Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εξεπνευσε το 7χρονο αγορακι

demi

Recommended Posts

Την τελευταία του πνοή άφησε πριν από λίγο στο νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία" το 7χρονο παιδάκι, το οποίο νοσηλεύονταν από τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα μετά την φωτοβολίδα που δέχτηκε στο πρόσωπο την στιγμή της Ανάστασης.

Συγκλονισμένοι οι οικείοι του αλλά και η κοινή γνώμη από την εξέλιξη αυτή. Ο 7χρονος είχε χάσει ήδη την όρασή του από το αριστερό μάτι, αλλά έδινε την μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Είναι ο τρίτος θάνατος που σημειώνεται στην χώρα μας φέτος εξαιτίας του εθίμου των βεγγαλικών, αν προσθέσει κανείς και τους δύο στην Ρόδο το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής.

http://www.star.gr/ellada_kosmos/89630

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 54
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

δεν έχω λόγια, λυπάμαι φρικτά για αυτόν τον άδικο χαμό,

μια ψυχούλα τόσο μικρούλα να φύγει έτσι;

γιατί; ποιος το αποφάσισε;

έχω αρχίσει να πιστεύω πως ζω στην πιο ηλίθια χώρα του κόσμου :-(

γιορτάζουμε σκοτώνοντας μικρά παιδιά έτσι;

Κουράγιο στους γονείς και καλό παράδεισο στο αγοράκι.

Τί έθιμο και αυτό; Γιατί δε το απαγορεύουν; Κάθε χρόνο τα ίδια!

Φέτος εκεί που πήγαμε Πάσχα, ένας ΗΛΙΘΙΟΣ πέταξε ''γουρούνα'' και πήγε κάτω από το καρότσι ενός μωρού! Τελευταία στιγμή προλάβαμε τα χειρότερα....

Εάν είναι δυνατόν!

iyuNp3.png4hNCp3.png

κριμα..

κουραγιο στους γονεις.

1. Τέσσερα πράγματα στη ζωή δε γυρίζουν πίσω. Οι στιγμές που έζησες, οι πράξεις που έκανες, τα λόγια που είπες και οι ευκαιρίες που έχασες.

Διαφημίσεις

:(

Φέτος εκεί που πήγαμε Πάσχα, ένας ΗΛΙΘΙΟΣ πέταξε ''γουρούνα'' και πήγε κάτω από το καρότσι ενός μωρού! Τελευταία στιγμή προλάβαμε τα χειρότερα....

Εάν είναι δυνατόν!

:evil::evil::evil:

αν ειναι δυνατον.

1. Τέσσερα πράγματα στη ζωή δε γυρίζουν πίσω. Οι στιγμές που έζησες, οι πράξεις που έκανες, τα λόγια που είπες και οι ευκαιρίες που έχασες.

συγνωμη κοριτσια δεν εβαλα τον συνδεσμο αλλα το διορθωσα τωρα..γιαυτο η κιτρινη καρτουλα..

πραγματικα θλιβερο ..κρατουσε τα εξαπτερυγα διπλα στον παπα πατερα του και διπλα στην μαμα και τα αδερφακια του..τι εφταιγε το αμοιρο?

τωρα θα φοβομαστε να πηγαινουμε και στην ανασταση..ας το καταργησουν πια ..τι εθιμο και αυτο..

Εάν είναι δυνατόν!

τι ειναι ¨'γουρουνα"?σορυ κατι σαν βεγγαλικο ?

Γιατί τελικά καταλήγουμε πάλι στο ότι ο μόνος τρόπος για να εφαρμοστούν οι νόμοι σ' αυτή τη χώρα είναι η εφαρμογή της εσχάτης των ποινών; Πολύ μεγαλόψυχος ο ιερεας , πατέρας του ατυχου παιδιού αλλά εγώ στην θέση του θα ήθελα τον 25 χρονο με βαρελότο αναμμένο ξέρετε που....

τι ειναι ¨'γουρουνα"?σορυ κατι σαν βεγγαλικο ?

