Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Επιτέλους ηρεμήσαμε!!Σας ευχαριστώ!!!!!

Recommended Posts

Πριν από μερικές ημέρες είχα ζητήσει τη βοήθειά σας γιατί είχα τρελαθεί με το θέμα του φαγητού του παιδιού μου και τον τρόπο που το αντιμετώπιζα. Χάρη στις πολύτιμες συμβουλές σας και στις ιδέες σας δεν αποτελεί πια πρόβλημα. Κυριολεκτικά άλλαξε όλη η καθημερινότητά μας.

Για να γίνω πιο συγκεκριμένη το παιδί μου ΤΡΩΕΙ!!!!!! Κάθε μεσημέρι καθόμαστε και οι τρεις μαζί (όταν δεν δουλεύει ο μπαμπάς, αλλιώς οι δυο μας) στο τραπέζι. Του βάζω μπροστά του σε ένα πιατάκι λίγο από το φαγητό για να το περιεργαστεί με τα χεράκια του και ταυτόχρονα τον ταΐζω. Και τρώει κανονικά!!!!Δεν τρώει βέβαια τα πάντα. Γενικά δεν του αρέσει οτιδήποτε έχει σχέση με ψάρι, θαλασσινό και αυγό. Αλλά τα υπόλοιπα μια χαρά!!!! Όλη τη μέρα είναι ορεξάτος και παίζει και γελάει και δεν γκρινιάζει καθόλου πια! Ηρέμησε το παιδί και εμείς μαζί του!!!!

Κοριτσάρες μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες!!!!! Σας εύχομαι να χαρείτε τα παιδάκια σας και τις οικογένειές σας!!!!! Να είστε όλες καλά!!!!

Iqvfp3.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...