Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καλοκαιρινές αθλοπαιδιές

Recommended Posts

Σήμερα είχαμε πάει για φαγητό σε φίλους που μένουν στην Αγία Παρασκευή και πάνω στην κουβεντα η φιλενάδα μου ανέφερε ότι ο δήμος τους οργανώνει πρόγραμμα απασχόλησης για το καλοκαίρι βασισμένο σε αθλητικές δραστηριότητες. Μήπως έχετε ακούσει κάτι σχετικό και στις περιοχές σας; Εψαξα στο ιντερνετ και είδα ότι πέρισυ ο δήμος Νέου Ψυχικού είχε οργανώσει κάτι σχετικό αλλά δεν βρήκα κάτι άλλο. Νωρίς είναι βέβαια για το καλοκαίρι αλλά το σκεφτόμουν και είπα να ανοίξω θέμα :lol:

Αγόρια μου είστε οι λατρείες μας!

Διαφημίσεις

Σήμερα είχαμε πάει για φαγητό σε φίλους που μένουν στην Αγία Παρασκευή και πάνω στην κουβεντα η φιλενάδα μου ανέφερε ότι ο δήμος τους οργανώνει πρόγραμμα απασχόλησης για το καλοκαίρι βασισμένο σε αθλητικές δραστηριότητες. Μήπως έχετε ακούσει κάτι σχετικό και στις περιοχές σας; Εψαξα στο ιντερνετ και είδα ότι πέρισυ ο δήμος Νέου Ψυχικού είχε οργανώσει κάτι σχετικό αλλά δεν βρήκα κάτι άλλο. Νωρίς είναι βέβαια για το καλοκαίρι αλλά το σκεφτόμουν και είπα να ανοίξω θέμα :lol:

Καλησπέρα.

Οντως, οι περισσότεροι δημοι, διοργανώνουν τετοια πραγματα. Ο δήμος Αγ. Παρασκευής, διοργανώνει αρκετά καλά πραγματα για παιδιά

Τα καλοκαιρινα campus, (αθλοπαιδιές) διαρκούν περίπου 1 μήνα, παιρνουν το πρωι τα παιδια με πούλμαν, τα απασχολούν ως το απόγευμα με διαφορες αθλητικες δραστηριώτητες, και τα επιστρεφουν κάθε απόγευμα. Τα παιδιά έχουν μαζί τους το μεσημεριανο τους φαγητό, νερακι, καπελάκι.

Λίζα μου σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Πράγματι ο δήμος της Α. Παρασκευής φαίνεται να κάνει ωραία δουλειά! Επειδή μένω στην Ηλιούπολη μου πέφτει μακριά και ενδιαφέρομαι για περιοχή πιο κοντινή σε μένα. Με τις συνενώσεις των δήμων έχει γίνει μεγάλο μπάχαλο καθώς καταργούνται πολιτιστικοί, αθλητικοί και λοιποί οργανισμοί, οπότε μάλλον θα περιμένουμε. Ίδωμεν!

Αγόρια μου είστε οι λατρείες μας!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...