Ναι! Αυτά που είναι σε ένα κόκκινο μακρόστενο περίβλημα, που τα ανάβεις και τα πετάς μακριά κι εκείνα εκρήγνυνται.

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

ε οχι οχι οχι οχι Θεε μου , οχι . ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ,ΓΙΑΤΙ ???????? γιατι πρεπει να ειμαστε τοσο ανοητοι σαν λαος ελεος πλεον δεν αντεχω αλλο , δεν εχω τι να πω ,ειμαι φοβερα εκνευρισμενη και στενχωρημενη .

QRyOp2.png

Λυπάμαι για το αγγελούδι. Φυσικά τίποτα δεν μπορεί να παρηγορήσει τους άμοιρους γονείς, όμως ο 25χρονος πρέπει να μπει φυλακή και να πληρώσει για την απερισκεψία του. Να παραδειγματιστούν και όλοι οι υπόλοιποι που παίζουν με τις ζωές τις δικές μας και των παιδιών μας πετώντας βεγγαλικά μέσα στον κόσμο.

Λυπάμαι για το αγγελούδι. Φυσικά τίποτα δεν μπορεί να παρηγορήσει τους άμοιρους γονείς, όμως ο 25χρονος πρέπει να μπει φυλακή και να πληρώσει για την απερισκεψία του. Να παραδειγματιστούν και όλοι οι υπόλοιποι που παίζουν με τις ζωές τις δικές μας και των παιδιών μας πετώντας βεγγαλικά μέσα στον κόσμο.

.............οι τύψεις μάλλον είναι η χειρότερη φυλακή................

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Διαφημίσεις

.............οι τύψεις μάλλον είναι η χειρότερη φυλακή................

Το θέμα όμως είναι ότι αυτός συνεχίζει να ζει. Έστω και με τις τύψεις. Περνώντας τα χρόνια θα μπορέσει να φτιάξει τη ζωή του. Το παιδάκι όμως ? Η μανούλα του παιδιού ?

Θα μου πεις ότι δεν το ήθελε. Φυσικά δεν το έκανε επίτηδες. Όταν όμως ασχολείσαι με τόσο επικίνδυνα πράγματα, πρέπει να γνωρίζεις να το κάνεις με ασφάλεια και όχι να το πετάς μέσα στον κόσμο.

Ναι ουουουου... Άμα είχε συναίσθηση του κινδύνου δε θα ασχολούταν με αυτά!

μάλλον δεν πίστευε οτι μπορεί να τραυματίσεις ή και να σκοτώσεις κάποιον...κατά πάσα πιθανότητα να είχε ρίξει φωτοβολίδες/κροτίδες/βεγγαλικά και στο παρελθον και δεν θα του είχε συμβεί οπότε δε σπουδαιολόγησε την κίνησή του....Μην είσαι τόσο σκληρή με τους ανθρώπους..λες αυτός ο 25άρης να ήθελε να σκοτώσει ένα παιδάκι;να περάσει τη ζωή του στη φυλακή;απλός απερίσκεπτος άνθρωπος είναι...

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Ρηνιώ, εγώ δεν ασχολούμαι με βεγγαλικά γιατί ξέρω τί κίνδυνοι υπάρχουν. Αλλά άμα ήθελα να πετάξω δε θα πετούσα εκεί που είναι άνθρωποι. Δε θέλει και επιστημονικό μυαλό να καταλάβεις πως υπάρχουν κίνδυνοι. Δε μιλάμε για στραγάλια, αλλά για εκρηκτικές ουσίες... 25 χρονών είναι, όχι 5!

iyuNp3.png4hNCp3.png

Ρηνιώ, εγώ δεν ασχολούμαι με βεγγαλικά γιατί ξέρω τί κίνδυνοι υπάρχουν. Αλλά άμα ήθελα να πετάξω δε θα πετούσα εκεί που είναι άνθρωποι. Δε θέλει και επιστημονικό μυαλό να καταλάβεις πως υπάρχουν κίνδυνοι. Δε μιλάμε για στραγάλια, αλλά για εκρηκτικές ουσίες... 25 χρονών είναι, όχι 5!

