοχωρήσω πολύ αν σου πω πως από την πρώτη σου γέννα βρωμούσε το πράγμα και κακώς που δεν τον έστειλες τότε??? Συγνώμη, απλώς νομίζω πως δεν πρέπει να ανεχόμαστε τόσο πολύ τους γιατρούς ούτε να θεωρούμε πως αυτό που μας λένε είναι και τελείωσε διότι αυτοί ξέρουν μόνο. Άλλωστε δεν τους πληρώνουμε και λίγα (συνήθως).

Κορίτσια δεν ξέρω αν θα κοπεί αν πω το όνομα του αλλά θα το αναφέρω και ας κοπεί. Λέγεται Edit admin . Είναι γιατρός της πεθεράς μου και όλου του σογιού και δείξαμε εμπιστοσύνη. Ευτυχώς δεν είχαμε παρατράγουδα με την (θεότυφλη) εμπιστοσύνη που του δείξαμε..... Ψάχνω για καλό γυναικολόγο τώρα και φυσικά δεν θα ξαναπατήσω το πόδι μου σε αυτόν.

bl0Hp3.pngLaUTp3.png

Διαφημίσεις

Πραγματικά απαράδεκτος!Δεν μπορώ να φανταστώ το γιατρό μου να μου μιλήσει ποτέ έτσι...και του έχω τηλεφωνήσει Κυριακή βραδάκι που ήταν σε παιδότοπο με την οικογένειά του και το σήκωσε η γυναίκα του και αυτός με πήρε μέσα σε μισή ώρα και μου ζήτησε και συγνώμη που άργησε να με πάρει!Και ήθελα απλά να κάνω μια ερώτηση,οχι να πονούσα κιόλας!

Μακρια απο αυτόν και καλά κανεις και τον αναφέρεις μην την πατήσει και άλλη κοπέλα!

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Απαράδεκτος ο γιατρός σου. Και ο δικός μου είναι στο μαιευτήριο Μητέρα αλλά ποτέ δεν έχει φερθεί έτσι. Πραγματικά θα ήθελα να ξέρω το όνομα αυτου του ανθρώπου και ούτε εγώ καταλαβαίνω γιατί η διαχείριση του φόρουμ έσβησε το όνομά του. Δηλ. δεν θα έπρεπε κάποιος να γνωρίζει έτσι ώστε να τον αποφύγει για να μην υποστεί ανάλογη συμπεριφορά; Μπορείς να μου το στείλεις με π.μ; Εντάξει λέμε να μη γίνεται δυσφήμιση αλλά όταν ένας γιατρός και μάλιστα γυναικολόγος που του εμπιστεύεσαι τη ζωή σου και τη ζωή του μωρού σου φερθεί με τέτοιο απαράδεκτο τρόπο, ας τα λέμε ανοιχτά μήπως και αυτοί αρχίσουν να μαζεύονται λίγο και ξαναθυμηθούν τους λόγους που γίνανε γιατροί.

s-age.pngs-age.png