Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Την γνώμη σας για την δουλειά της παιδιάτρου μου.

Recommended Posts

Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για την παιδιατρό μου βάση κάποιων περιστατικών που θα σας περιγράψω. Είδα άλλη παιδίατρο και σκέφτομαι να την αλλάξω, απλά μην έχοντας εμπειρία σκέφτομαι μην και κάνω λάθος.

Τα θετικά:

Είναι πολύ ευγενική και πολύ καλή με τον μικρό. Ενδιαφέρεται πολύ. Θυμάται εκείνη τα ρανταβού και έχει συμβεί να με πάρει εκέινη τηλ. για να κάνουμε μια εξέταση κλπ. Απαντάει πάντα τηλέφωνα ότι ώρα και να είναι. Μας έχει εξυπηρετήσει πολύ κάνοντας η ίδια αιμοληψίες για να μην το ταλαιπωρήσει άλλος το μωρό και μάλιστα έρχεται στο νοσοκομείο και γράφει οτι είναι επείγον και βγαίνουν άμεσα. Επικοινωνεί η ίδια με ενδοκρινολόγο για το πρόβλημα του παιδιού και έτσι δεν έχει χρειαστεί να πάμε σε παιδοενδοκρινολόγο. Όταν το παιδί νοσηλέυτηκε ήρθε στο νοσοκομείο να το δει να το ακροαστεί και μίλησε με τους γιατρούς χωρίς να πάρει λεφτά.

Τα αρνητικά:

Παίρνει 70 ευρώ ενω όλοι οι άλλοι 50.

Δεν μας είπε να πάμε σε παιδοενδοκρινολόγο(επικοινωνει εκεινη με εναν) να μας παρακολουθήσει ενω άλλος γιατρός μας είπε να πάμε σε γιατρό να μας παρακολουθεί.

Όταν της είπα οτι δεν φτάνει το γάλα μου μου είπε πάρε ξένο και όταν την ρώτησα ποιο μου είπε όποιο να ναι ολα ίδια είναι.

Όταν της είπα ότι το παιδί κάνει κακα ανα 3 μέρες εκει που έκανε καθημερινά αντι να μου πει ότι έτσι γίνεται συχνα με το ξένο μου είπε να πάρω γαλα για δυσκοιλιότητα(περιττο).

Όταν της είπα ότι το γάλα της δυσκοιλιότητας είναι πηκτο και την ρώτησα τι πάει στραβά μου είπε ότι δεν έχει ιδέα και να το αραιώσω πιο πολύ, ενω έτσι έιναι αυτά τα γάλατα.

Όταν της είπα οτι το παιδι δεν τρώει όπως έτρωγε μου είπε να του κάνω εξετάσεις μήπως έχει ουρολοίμωξη η κάτι άλλο και ούτε καν μου είπε για άλματα ανάπτυξης ότι συμβαίνει αυτο κλπ.

Συμπλήρωνε τις καμπύλες του μωρού λάθος.

Όταν της είπα ότι το μωρο ξεκίνησε να βάζει χέρια στο στόμα (2,5 μηνών) μου είπε ότι μάλλον βγάζει δόντια ενώ άλλος γιατρός μας είπε ότι το μωρό ανακαλύπτει ότι έχει χεράκια.

Δεν μας λέει και πολλά για την ψυχοκινητική ανάπτυξη του μωρού. Απαντάει εεε αυτό αργεί αλλά δεν λέει πως και τι.

Δεν ξέρει τίποτα απο θηλασμό.

Ποια η γνώμη σας; Εγώ θέλω να την αλλάξω αλλά νοιώθω και τύψεις μιας και είναι καλή αλλά εδω μιλαμε για το παιδί μου...

Διαφημίσεις

αν εσυ νιωθεις οτι δε σε καλυπτει τοτε να την αλλαξεις.οντως μιλαμε για τα παιδια μας και θελουμε το καλυτερο για αυτα.και γω αλλαξα παιδιατρο και πηγα σε μια η οποια ειναι αψογη και μεχρι στιγμης δεν εχ δει κατι που να με ενοχλησει.οποτε τη χρειαστω ειναι εκει.αν θες μπορω να σου δσ το τηλεφωνο της να της κανεις μια επισκεψη να δεις πως ειναι και σαν ανθρωπος.

qcKmp2.png

Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω. Και σε 5 παιδιάτρους να πας, 5 διαφορετικές απόψεις θα πάρεις. Δεν βγάζεις άκρη. Το θέμα είναι να την εμπιστεύεσαι, να ταιριάζει η χημεία σας αλλά πάνω απ όλα να έχει εμπειρία και συστάσεις.

95Jqp2.png

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!!!

Τι να πω; Εγώ από παιδιάτρους δεν περιμένω και πολλά πολλά. Άλλαξα 2-3 στην κόρη μου ίδιο χάλι Μόνο η Πατσούρου με βοήθησε στον μικρό στο θηλασμό και της είχα εμπιστοσύνη για διαγνώσεις, φάρμακα, κλπ. Οι άλλες γράφανε για αλλεργίες που αποδεικνύονταν ιώσεις αφού είχαν το εξάνθημα τα μισά παιδάκια στον παιδικό και έπαιρνα το 1/3 των φαρμάκων από ότι έγραφαν. Εδώ τα πηγαίνω στο νοσοκομείο που είναι μέσω ασφάλισης, τα εμβόλια τα έκαναν στη Δ/νση Υγείας γλυτώσαμε από παιδιάτρους. Αν τύχει κάτι σοβαρό θα τα πάω στον γιατρό της ειδικότητας. Από τον παιδίατρο θα περιμένω προκοπή; Ο παιδίατρος είναι να στο ζυγίσει, να στο μετρήσει, να σου ευχηθεί να σας ζήσει, να πάρει το 50άρικο και έξω από την πόρτα.

Διαφημίσεις

Εγώ έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Παιδίατρο μου.Και στον θηλασμό με βοήθησε και ότι ώρα θέλω την βρίσκω και μου εξηγεί τα πάντα για τον μικρό.Φανταστείται όταν ήταν να αρχίσουμε φρούτα και σούπες την κράτησα μιάμιση ώρα επιπλέον να μου εξηγεί την διατροφή και ενώ μου τα έδωσε και γραμμένα.Όσο για τις τιμές είμαι πολύ ευχαριστημένη παίρνει 50 σπίτι και 30 στο Ιατρείο.Είναι και κατά των φαρμάκων παρά μόνο σε ανάγκη.

Εάν δεν έχεις εμπιστοσύνη και νομίζεις ότι δεν σε βοηθάει τότε να την αλλάξεις δεν έχει σημασία αν είναι καλή, εδώ μιλάμε για το παιδί σου.:P

• 2 weeks later...

Ο παιδίατρος εκτός από επικοινωνιακός πρέπει να είναι και τσακάλι. Αν κρίνεις οτι είναι υπερβολικά σχολαστική σε κάποια θέματα και περνάει στο ντούκου κάποια άλλα σημαντικά (όπως π.χ. ο θηλασμός) σημαίνει κατά τη γνώμη μου οτι δεν είναι αρκετά εύστροφη.

Think Different