επειδή δεν θέλω να πέσουμε σε προσωπική αντιπαράθεση (δεν έχω λόγο και σκοπό δε μου έχεις κάνει και κάτι στο κάτω-κάτω!) γι'αυτό σου είπα και πριν οτι προφανώς το είχε ξανακάνει στο παρελθόν και δεν του είχε συμβεί να πέσει-ο,τι κι αν πέταξε-σε κόσμο μπροστά.

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Κριμα πραγματικα συλληπητηρια στους γονεις του παιδιου μια αθωα ψιχουλα ηταν τι εφταιξε? επιτελους καποιος πρεπει να κανει κατι με αυτα τα βεγγαλικα....

μάλλον δεν πίστευε οτι μπορεί να τραυματίσεις ή και να σκοτώσεις κάποιον...κατά πάσα πιθανότητα να είχε ρίξει φωτοβολίδες/κροτίδες/βεγγαλικά και στο παρελθον και δεν θα του είχε συμβεί οπότε δε σπουδαιολόγησε την κίνησή του....Μην είσαι τόσο σκληρή με τους ανθρώπους..λες αυτός ο 25άρης να ήθελε να σκοτώσει ένα παιδάκι;να περάσει τη ζωή του στη φυλακή;απλός απερίσκεπτος άνθρωπος είναι...

ακριβως ενας απερισκεπτος νεος ειναι αλλα το αποτελεσμα της πραξης του ειναι φρικτο.

Στο συγγενικο μου περιβαλλον ενας τετοιος σκοτωσε σε κυνηγι εναν πατερα 4 παιδιων...δεν τιμωρηθηκε και το πασχα τωρα δηλ ειχε γλεντι στην αυλη του...

στην δικη μας ομως ειχαμε και παλι κηδεια διοτι ημασταν με τα παιδακια του και την μανα ..

τι να πεις...τραγωδιες γραφει η ζωη...

επειδή δεν θέλω να πέσουμε σε προσωπική αντιπαράθεση (δεν έχω λόγο και σκοπό δε μου έχεις κάνει και κάτι στο κάτω-κάτω!) γι'αυτό σου είπα και πριν οτι προφανώς το είχε ξανακάνει στο παρελθόν και δεν του είχε συμβεί να πέσει-ο,τι κι αν πέταξε-σε κόσμο μπροστά.

Ο γραπτός λόγος είναι παρεξηγήσιμος....:twisted:

Δεν επιτίθεμαι, απλα θυμώνω γιατί ήταν ένα παιδί! Πόσα παιδάκια έχουν χαθεί εξ' αιτίας απερισκεψίας ενηλίκων; Αντί να τα προστατεύουμε τα εκθέτουμε σε κινδύνους!

Και πόσο θυμώνω όταν βλέπω παιδιά να πετάνε βεγγαλικά και οι γονείς να καμαρώνουν λες και είναι κατόρθωμα!

iyuNp3.png4hNCp3.png

ακριβως ενας απερισκεπτος νεος ειναι αλλα το αποτελεσμα της πραξης του ειναι φρικτο.

Στο συγγενικο μου περιβαλλον ενας τετοιος σκοτωσε σε κυνηγι εναν πατερα 4 παιδιων...δεν τιμωρηθηκε και το πασχα τωρα δηλ ειχε γλεντι στην αυλη του...

στην δικη μας ομως ειχαμε και παλι κηδεια διοτι ημασταν με τα παιδακια του και την μανα ..

τι να πεις...τραγωδιες γραφει η ζωη...

Ακριβώς έτσι έγραψα και εγώ παραπάνω. Αν δεν πάει φυλακή, δεν θα συμβεί τίποτα. Αυτός θα το ξεπεράσει μετά από κάποια χρόνια ή θα φύγει απ' το χωριό και θα συνεχίσει τη ζωή του. Και μπορεί να φτάσει η στιγμή που θα ξαναπιάσει στα χέρια του βεγγαλικά :evil:.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...