Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φοβάμαι να δώσω γιαουρτάκι!!

elenip

Recommended Posts

Ο μπέμπης έπινε μέχρι πριν 2 εβδομάδες υποαλλεργικό γάλα γιατί είχαμε δει αίμα στα κακά του όταν ήταν 20 ημερών και μας είχαν πει ότι είναι ένδειξη αλλεργίας στο αγελαδινό γάλα… όταν έγινε 7,5 μηνών κάναμε αιματολογικές εξετάσεις και βγήκαν αρνητικές.. ο παιδίατρος μας συνέστησε από πλήρως υδρολυμένη πρωτεΐνη που είχε το almiron pepti που του δίναμε να πάμε σε ένα γάλα με μερικώς υδρολυμένη την πρωτεΐνη.. οπότε μας το άλλαξε σε almiron ha … μας είπε ότι εάν σε 10 ημέρες δεν δούμε κάποια ένδειξη αλλεργίας να ξεκινήσουμε το απόγευμα να του δίνουμε γιαουρτάκι δελτα advance αντί για υποαλλεργική κρέμα που του δίνουμε τώρα … έχουν περάσει 2 εβδομάδες που πίνει το almiron ha και δεν έχουμε δει κάποια ένδειξη αλλεργίας.. να σας πω την αλήθεια φοβάμαι να του δώσω γιαουρτάκι που έχει κανονικό γάλα μέσα.. έχετε κάποια ανάλογη εμπειρία?? Έχουν γραφτεί πολλά για την αλλεργία εδώ μέσα αλλά βλέπω ότι οι περισσότεροι αλλάζουν γάλα μετά τον χρόνο και αφού έχουν πάρει θετικά αποτελέσματα για αλλεργία.. ο μπέμπης είναι τώρα 9 μηνών και κάτι…

Διαφημίσεις

Τα παιδικα γιαουρτακια ειναι φτιαγμενα απο βρεφικα γαλατα η τουλαχιστον εχουνε ιδια συσταση και ειναι φτιαγμενα ωστε να καλυπτουν κ τετοιες αναγκες.Μην τα φοβασαι τοσο,απλα δοκιμασε και παρακολουθα οπως με οτι νεο τρωει το παιδι,δε θα παθει τιποτα...αν δεις αλλεργια το σταματας.Για να στο ειπε ο παιδιατρος κατι θα ξερει..δε συστηνει κατι επικυνδινο σε παιδι με αλλεργεια.....

Εγω δε του δινω καθολου παιδικα γιαουρτια παρα μονο κανονικο προβιο κ κατσικισιο βιολογικο,αλλα δεν ειχα θεμα αλλεργειας γιατι τον θηλαζω ακομα(8,5 μηνων)

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

και γιατί δεν δίνεις κατσικίσιο γιαουρτάκι ;;;

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

και γιατί δεν δίνεις κατσικίσιο γιαουρτάκι ;;;

Από ότι έχω διαβάσει για την αλλεργία και στο φορουμ νομίζω ότι είναι το ίδιο πράγμα με το αγελαδινό...

Διαφημίσεις

Από ότι έχω διαβάσει για την αλλεργία και στο φορουμ νομίζω ότι είναι το ίδιο πράγμα με το αγελαδινό...

εχεις προσδιορισει σε τι ακριβως εχει αλλεργια? στο αγελαδινο? εαν εχει στα αγελαδινα προιοντα, δεν ειναι απαραιτητο οτι θα εχει και στο κατσικισιο ή στο προβειο..κι εμεις απο 9 μηνων περιπου τρωμε κατσικισιο και προβειο ενηλικων. θα ελεγα παντως να το ψαξεις μηπως μπορεις να φυγεις απο τα αγελαδινα προιοντα..

83hKp3.png

εχεις προσδιορισει σε τι ακριβως εχει αλλεργια? στο αγελαδινο? εαν εχει στα αγελαδινα προιοντα, δεν ειναι απαραιτητο οτι θα εχει και στο κατσικισιο ή στο προβειο..κι εμεις απο 9 μηνων περιπου τρωμε κατσικισιο και προβειο ενηλικων. θα ελεγα παντως να το ψαξεις μηπως μπορεις να φυγεις απο τα αγελαδινα προιοντα..

οι αιματολογικές εξετάσεις που κάναμε ήταν για αλλεργία στην πρωτεινη του αγελαδινου γαλατος... ήταν μεν αρνητικές αλλά ο παιδίατρος μας είπε ότι δεν είναι και πολύ αξιόπιστες οι εξετάσεις πριν τον πρώτο χρόνο.. απλώς τις κάναμε ώστε αν ήταν θετικές σίγουρα θα είχε αλλεργία. .αν ήταν αρνητικές θα μπορούσαμε να εισάγουμε και γιαούρτι στην διατροφή και βλέπουμε.. εγώ αυτό που φοβάμαι είναι μην παθει κάτι.... βέβαια μεχρι τωρα και με φρούτα και λαχανικα και κρεας δεν μας εχει εμφανίσει κατι.. θα αφήσω να περάσουν λίγες ημέρες και μετα θα κάνω απόπειρα.. και ο Θεός βοηθός!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...